Feel Good Photography Productfotografie

Feel Good Photography

Feel Good Photography

– Productfotografie voor merken
– Soms deel ik photoshoots waar ik mee bezig ben (voor mijn blog I’m Feeling Good of voor opdrachten) in mijn feed en/of mijn stories, via I’m Feeling Good op Instagram!
– Schiet het liefst met de 50 mm lens voor een mooi scherpte-diepte effect
– Sfeervolle, fijne en stylish foto’s
– Feel Good Photography is onderdeel van de I’m Feeling Good (KvK nummer 69215138)
– Interesse om samen te werken en ben je benieuwd naar mijn tarieven? Ga dan naar de Boek een shoot pagina voor meer informatie en vul daar het contactformulier in, zodat ik je een offerte kan sturen.

Groetjes,
Amina

 

Referenties:

“Wat een fijne samenwerking. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met de foto’s die wij hebben mogen ontvangen. Amina zorgt ervoor dat iedere foto uniek is, terwijl zij toch heel duidelijk volgens haar eigen ‘stijl’ weet te werken. Extra fijn dat Amina haar stijl exact aansluit op onze eigen huisstijl?! Tijdens de samenwerking een heldere en duidelijke communicatie waarbij Amina veel eigen initiatief toont en meedenkt in het belang van het bedrijf. Wij zijn ontzettend enthousiast!”

Mylene van We Love The Planet

 

 

“We hebben een korte, maar fijne samenwerking gehad rondom de nieuwe vitamine C beautylijn van Vitaminstore. Amina is enthousiast en de communicatie verliep soepel. De foto’s die Amina heeft gemaakt zijn erg mooi geworden! Ze heeft duidelijk gevoel voor compositie, kleurstelling en techniek. Bedankt!”

Nicole van Vitaminstore

Vitaminstore