Over mij & Contact

Over mij

Over mij & contact

Mijn Lifestyle, Beauty & Wonen Blog

Contactformulier onderaan

Blog (sinds 2015) vol stylish Lifestyle, Beauty & Wonen | Over mij: blogger, gek op cappuccino met een taartje erbij ☕️, Netflix, McDonald’s & chips! Veel chips!

Hi, ik ben Amina! Oprichtster & eigenaar van I’m Feeling Good. Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt! Ik ben Content Creator en plaats wekelijks artikelen op deze site over mijn drie passies: lifestyle, beauty en wonen. Fijn leesbare en positief geschreven artikelen die jou een goed gevoel geven. Daarnaast verveel ik mij nooit en vliegen de dagen voorbij met mijn blog, mijn sieradenwinkel de Feel Good Store, Netflix en héle foute reality tv, mijn kat, mijn hubby, vriendinnen en wandelen. Tot slot hou ik heel erg van dieren en ben ik gek op koffie, Pinterest, chocolade, snoep, chips én McDonald’s.

Liefs,
Amina

Samenwerkingen & adverteren

Wil je met me samenwerken? Ga dan naar de ‘Samenwerken/Collab‘-pagina.

Copyright © 2023
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

CONTACT

(Mag ook via info[at]imfeelinggood.nl)