Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met onderstaande disclaimer:

DISCLAIMER 1: LIFESTYLE BLOG

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto’s liggen bij
I’m Feeling Good.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van I’m Feeling Good.

Niet aansprakelijk

I’m Feeling Good is niet aansprakelijk voor een eventueel andere ervaring die u heeft met beauty producten, of welke andere dienst of product dan ook omschreven, gefotografeerd of gefilmd op deze website. Ook is I’m Feeling Good niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt. Alhoewel imfeelinggood.nl met de allergrootste zorg wordt samengesteld, kan het zijn dat de teksten onopzettelijk feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van imfeelinggood.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het inhoudelijk wijzigen van teksten kan op ieder moment en zonder aankondiging plaatsvinden door de auteur.

Winacties
I’m Feeling Good heeft soms winacties, waarbij er (beauty)producten gewonnen kunnen worden. I’m Feeling Good zal zo snel mogelijk en met de grootste zorg de (beauty)producten kosteloos naar de winnaar opsturen. I’m Feeling Good is echter niet aansprakelijk voor leveringsproblemen die zich voordoen na het opsturen van de (beauty)producten.

Daarnaast kan I’m Feeling Good worden benaderd door een (beauty)merk die een samenwerkingsverband wil aangaan, bijvoorbeeld in de vorm van een winactie. Soms biedt het (beauty)merk daarbij aan zelf de gewonnen producten naar de winnaar te verzenden. I’m Feeling Good, die bij het versturen dus niet betrokken is geweest, kan in dat geval nooit aansprakelijk worden gesteld voor:

– het niet tijdig verzenden van de producten door het (beauty)merk

– het niet ontvangen van de producten.

Privacy

De gegevens die de lezer/deelnemer aan I’m Feeling Good toestuurt (voor bijvoorbeeld een winactie), zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt. Uitzondering hierop is een samenwerkingsverband, waarbij een derde partij – vaak het (beauty)merk die de samenwerking heeft aangeboden – de producten naar de winnaar zal opsturen. I’m Feeling Good zal de adresgegevens van de lezer/deelnemer dan door moeten sturen zodat volger/lezer de producten kan ontvangen. Deze constructie zal altijd op voorhand in het desbetreffende blog worden uitgelegd, zodat dit ook duidelijk is voor volger/lezer.

Wanneer een lezer vraagt of I’m Feeling Good een bepaald onderwerp wil behandelen, kan het zijn dat hier een artikel over geschreven wordt. I’m Feeling Good zal de volger/lezer dan danken voor zijn/haar input en zal dan vragen aan betreffende persoon of de naam vermeld mag worden. Indien dit niet gewenst is, zal er ook geen naam verschijnen en zal de Privacy van volger/lezer gewaarborgd worden.

Producten

Alle (beauty) producten die op imfeelinggood.nl besproken zijn, zijn:
~ of gebruikt terwijl ik zelf een behandeling bij het betreffende bedrijf onderging
~ door mijzelf gekocht
~ door merken vrijblijvend naar mij toegestuurd ter review/preview, voor advertentiedoeleinden of voor like, share & winacties en zijn te herkennen aan de tekst vermeldt onderaan de blogs: || Dit artikel is in samenwerking met [X] || Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd ||
~ Een advertorial wordt altijd duidelijk onderaan aangegeven met de tekst “Advertorial”. Advertorials schrijf ik om deze blog actief en werkend te houden. Bedankt voor je support!
~ Wanneer ik vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit het volgende: wanneer een lezer via de desbetreffende link een product koopt, krijg ik daar een bepaald percentage van (dit is vaak een erg laag percentage). Je betaalt niets méér dan normaal; je support alleen gratis mijn blog en adviezen wanneer je via die link iets koopt.

N.B.: Producten worden vrijblijvend door merken en bedrijven opgestuurd. Ik schrijf altijd objectief en ben altijd onafhankelijk. Daarom test ik alle producten/websites zelf voor al mijn reviews!

Fotografie

Alle foto’s op mijn website zijn:
1. door mijzelf gemaakt of | 2. van gratis stock sites gehaald waarbij commerciële verspreiding akkoord is gegeven | 3. toegestuurd door merken/brands of | 4. Via een gebruikerslicentie door mij verkregen o.b.v. een financiële vergoeding, door mij betaald.

Copyright © 2017
I’m Feeling Good All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138


   DISCLAIMER 2: VOOR DE DIENSTEN DIE IK UITVOER

   Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto’s liggen bij
I’m Feeling Good. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van I’m Feeling Good.

Niet aansprakelijk

I’m Feeling Good is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is of zou kunnen zijn van de informatie of inhoud op deze website. Ook is
I’m Feeling Good niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt. Alhoewel I’m Feeling Good met de allergrootste zorg wordt samengesteld, kan het gebeuren dat er in de tekst een foutje is geslopen of dat de tekst niet helemaal volledig is. Aan de inhoud kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het inhoudelijk wijzigen van teksten kan op ieder moment en zonder aankondiging plaatsvinden door de auteur.

Privacy

De persoonlijke gegevens die u doorgeeft op de adverteren pagina en de contact pagina, zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt.

Fotografie

Alle foto’s op deze website zijn:
1. door mijzelf gemaakt of | 2. van gratis stock sites gehaald waarbij commerciële verspreiding akkoord is gegeven | 3. toegestuurd door merken/brands of | 4. Via een gebruikerslicentie door mij verkregen o.b.v. een financiële vergoeding, door mij betaald.

Copyright © 2017
I’m Feeling Good All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar:

 

 

 

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: