Over mij & Contact

Over mij

Over mij & Contact

Mijn Lifestyle- Beauty & Wonen Blog

Contactformulier onderaan

Ik ben Amina, 42 jaar en professioneel blogger. Aangenaam en wat leuk dat je langskomt!

Imfeelinggood.nl bestaat sinds mei 2015 en is een online platform waar ik schrijf over alles dat met Lifestyle, Beauty & Wonen te maken heeft.

Ik plaats wekelijks fijn leesbare en positief geschreven artikelen die een goed gevoel geven en inspireren, voorzien van mooie afbeeldingen en foto’s.

Voor wie:

– Mijn volgers zijn vaak onafhankelijke power vrouwen die zich goed willen voelen, van mooie dingen houden en genoeg hebben van alle negativiteit in de wereld
– Die geloven in ‘ ME-time’ oftewel: die weten dat tijd voor jezelf maken heel belangrijk is
– Die van mooie en inspirerende blogs op het gebied van lifestyle, beauty en wonen houden
– Die een enthousiaste tone of voice in artikelen gezellig vinden. Ik schrijf namelijk zoals ik praat in het echte leven: lekker enthousiast, alsof ik met een kop koffie naast je zit!

Het is dan ook mijn doel om voor deze vrouwen mooie, leuke, gezellige, inspirerende en informatieve artikelen te creëren!

Adverteren

Wil je op mijn blog adverteren of met me samenwerken? Ga dan naar de ‘Adverteren‘-pagina.

Blog Consultant

Naast lifestyle, beauty- en wonen blogger ben ik ook blog consultant voor ondernemers én beginnende bloggers.

Als ondernemer is het vaak lastig om te beginnen met bloggen. Ik help jou te starten met je blog in een live 1 op 1 sessie van 3 uur. Alles komt aan bod! Van het bepalen waar je blog goed past in het menu, tot aan het bepalen van de blogonderwerpen en je niche. Een niche bepalen voor je blogonderwerpen is heel belangrijk. Zo bereik jij het snelst je ideale klant. Klik even op de ‘Blog Consultant‘ pagina voor meer informatie. Op de ‘Referenties‘-pagina kun je lezen wat mensen van mijn werk vinden en op de Adverteren pagina kun je zien met welke mooie merken en brands ik al eerder succesvol heb samengewerkt.

Als startende blogger is het vaak moeilijk om dat beginnetje te maken. Waar begin je en welke informatie op het internet is nuttig? No worries! Met mijn fijn betaalbare cursus weet jij makkelijk je weg door het blogwereldje te vinden, je focus te houden op de belangrijke dingen en bijzaken te vermijden.

Neem via onderstaand contact formulier contact met me op, wanneer je een algemene vraag of interesse hebt in mijn Blog Consultant 1 op 1 livesessie of de cursus voor beginnende bloggers wil ontvangen. Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

CONTACT