Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten, afbeeldingen, foto’s en instant downloads (cursussen) liggen bij I’m Feeling Good. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van I’m Feeling Good en daarom strafbaar.

Niet aansprakelijk

I’m Feeling Good is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is of zou kunnen zijn van de informatie of inhoud op deze website. Ook is
I’m Feeling Good niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt. Alhoewel I’m Feeling Good met de allergrootste zorg wordt samengesteld, kan het gebeuren dat er in de tekst een foutje is geslopen of dat de tekst niet helemaal volledig is. Aan de inhoud kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het inhoudelijk wijzigen van teksten kan op ieder moment en zonder aankondiging plaatsvinden door de auteur.

Privacy

De persoonlijke gegevens die u doorgeeft op de Adverteren-pagina en de Contact-pagina, zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt. Lees voor meer informatie over Privacy gerelateerde zaken de Privacyverklaring van I’m Feeling Good.

Fotografie

Alle foto’s op deze website/in mijn cursusmateriaal zijn:
1. door mijzelf gemaakt of | 2. van gratis stock sites gehaald waarbij commerciële verspreiding akkoord is gegeven | 3. toegestuurd door merken/brands of | 4. Via een gebruikerslicentie door mij verkregen o.b.v. een financiële vergoeding, door mij betaald.

Copyright © 2019
I’m Feeling Good All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: