Over mij & Contact

Over mij

Over mij & Contact
Mijn Lifestyle Blog

Ik ben Amina, 42 jaar en Lifestyle Blogger. Aangenaam en wat leuk dat je langskomt! Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle.

Zoek je een plek voor een stukje YOU-time? Hou je van inspirerende blogs? Wil je luxe ervaren en even uit de waan van de dag stappen? Dan zit je hier goed! Mijn tone of voice in de artikelen is enthousiast, alsof ik met een kop koffie naast je zit! Because life is too short to not feel good ♥

Bloggen & Mijn 4 liefdes

1. Mijn liefde voor Lifestyle: ik hou ervan om over dingen te schrijven waar ik door geraakt word en die me gelukkig maken. Dat kan iets kleins zijn, iets groots, iets luxe, het maakt eigenlijk niet uit. Door mezelf Lifestyle blogger te noemen geef ik mezelf ook lekker de ruimte om ieder onderwerp aan te kunnen pakken. Hotspots, Wonen, Boeken, een mooie serie op Netflix, Beauty, Karma, Health of Fashion…you name it. Als ik een positive vibe kan overbrengen over een bepaald onderwerp en daar lezers blij mee kan maken, dan doe ik dat!

2. Mijn liefde voor Beauty komt van heel ver: als jong meisje kon ik al uren ademloos kijken hoe mijn moeder zichzelf opmaakte voor de spiegel.

3. Ook heb ik de liefde voor Fashion van haar geërfd. Samen keken we op tv graag naar topmodellen als Helena Christensen, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Kate Moss en ons eigen Neerlands trots: Karen Mulder.

4. Wat ik persoonlijk vooral heel belangrijk vind is positiviteit. Ik probeer zoveel mogelijk in het nu te leven, te genieten en vooral dankbaar te zijn voor wat ik heb. Niet altijd even makkelijk, maar wel een mooi streven. Mindfulness helpt me hier goed bij. ♥

De liefde voor Fashion, Beauty én de liefde voor de mooie, luxe dingen in het leven omringd met een vleug positiviteit: dat probeer ik hier allemaal samen te brengen bij I’m Feeling Good. Mét af en toe een stijlvolle Winactie ertussen! Abonneer je op mijn blog onderaan deze pagina om die ook niet te hoeven missen!

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een algemene vraag of is je iets niet duidelijk? Neem dan contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen. Ik vind het altijd leuk om van je te horen en zal mijn best doen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Wil je op mijn blog adverteren? Ga dan naar de ‘Adverteren‘-pagina. Voor het aanvragen van een dienst kun je per dienst een aanvraag doen op de desbetreffende pagina! Lees na het formulier hieronder meer over mijn ‘Girlboss’-activiteiten! :-)

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

CONTACT FORM ALGEMENE VRAAG

Over mij & Contact
De diensten die ik lever

Hi! Ik ben Amina Smamri. Wat leuk dat je I’m Feeling Good gevonden hebt! Ik ben Lifestyle Blogger, Blog Consultant en Storyteller. Ik kan je helpen met Blogbuilding en SEO geoptimaliseerde teksten. Daarnaast kan ik je ook helpen met Link building en neem ik je veel werk uit handen door jouw Social Media kanalen te beheren. Tenslotte kun je bij I’m Feeling Good ook nog eens terecht voor een losse opdracht én lekker Lifestyle shoppen in mijn Webshop! Wiehoeee, love it!

Soepele samenwerkingen

Als jong meisje op de lagere school schreef ik al heel graag verhalen. Ik weet nog goed dat we een schrijfopdracht kregen en dat iedereen zijn eigen verhaal moest voorlezen. Ik merkte dat mijn verhaal veel langer, detailistischer en complexer in elkaar zat dan dat van de andere kinderen. Er werd verder niet veel aandacht aan besteed dus ik kabbelde gewoon door met mijn schoolcarrière.

Maar leraren op de middelbare school gaven me al gauw het advies om iets met taal en schrijven te gaan doen, omdat ik daar echt in uitblonk. Bèta vakken gingen echt heel slecht. Maar na mijn VWO diploma behaald te hebben was de logische weg de Universiteit. Rechten. En daarna een HBO studie. Ook juridisch. En toch wist ik al heel snel, in het eerste jaar op de Universiteit eigenlijk al, dat dit het niet was.

Daarna ging ik werken in de corporate wereld en had ik goede banen. Maar in mijn werk voelde ik me niet happy, niet vrij. Ik schrok van de enorme werkdruk die overal heerste en raakte overwerkt. Ik miste creativiteit, afwisseling en vooral vrijheid: het doen van mijn eigen ding!

In 2015 ben ik naast mijn werk gestart met dit Lifestyle Blog, omdat ik zo ontzettend graag wilde schrijven en positieve onderwerpen wilde delen. Ik merkte dat het schrijven me nog steeds goed afging en dat het me weer heel happy maakte. Ik kreeg veel goede reacties en werd regelmatig door bedrijven benaderd om samen te werken. Die samenwerkingen liepen heel soepel en als vanzelf. Inmiddels verdien ik ook geld met bloggen!

Ik denk dat samenwerken met mij soepel verloopt omdat ik

 • van snel schakelen houd. Duidelijkheid en korte lijnen: I love it! Is iets me in de opdracht onduidelijk of heb ik je echt even nodig voor meer informatie? Dan laat ik je dat snel weten;
 • vanuit mijn commerciële ervaring jou goed kan helpen met het verkopen van je product of dienst, in de vorm van tekst of op Social Media. Ook kan ik in no time jouw blog door mijn blog consulting naar een next level tillen.
 • me aan de afgesproken deadlines hou en lever wat ik beloof te leveren. Hunkemöller en Tastea kunnen dat beamen!

Ervaring

 • Dit Lifestyle Blog I’m Feeling Good
 • Alle blogs die ik op deze website heb geschreven
 • Mijn samenwerkingen met mooie merken zoals Hunkemöller, Celestial Seasonings, Specsavers, Greetz, Ecco Leather, Biomed, Club Vers, EOS, Essie, Vichy en Kiehl’s
 • De training “SEO voor gevorderden” die ik heb gevolgd bij SEO-expert Yoast.com
 • De training “Geld verdienen met je blog” die ik heb gevolgd bij Joyce van der Plas van Mamsatwork.nl
 • De vele uren zelfstudie en ontwikkeling die ik heb gestoken in het lezen over online bedrijfsvoering, online marketing en SEO
 • Het dagelijks bijhouden van Social Media (al ruim 10 jaar)
 • Door 25 jaar werkervaring in diverse internationale en zakelijke/juridische werkomgevingen (van de Amsterdam Zuidas tot aan Spijkenisse) kan ik me ontzettend goed inleven in jouw business. Ik heb alles wel gezien en gehoord, dus show me your stuff! Ik zorg ervoor dat jouw product/dienst/blog scoort in Google!

Portfolio:

~ Alle artikelen op mijn Lifestyle blog
~ Copywriting van marketing teksten op textbroker.nl voor diverse opdrachtgevers
~ Copywriting van marketing teksten op greatcontent.nl voor diverse opdrachtgevers
~ Copywriting van marketing teksten op freelancer.nl voor diverse opdrachtgevers
~ Content writing van informatieve teksten voor Infonu.nl
~ Ik sta met mijn blog bij diverse PR bureaus ingeschreven en ontvang regelmatig persberichten en producten ter review

Jouw wensen

Wanneer je met mij samenwerkt, zul je merken dat ik in beginsel vooral luister naar wat je wil. In welke diensten ben je geïnteresseerd en wat wil je ermee bereiken? Daarna ga ik vragen stellen om precies uit te vogelen wat jij nou wilt uitstralen met je bedrijf. Wat jouw wensen zijn. Welke tone of voice je zoekt. Ik geef je indien gewenst ook advies. En dan ga ik voor je aan de slag! Voor het aanvragen van een dienst kun je per dienst een aanvraag doen op de desbetreffende pagina! Klik hier voor mijn referenties.

Wil je op mijn blog adverteren? Ga dan naar de ‘Adverteren‘-pagina.

Voor een algemene vraag kun je het bovenstaande contactformulier invullen.

Een hartelijke groet,

Amina Smamri

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: