Samenwerken/Collab

Adverteren

Samenwerken / Collab op mijn lifestyle, beauty & wonen blog en/of mijn Instagram

Samenwerken

Hi, ik ben Amina. Oprichtster & eigenaar van I’m Feeling Good. Wat leuk dat je naar mijn collab pagina gekomen bent!

Imfeelinggood.nl bestaat sinds mei 2015. Wekelijks plaats ik hier de mooiste artikelen die met Lifestyle, Beauty of Wonen te maken hebben. Mijn doel: elke week mooie stylish artikelen creëren met een magazine-achtige look & feel, die bol staan van positiviteit, een comfy, cozy gevoel & die feelgood vibe. Ook ben ik zelf een echte huismus en hou ik van een rustige lifestyle. Ik vind het ook belangrijk om te genieten van kleine dingen. Oftewel: slowliving en hygge vind ik fijn. In mijn artikelen gebruik ik niet te veel moeilijke woorden. Ook geen veeeel te lange zinnen. Het moet klinken alsof ik gewoon gezellig met een kopje koffie naast je zit! Alsof ik met je aan het kletsen ben.

Naast het bloggen op I’m Feeling Good schrijf ik ook graag how-to-blogs voor Content Creators én creëer ik heeeeeel graag content voor Instagram en andere social media. Na ieder artikel geschreven te hebben, deel ik die ook vanzelfsprekend door op al mijn socials.

Als jouw business sterke overeenkomsten heeft met Lifestyle, Beauty, Wonen, slowliving, hygge, of Content creatie en je doelgroep matcht met die van mij (voornamelijk vrouwen), dan kun je met I’m Feeling Good samenwerken. Dat kan op mijn website en/of op mijn Instagram/andere socials.

Wanneer je onderstaand contactformulier gebruikt, kun je me bereiken. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een opzetje met ideeën die ik over de samenwerking heb en mijn tarieven. Referenties vind je hier. De laatste 6 merken waarmee ik heb samen gewerkt zijn T-Mobile, Trendhim, OTTO, Yoghurt Barn, Verf van Niveau en Dear Sam. Ik hanteer een betalingstermijn van 7 dagen.

Tot gauw!

Copyright © 2015 – 2022
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Contact form – aanvraag samenwerking I’m Feeling Good