Over mij & Contact

Over mij

Over mij & Contact

Mijn Lifestyle- Health & Mindfulness Blog

info@imfeelinggood.nl

Ik ben Amina, 42 jaar en professioneel blogger. Aangenaam en wat leuk dat je langskomt!

Op I’m Feeling Good schrijf ik over lifestyle, health & mindfulness. Ik plaats wekelijks fijn leesbare en positief geschreven artikelen die jou een goed gevoel geven. Zoek je een plek voor een stukje YOU-time? Hou je van inspirerende blogs? Dan zit je hier goed! Mijn tone of voice in de artikelen is (net als wie ik ben in het echte leven) lekker enthousiast, alsof ik met een kop koffie naast je zit!

Ik merk dat ik als persoon enorm veel behoefte heb aan leuke dingen, positiviteit, structuur en rust. In deze tijd komen nieuws, beelden en informatie op allerlei manieren tot ons. Gewenst of niet. De energie daarvan is niet altijd even positief. Daarom wil ik hier op I’m Feeling Good (de naam zegt het ook al) een plek creëren waar het over fijne dingen gaat. Ik negeer negatieve gebeurtenissen niet, maar ik wil daar in mijn leven niet de focus op leggen. Want wat je aandacht geeft, groeit.

Adverteren

Wil je op mijn blog adverteren? Ga dan naar de ‘Adverteren‘-pagina.

Blog Consultant

Naast lifestyle, health- en mindfulness blogger ben ik ook blog consultant voor ondernemers. Als ondernemer is het vaak lastig om te beginnen met bloggen. Ik help jou te starten met je blog in een live 1 op 1 sessie van 3 uur. Alles komt aan bod! Van het bepalen waar je blog goed past in het menu, tot aan het bepalen van de blogonderwerpen en je niche. Een niche bepalen voor je blogonderwerpen is heel belangrijk. Zo bereik jij het snelst je ideale klant. Klik even op de ‘Blog Consultant‘ pagina voor meer informatie. Op de ‘Referenties‘-pagina kun je lezen wat mensen van mijn werk vinden en op de Adverteren pagina kun je zien met welke mooie merken en brands ik al eerder succesvol heb samengewerkt.

Neem via onderstaand contact formulier contact met me op, wanneer je een algemene vraag of interesse hebt in mijn Blog Consultant 1 op 1 livesessie. Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

CONTACT