Over mij & Contact

Over mij

Over mij & contact

Mijn Lifestyle, Beauty & Wonen Blog

Contactformulier onderaan

Blog (sinds 2015) vol stylish Lifestyle, Beauty & Wonen | Over mij: Blogger & Blog Consultant voor bloggers. Gek op cappuccino met een taartje erbij ☕️, Netflix & chips! Veel chips!

Hi, ik ben Amina! Oprichtster & eigenaar van I’m Feeling Good. Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt! Ik plaats wekelijks artikelen over mijn drie passies: lifestyle, beauty en wonen. Fijn leesbare en positief geschreven artikelen die jou een goed gevoel geven.

Via een pop up op mijn homepage kun je je gratis abonneren op mijn maandelijkse update letter, zodat je nooit meer een artikel hoeft te missen!

Naast lifestyle, beauty en wonen blogger ben ik ook Blog Consultant voor bloggers. Bloggen is namelijk een echt vak dat je business of blog goed op de kaart kan zetten. Op de Referenties-pagina kun je lezen wat mensen van mijn werk vinden.

Liefs, Amina

Samenwerkingen & adverteren

Wil je op mijn blog adverteren of met me samenwerken? Ga dan naar de ‘Adverteren‘-pagina.

Blog Consultant

Naast parttime lifestyle, beauty- en wonen blogger ben ik ook parttime blog consultant voor (beginnende) bloggers.

Klik even op de ‘Blog Consultant‘ pagina voor meer informatie.

Als startende blogger is het vaak moeilijk om dat beginnetje te maken. Waar begin je en welke informatie op het internet is nuttig? No worries! Met mijn fijn betaalbare cursus weet jij makkelijk je weg door het blogwereldje te vinden, je focus te houden op de belangrijke dingen en bijzaken te vermijden.

Op de ‘Referenties‘-pagina kun je lezen wat mensen van mijn werk vinden en op de Adverteren pagina kun je zien met welke mooie merken en brands ik al eerder succesvol heb samengewerkt.

Neem via onderstaand contact formulier contact met me op, wanneer je interesse hebt en de cursus voor beginnende bloggers in je inbox wilt ontvangen. Ik hoor graag van je!

Copyright © 2019
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

CONTACT

(Mag ook via info[at]imfeelinggood.nl)