Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met onderstaande disclaimer:

Copyright/auteursrecht ©

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende alle teksten en alle foto’s liggen bij I’m Feeling Good.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van I’m Feeling Good.

Fotografie

Alle foto’s op mijn website zijn:
1. door mijzelf gemaakt
2. van gratis stock sites gehaald waarbij commerciële verspreiding akkoord is gegeven
3. toegestuurd door merken/brands of
4. Via een gebruikerslicentie bij een betaalde stockfoto website.

Het gebruik van door mij gemaakte foto’s, is niet toegestaan zonder mijn schriftelijke toestemming. Dit is intellectueel eigendom en valt onder het auteursrecht.

Niet aansprakelijk

I’m Feeling Good is niet aansprakelijk voor een eventueel andere/negatieve ervaring die u heeft met beauty producten, of welke andere dienst, product of lifestyle dan ook omschreven, gefotografeerd, gereviewd of gefilmd op deze website. Ook is I’m Feeling Good niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt. Alhoewel imfeelinggood.nl met de allergrootste zorg wordt samengesteld, kan het zijn dat de teksten onopzettelijk feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van imfeelinggood.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het inhoudelijk wijzigen van teksten kan op ieder moment en zonder aankondiging plaatsvinden door de auteur.

Winacties
I’m Feeling Good heeft soms winacties, waarbij er producten gewonnen kunnen worden. I’m Feeling Good zal zo snel mogelijk en met de grootste zorg de producten kosteloos naar de winnaar opsturen. I’m Feeling Good kan niet aansprakelijk worden gesteld voor:

– leveringsproblemen
– een andere ervaring met de producten of
– het niet ontvangen van de producten
– voor klachten/vragen over het product kunt u terecht bij het bedrijf dat het product levert.

I’m Feeling Good kan ook een samenwerking zijn aangegaan met een merk. Bijvoorbeeld in de vorm van een winactie. Soms biedt het merk daarbij aan zelf de gewonnen producten naar de winnaar te versturen. I’m Feeling Good, die bij het versturen dus niet betrokken is geweest, kan in dat geval nooit aansprakelijk worden gesteld voor:

– het niet tijdig verzenden van de producten door het merk
– leveringsproblemen
– een andere ervaring met de producten of
– het niet ontvangen van de producten
– voor klachten/vragen over het product kunt u terecht bij het bedrijf dat het product levert.

Affiliate links
Op I’m Feeling Good wordt zo nu en dan gebruikt gemaakt van affiliate links. Dit houdt in dat wanneer jij op een van deze links klikt (en het product koopt) ik daar commissie over krijg. Jij merkt hier zelf niks van en het kost jou ook niets extra. Dit wordt altijd vermeld in een artikel.

Kortingscodes
I’m Feeling Good geeft soms in samenwerking met een bedrijf een kortingscode, waarbij u bij aanschaf van een product korting krijgt. I’m Feeling Good is niet aansprakelijk voor leveringsproblemen die zich voordoen tijdens of na het opsturen van de producten of een andere ervaring die u heeft van het product na ontvangst, dan die ik had in mijn artikel of review over dit product. Voor klachten/vragen over het product kunt u terecht bij het bedrijf dat het product levert.

Privacy

De gegevens die de lezer/deelnemer aan I’m Feeling Good toestuurt (voor bijvoorbeeld een winactie), zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt. Uitzondering hierop is een samenwerkingsverband, waarbij een derde partij – vaak het merk die de samenwerking heeft aangeboden – de producten naar de winnaar zal opsturen (zie ook hierboven bij winacties). I’m Feeling Good zal de adresgegevens van de lezer/deelnemer dan door moeten sturen zodat volger/lezer de producten kan ontvangen. Deze constructie zal altijd op voorhand in het desbetreffende blog worden uitgelegd, zodat dit ook duidelijk is voor volger/lezer. Lees voor meer informatie over Privacy gerelateerde zaken de Privacyverklaring van I’m Feeling Good.

Producten

Alle producten/diensten die op imfeelinggood.nl besproken worden, zijn:
~ of gebruikt terwijl ik zelf een behandeling bij het betreffende bedrijf onderging (beauty)
~ door mij gekocht
~ door merken vrijblijvend naar mij toegestuurd ter review/preview, voor advertentiedoeleinden of voor like, share & winacties en zijn te herkennen aan de tekst vermeldt onderaan de blogs: Dit is een inspirerende samenwerking met [merk X] ~ wanneer ik vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit het volgende: wanneer een lezer via de desbetreffende link een product koopt, krijg ik daar een bepaald percentage van (dit is vaak een erg laag percentage). Je betaalt niets méér dan normaal; je support alleen gratis mijn blog en adviezen wanneer je via die link iets koopt.

N.B.: Producten worden vrijblijvend door merken en bedrijven opgestuurd. Ik schrijf altijd objectief en ben altijd onafhankelijk. Daarom test ik alle producten/websites eerst zelf voordat mijn reviews online komen.

Samenwerkingen

Indien er sprake is van een samenwerking (in de vorm van een editorial/advertorial/winactie/kortingscode) geef ik dit in het artikel aan.

Copyright © 2023
I’m Feeling Good All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138