Feel Good Photography Productfotografie

Feelgood Photography Productfotografie - haarklem bloem

Feel Good Photography

– Productfotografie voor bedrijven
– Schiet het liefst met de 50 mm lens voor een mooi scherpte-diepte effect
– Sfeervolle, fijne en stylish foto’s
– Feel Good Photography is onderdeel van de I’m Feeling Good (KvK nummer 69215138)
– Heb je goede productfotografie nodig en ben je benieuwd naar mijn tarieven? Ga dan naar de Boek een shoot pagina voor meer informatie en vul daar het contactformulier onderaan de pagina in, zodat ik je een offerte kan sturen
– Mijn fotografiestijl kun je ook zien op Instagram!

Groetjes,

Amina
Feel Good Photography

 

Referenties:

“Wat een fijne samenwerking. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met de foto’s die wij hebben mogen ontvangen. Amina zorgt ervoor dat iedere foto uniek is, terwijl zij toch heel duidelijk volgens haar eigen ‘stijl’ weet te werken. Extra fijn dat Amina haar stijl exact aansluit op onze eigen huisstijl?! Tijdens de samenwerking een heldere en duidelijke communicatie waarbij Amina veel eigen initiatief toont en meedenkt in het belang van het bedrijf. Wij zijn ontzettend enthousiast!”

Mylene van We Love The Planet

 

 

“We hebben een korte, maar fijne samenwerking gehad rondom de nieuwe vitamine C beautylijn van Vitaminstore. Amina is enthousiast en de communicatie verliep soepel. De foto’s die Amina heeft gemaakt zijn erg mooi geworden! Ze heeft duidelijk gevoel voor compositie, kleurstelling en techniek. Bedankt!”

Nicole van Vitaminstore

Vitaminstore