Online bijsluiter landelijke vintage geurkaarsen

Dank je wel voor het kopen van onze mooie decoratieve en landelijke vintage geurkaars(en). Ze zijn een lust voor het oog, maar door de versieringen en specerijen die erop zitten is veiligheid wel een must! Neem onderstaande stappen in acht om veilig en met plezier van deze kaars(en) te genieten:

Stap 1. Wanneer je de kaars niet brandt, maar gewoon als decoratie neerzet, kun je de specerijen en versieringen op de kaars en de jute en het touwtje om de kaars laten zitten.

Wanneer je de kaars wel wil branden:

Stap 2. Haal dan eerst de ‘Home Candle’ tag van de lont en knip de lont een stukje korter, totdat er ¼ lont overblijft. De leverancier heeft de lont langer gelaten zodat de tag mooi blijft zitten.

Stap 3. BELANGRIJK! Zorg ervoor dat EERST de jute en het touwtje om de kaars heen verwijderd zijn. Zorg er daarna voor dat ook ALLE versieringen en specerijen bovenop de kaars in hun geheel verwijderd zijn. Er mogen tijdens het branden van de kaars geen versieringen en specerijen + jute en touwtje aanwezig zijn op en om de kaars.

Pas na deze stappen de kaars op een houder/schaal zetten en aansteken. Veel plezier met de kaars(en)! Wil je er nóg meer plezier van hebben? Kijk dan eens naar deze kaarsen verzorgingsset!

Disclaimer: de verkoper (Feel Good Store/I’m Feeling Good) is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan door gebruik/bezit van deze kaars.

Online bijsluiter landelijke vintage geurkaarsen