Referenties

Referenties imfeelinggood.nl
Referenties

Wat mijn opdrachtgevers & collega’s over mij zeggen


“De samenwerking met Amina verliep heel soepeltjes en prettig.
Ze gaat professioneel te werk, weet goed waar ze mee bezig is en levert wat ze belooft te leveren.”

Annabel Hoogendoorn, Content Marketeer

 

“Amina bruist van enthousiasme. En dat zie je terug in haar werk.
Haar teksten lezen prettig, zijn pakkend en uitnodigend. En SEO-proof, wat wil je nog meer?”

 — Anne-Marie, My Happy Kitchen & LifestyleMy happy kitchen

 

De samenwerking met Amina verliep zeer goed, mailcontact ging vlot, ze hield zich aan de deadline en daar kwam ook nog een mooi artikel uit voort waar je aan kan zien dat er daadwerkelijk aandacht aan besteed is.

Cheyenne, PR Team Tastea 

Tastea logo image

 

“Ik heb erg prettig mailcontact met Amina gehad. Ze is goed te bereiken en doet wat ze belooft. Hier is een erg leuke blog uit voort gekomen. We zijn erg blij met deze samenwerking!”

— Sophie Roodenburg, SEO medewerker

Direct Lampen

 

“Met Amina liep de samenwerking super! Het mailcontact was altijd vriendelijk en verliep soepel. Ook gaf ze duidelijk aan wat ze wilde, wat in overeenstemming was met onze verwachtingen.”

— Juliëtta van Vugt, Online MarketeerLogo Otto
“We hebben al voor verschillende opdrachtgevers samengewerkt met Amina en dit bevalt altijd goed! Het contact verloopt soepel en snel, Amina is enthousiast en denkt creatief mee en er wordt echt aandacht besteed aan de blogartikelen. Ook belangrijk: de artikelen staan altijd voor de deadline online! Kortom, wij zijn erg blij met Amina als Blog Brains blogger!”

Kristel

 

“Werken met Amina gaat zonder problemen en op een hele relaxte en menselijke manier, precies dát vinden wij prettig bij Tropilex! :-)”

Team Tropilex
Tropilex Logo

 

“Ik heb de samenwerking met Amina als zeer prettig ervaren. Ze denkt actief mee en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. De communicatie verliep ook uitstekend. Een samenwerking met Amina is zeker aan te raden!”

Rodney, Search Engine Optimizer (SEO) & Google Ads-specialist (SEA)

 

ForResult

 

“Amina levert snel, is flexibel en haar artikelen zijn niet alleen tekstueel interessant maar ook visueel een lust voor het oog.”

Marguerita Bisschop, ZZP Publisher/Influencer Marketing, PR & Projecten

marstyle logo