Referenties

Referenties imfeelinggood.nl
Referenties

Wat mijn opdrachtgevers & collega’s over mij zeggen


“De samenwerking met Amina verliep heel soepeltjes en prettig.
Ze gaat professioneel te werk, weet goed waar ze mee bezig is en levert wat ze belooft te leveren.”

Annabel Hoogendoorn, Content Marketeer

“Amina bruist van enthousiasme. En dat zie je terug in haar werk.
Haar teksten lezen prettig, zijn pakkend en uitnodigend. En SEO-proof, wat wil je nog meer?”

 — Anne-Marie, My Happy Kitchen & Lifestyle

De samenwerking met Amina verliep zeer goed, mailcontact ging vlot, ze hield zich aan de deadline en daar kwam ook nog een mooi artikel uit voort waar je aan kan zien dat er daadwerkelijk aandacht aan besteed is.

Cheyenne, PR Team Tastea 

Tastea logo image

 

“Ik heb erg prettig mailcontact met Amina gehad. Ze is goed te bereiken en doet wat ze belooft. Hier is een erg leuke blog uit voort gekomen. We zijn erg blij met deze samenwerking!”

— Sophie Roodenburg, SEO medewerker

Direct Lampen

 

“Met Amina liep de samenwerking super! Het mailcontact was altijd vriendelijk en verliep soepel. Ook gaf ze duidelijk aan wat ze wilde, wat in overeenstemming was met onze verwachtingen.”

— Juliëtta van Vugt, Online MarketeerLogo Otto
“We hebben al voor verschillende opdrachtgevers samengewerkt met Amina en dit bevalt altijd goed! Het contact verloopt soepel en snel, Amina is enthousiast en denkt creatief mee en er wordt echt aandacht besteed aan de blogartikelen. Ook belangrijk: de artikelen staan altijd voor de deadline online! Kortom, wij zijn erg blij met Amina als Blog Brains blogger!”

Kristel

“Werken met Amina gaat zonder problemen en op een hele relaxte en menselijke manier, precies dát vinden wij prettig bij Tropilex! :-)”

Team Tropilex
Tropilex Logo

 

“Ik heb de samenwerking met Amina als zeer prettig ervaren. Ze denkt actief mee en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. De communicatie verliep ook uitstekend. Een samenwerking met Amina is zeker aan te raden!”

Rodney, Search Engine Optimizer (SEO) & Google Ads-specialist (SEA)

 

ForResult

“Amina levert snel, is flexibel en haar artikelen zijn niet alleen tekstueel interessant maar ook visueel een lust voor het oog.”

Marguerita Bisschop, ZZP Publisher/Influencer Marketing, PR & Projecten

marstyle logo

 

“On behalf of all BesteCanvas.nl photo printing community, I would like to say a huge thank you to Amina for such a wonderful partnership! Working with her was very easy and transparent, as she understood our idea and campaign goals very well. As a result, we received a nicely written blog review, complemented with beautiful, professionally produced product photos. It’s obvious that she knows her craft perfectly and is passionate for everything she’s doing. Therefore, I would definitely recommend working with her!”

Arta Strode, Public Relations

Picanova

“Ik vond het fijn om met Amina samen te werken. Bepaalde zaken moesten intern bij ons overlegd worden, waardoor de reacties van onze kant soms wat lang duurden. Voor Amina leek dit geen probleem. Verder verliepen overleg en aanpassingen op elkaars wensen prettig. We zijn heel blij met het resultaat van de samenwerking.”

Lisanne de Kock, Marketing Manager

Verbeterhaar.nl

“Amina en ik hebben een hele fijne samenwerking gehad. Het mailcontact ging vlot en het was fijn dat ze me op de hoogte hield van het schrijfproces. De blogpost is oprecht, ze heeft een super fijne schrijfstijl, met prachtige foto’s en leuk om te lezen hoe ze met onze producten aan de slag is gegaan. Al met al een mooi eindresultaat waar we allebei tevreden over zijn!”

Anna Wendt, Marketing Nederland & België

 

Poster Store

“Echt in een woord, wauw! Dit noem ik pas een recensie en die foto’s zijn super leuk! Thumbs up want dat houden niet veel blogs vol.”

Jurgen Agten, Public Relations

logo Coolgift

 

“Amina heeft goed met ons meegedacht tijdens onze samenwerking. Ze doet haar werk duidelijk met passie en steekt hier ook veel tijd in, met mooie foto’s en uitgebreide teksten. Daarnaast reageert ze altijd snel en op een superleuke, vriendelijke manier. Bedankt!”

— Het Team van Mostert Juweliers

Mostert Juweliers

 

“Amina weet precies hoe ze een lezer moet grijpen en deelt oprechte en persoonlijke ervaringen in toegankelijke en pakkende teksten. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking en kan haar van harte aanbevelen.”

Kimberly Nijzink, eigenaresse jngl