Urban Decay Naked on the Run: Review, swatches + look

Urban Decay naked on the run review

Urban Decay is hot! Dit high end merk staat hoog aangeschreven en is enorm populair op het moment. Op Instagram zie ik het heel veel en onder mijn collega bloggers zijn de palettes een geliefd onderwerp. Ik ken het merk nog niet zo lang, en daarom is het de hoogste tijd om een Urban Decay palette te reviewen! Ik heb er meteen 2 gekocht, Naked on the Run en Naked3. Naked on the Run ziet er zo ontzettend uitnodigend uit, dat ik daarmee begin! Ik heb lekker veel foto’s gemaakt, soooo enjoy!

Naked on the run palette

VERPAKKING & INHOUD

De luxe Naked on the Run palette zit in een mooi stevig kartonnen doosje. Aan de achterkant van het doosje kun je lezen wat erin zit en hoe de kleuren heten. Maar dan pak ik het palette eruit…OMG! Wat MOOI! Het palette zelf is rosékleurig (daar HOU ik heul erg van!) en met een arty print in allerlei bruine naked tinten. “Naked” staat voor neutrale tinten die op het moment heel erg in zijn. Vergelijk het maar met “nude” wat je nu ook overal hoort. Deze trend houdt in dat je met lichte shimmery en matte oogschaduw  werkt en je kleuren kiest die dichtbij je huidskleur passen. Terug naar het palette! NAKED staat in 3D op het doosje. Very nice! Het doosje gaat makkelijk open en dicht door een magnetische sluiting. Weer iets waar ik van hou bij high end producten, dat handige! In de palette is een prachtige vierkante spiegel, een mascara, een eye pencil, een lipgloss, 6 Urban Decay naked oogschaduwtinten (inclusief highlight) die niet in andere Urban Decay palettes voorkomen, een bronzer en een blush! Zucht…wat een heerlijkheid…

HOE VOELT HET PRODUCT AAN

Het heerlijke van high end producten is vaak dat het kwalitatief heel goed aanvoelt. Ook dit palette voelt lekker zwaar aan. Je weet wel, dat er echt iets in zit! Ook de losse onderdelen in deze box, de mascara, de lipgloss en het oogpotlood voelen goed aan en liggen lekker in de hand.

Naked on the run palette Urban Decay

INGREDIËNTEN

Voor de ingrediënten verwijs ik je graag naar de officiële website van UD, want het is nogal een lijstje vanwege alle verschillende producten die erin zitten. Wel heel goed dat UD de ingrediënten ook per oogschaduw opgeeft!

Naked on the run palette Urban Decay

Hieronder de namen van de verschillende kleuren en producten:

Naked on the run palette Urban Decay

SWATCHES

De oogschaduwtinten:

Swatches eyeshadow naked on the run
De highlight, de blush en de bronzer:

Swatches naked on the run

De eye pencil en de lipgloss:

Swatches naked on the run

KLEUR OMSCHRIJVINGEN

Eyeshadow
– Dive: metallic roze met een hele subtiele gouden shimmer erin
– Fix: zachte matte taupe kleur
– Resist: medium metallic taupe kleur
– Dare: medium bruin mat
– Stun: metallic brons kleur met een lichtgouden micro-shimmer erin

Highlight
50/50: een koele satijnen bisque kleur – een wittint met een roze gloed

Bronzer
Een medium matte bronskleur

Blush
Een frisse en heldere roze tint met een lichte shimmer erin

Mascara (travel size)
Perversion Mascara. In blackest black. Wordt omschreven als “Bigger, Blacker, Badder”.

Oogpotlood (travel size)
24/7 Glide-On Eye Pencil: Stag (in diep satijn bruin)

Lipgloss (full size)
Naked Lipgloss: Sesso  – een warme oudroze tint met een shimmertje erin

WAT ZEGT URBAN DECAY OVER DIT PRODUCT

When the urge strikes to get Naked, reach for Urban Decay’s On The Run Palette. Discover a Naked bronzer, blusher, eyeshadows, lipgloss and an eye pencil all packed into this luxury palette. For a sultry look on the go, Naked On The Run combines the best of the Naked range. Each pressed powder complements one another, for a beautiful flawless make up finish. Who needs a travel companion when you have Urban Decay’s Naked On The Run Palette?

WAT IS MIJN ERVARING + LOOK

 

 

DSC_0086

 

 

HOW TO GET THIS LOOK

Voor deze look heb ik alle producten uit het palette gebruikt. Ik heb mijn gezicht eerst verzorgd en ‘geprepped’. Een overzicht van alle andere producten kun je onderaan dit blog vinden.

Highlight 50/50 onder mijn gehele wenkbrauw
Stun dep ik over mijn gehele bewegende ooglid. Ook in de crease (arcadeboog)
Fix blend ik met de kleur Stun in de crease en op het wenkbrauwbot
Eye pencil breng ik aan op mijn waterlijn tot aan het midden en als eyeliner op mijn bovenste wimperrand ook tot het midden. Vervolgens tightline ik ook met de eye pencil (ik maak een lijntje op mijn “waterlijn boven” zeg maar)
– Met Dare blend ik de eye pencil die ik op de onderste en bovenste wimperrand heb aangebracht zodat de eye pencil minder hard overkomt. Zo krijg je die mooie smokey look
Dive lichtjes in inner V deppen (binnenste ooghoek)
– Wit oogpotlood op waterlijn zodat je ogen groter lijken
Perversion mascara alleen op bovenwimpers
– Met de Bronzer contour en shape ik mijn gezicht onder mijn jukbeenderen, op mijn kin, langs mijn haargrens en bovenop mijn neus, in de lengte, van boven naar onder
– De highlight 50/50 komt boven mijn jukbeenderen
– Met de Blush ga ik over mijn jukbeenderen
– Tot slot breng ik de Lipgloss Sesso aan op mijn lippen

MIJN ERVARING MET HET PALETTE
Persoonlijk loop ik niet heel warm voor de oogschaduwkleuren in dit palette. Wanneer ik de kleuren lichtjes blend voor een smokey look, lijken ze op mijn huid allemaal echt te veel op elkaar. Op de foto’s lijkt het ook alsof ik maar 1, hoogstens 2 bruintinten op m’n ogen heb zitten, terwijl ik er met wel 4 gewerkt heb! Ik heb ook een primer van Urban Decay vooraf gebruikt, dus daaraan zou het niet moeten liggen. Wel is de kwaliteit van de shadows hoog, dus ik heb weinig fall out gehad. De oogschaduw voelt ook fijn en zacht aan op mijn huid. De pigmentatie is awesome! Wanneer ik de oogschaduw deppend aanbreng krijg ik de meeste pigment uit de oogschaduw die mij bij een hele werkdag goed bleef zitten. Ook de highlight en de bronzer hebben een goede pigmentatie. De swatches spreken wel voor zich denk ik :)

Naked on the run palette Urban Decay

Dus ik ben niet zo tevreden over de kleuren range van het palette. Maar waar ik wel ECHT ENORM enthousiast over ben zijn:

1. de eye pencil: nog nooit zo’n fijne gehad, maar echt! This one’s a keeper!!! Het is inderdaad een echte glide-on, wat een heerlijk ding. En de kleur is zo mooi! Tussen donkerbruin en zwart in.
2. de mascara – WAUW!!!! Is zacht maar doet zijn werk fantastisch! Mijn wimpers transformeren al snel naar Bigger, Blacker, Badder inderdaad!
3. de lipgloss: ruikt niet lekker en het is alsof ik iets tegen een koortslip opsmeer (is dat het nourishing deel???) maar die glans, JONGENS! Mooi mooi mooi!!! En hij smeert heel fijn!
4. de blush!  Lijkt heel heftig qua kleur maar valt heel erg mee als je ‘m niet in vegen en swipes aanbrengt. Een deel van het palette vind ik ‘Meh’ maar het andere deel vind ik echt WAUWIE!

Urban Decay naked on the run review

 

Wat? Urban Decay Naked on the Run Palette
Waar? Bij Ici Parix XL in de winkel in Amsterdam zijn ze momenteel nog volop verkrijgbaar.
Prijs Urban Decay Naked on the Run Palette? ongeveer € 49,00
Op ons I’m Feeling Good-lijstje? De mascara, de eye pencil, de lipgloss (qua kleur, niet qua geur!) en de blush zeker. De oogschaduwtinten uit dit palette zijn voor mij geen must…

Deze producten gebruikte ik ook voor de totale look:

Gezichtsverzorging — Neutral face wash (review)
Biomed forget your age face cream (review)
Biomed fresh eyes (review)
Biomed lushes lashes (review)

Primer gezicht — Sisley global perfect pore minimizer (review)

Foundation — Golden Rose liquid powder mineral foundation #4

Concealer – Essence stay all day natural beige #10

Poeder — Essence all about matt! fixing compact powder

Oogschaduw primer — Urban Decay anti-aging eyeshadow primer potion nude

Wenkbrauwen Golden Rose Dream eyebrow pencil #303 & L’Oréal Paris brow artist genius kit #02 medium to dark en touch up met essence extra longlasting eyeliner pen black


Wat vinden jullie van deze limited edition van Urban Decay en mijn look?

Alle foto’s in dit artikel zijn door I’m Feeling Good gemaakt.
Zie ook deze blog.

Digitale handtekening blog

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

7 Reacties

 1. Erik cohrs
  8 februari 2016 / 17:40

  Ik wil het graag bestellen voor mijn vrouw voor Valentijn, maar waar kan ik het bestellen
  Het
  Erik Cohrs

  • Amina
   Auteur
   8 februari 2016 / 18:47

   Hi Erik! Het palette is een limited edition en al bijna overal uitverkocht, maar nog volop verkrijgbaar in de winkel zelf van Ici Paris XL in Amsterdam. Online is echter een ander verhaal. Daar kan ik ze alleen nog op Ebay vinden (zie link in blog onderaan).

   Groetjes en Happy Valentine!

 2. 10 februari 2016 / 03:12

  wauw het doosje ziet er heel gaaf uit! ik snap wel dat je van de inhoud niet zo warm loopt, vind het ook niet echt bijzondere kleuren!

  • Amina
   Auteur
   10 februari 2016 / 12:17

   Hi Bertine, leuk dat je even langskomt :-D Ja, ik ga binnenkort voor mezelf gewoon een andere combi gebruiken. 50/50 op mijn bewegende ooglid! Misschien dat dat scheelt ;-) Daar hou ik persoonlijk meer van en dan donkere kleuren in de crease en de outer V blenden. :-) Wat is jouw favoriete palette? xxx

 3. 10 februari 2016 / 14:05

  Super gaaf! Heel leuke manier om kennis te maken met de verschillende producten van het merk :D Vind de oogschaduwkleurtjes wel tof eigenlijk.

  • Amina
   Auteur
   10 februari 2016 / 15:14

   Hi Mariska, thanks for stopping by! Zeker, zo’n travel kit waar alles in zit, helemaal top! xxx

 4. 10 januari 2020 / 13:58

  Ik vind dit pallet heel mooi moet ik zeggen. Ik vind het ook tof dat er verschillende producten inzitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *