Over mij & Contact

Over mij

Over mij & contact

Mijn lifestyle, beauty & wonen blog

Contactformulier onderaan

Hi, ik ben Amina. Oprichtster & eigenaar van I’m Feeling Good en de Feel Good Store. Wat leuk dat je naar mijn contact pagina gekomen bent of verder wil lezen na je bezoek aan mijn homepage.

Imfeelinggood.nl bestaat sinds mei 2015. Wekelijks plaats ik hier de mooiste artikelen die met Lifestyle, Beauty of Wonen te maken hebben. Ze hebben een magazine-achtige look & feel. Boordevol positiviteit, een comfy, cozy gevoel & die fijne feelgood vibes. Ik ben een echte huismus en hou van een rustige lifestyle. Ben gek op alles landelijk, boerderijen, weilanden en dieren. Ik probeer ook elke dag te genieten van kleine dingen. Daarom ben ik ook groot fan van slowliving en hygge. In mijn artikelen gebruik ik geen moeilijke woorden. Ook geen veeeel te lange zinnen. Het moet klinken alsof ik gewoon gezellig met een kopje koffie naast je zit, alsof ik je iets aan het vertellen ben. Op die manier zorg ik ervoor dat mijn website toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen. Wanneer ik hoor dat mensen mijn blogs als leuk en gezellig ervaren en ze uitkijken naar een nieuwe, doet me dat zo goed!

Naast het bloggen op I’m Feeling Good schrijf ik ook graag how-to-blogs voor Content Creators én creëer ik heeeeeel graag content voor mijn Instagram en andere social media. Na ieder artikel geschreven te hebben, deel ik die ook vanzelfsprekend door op al mijn socials.

De Feel Good Store

Sinds 2020 heb ik ook een winkel: de Feel Good Store. Die kun je heel gemakkelijk via deze website vinden. Zo heb ik alles mooi bij elkaar en kan ik supersnel schakelen als er vragen zijn over mijn blog of de winkel. Alles in één inbox ontvangen vind ik superhandig. Zo kan ik je snel helpen als je vragen hebt over een product. Ik verzend binnen Nederland en internationaal naar België en Duitsland.

Dus heb je een vraag over mijn blog of voor de Feel Good Store? Mail dan naar info@imfeelinggood.nl of vul het contactformulier hieronder in.

De Feel Good Store & Etsy

Om klanten wereldwijd te kunnen bereiken, staat de Feel Good Store met mijn eigen ontworpen designs en handgemaakte artikelen op Etsy.

Samenwerken & adverteren

Wil je met me samenwerken? Ga dan naar de ‘Samenwerken/Collab‘-pagina.

Copyright © 2023
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

CONTACT

(Mag ook via info[at]imfeelinggood.nl)