I’m Feeling Good 2 jaar | Winactie!

I'm Feeling Good

Let’s Celebrate!!!! Deze maand bestaat I’m Feeling Good precies 2 jaar! Daar ben ik heel trots op! Dit is blog nummer 158 en nog stééds word ik er heel blij van! Ineens krijg ik dan een idee voor een onderwerp, kruip ik snel met een kop cappuccino achter mijn laptop en dan gaaaaaa ik weer! Heerlijk! Ieder jaar wil ik het bestaan van I’m Feeling Good vieren, met een winactie natuurlijk! Wat het dit keer is en hoe je kans maakt om deze mooie prijs te winnen lees je hieronder! Heel veel succes!

I’m Feeling Good 2 jaar | Winactie!

Dank jullie wel!

Eerst wil ik mijn trouwe en lieve volgers bedanken voor de lieve reacties die ik krijg, jullie enthousiasme, jullie likes, jullie gezelligheid! Ik vind het allemaal zo ontzettend lief! Dank voor jullie trouwe steun! You’re awesome! Maar ook nieuwe volgers zijn van harte welkom en maken net zoveel kans om deze leuke prijs te winnen! Hello there!

I’M FEELING GOOD TOEN EN NU

Waar I’m Feeling Good begon op 15 mei 2015 en hoe I’m Feeling Good nu is…het is inmiddels in die 2 jaar qua uiterlijk echt wel veranderd. Ik had eerst namelijk een gratis WordPress theme en WordPress zelf als hosting. Al vrij snel merkte ik dat ik het superleuk vond om artikelen te schrijven en wilde ik er echt iets moois en iets van mezelf van maken. Dus dat werd een mooie betaalde theme, betaalde hosting, een info@ e-mailadres zodat mensen de mogelijkheid hadden me te bereiken en een mooi logo…Ook de artikelen zelf hebben een make over gehad. Waar ik eerst maar wat neerpende, ben ik later gaan nadeken over kopteksten, alinea-indelinen en SEO. De blogs beginnen steeds meer vorm te krijgen. De fotografie probeer ik ook elke keer te verbeteren, zodat iedere foto zo mooi mogelijk qua stijl en sfeer neergezet wordt. Foto’s bewerken vind ik nog wel een dingetje. Ik zou daar sneller en handiger in willen worden. Een Adobe Photoshop cursus staat op de planning.

Inhoudelijk is I’m Feeling Good niet heel erg veranderd, vind ik zelf. Ik ben wel meer over Lifestyle onderwerpen gaan schrijven, maar waar ik altijd op let is om positiviteit en enthousiasme in ieder artikel centraal te laten staan! Ik bewonder sommige bloggers heel erg die lastige onderwerpen aan de kaak stellen en je echt laten nadenken over dingen. Dat is echter niet aan mij besteed. Op dat soort artikelen krijgen de bloggers namelijk vaak ook serieuze en soms hele nare reacties terug…brrr…niks voor mij! Kan ik niet tegen! #slapelozenachten

I'm Feeling Good 2 jaar

TOEKOMST I’M FEELING GOOD

Waar ik naartoe wil is om hopelijk in de nabije toekomst vaker in de week te bloggen. Niet een keer, maar 2 of drie keer. Zoals in het begin. En op vaste dagen. Zodat jullie weten wanneer je een blog kunt verwachten. Elke dag bloggen gaat ‘m denk ik nooit worden. Ik denk ook niet dat mensen daar op zitten te wachten of zo…Hiiiii, ben ik weer…Hahahaha! Wel merk ik dat I’m Feeling Good wel echt heel belangrijk voor me is. Ik check élke ochtend of de website werkt, wáár ik ook ben…of ik nou op vakantie ben of aan het werk…zelfs wanneer ik ziek ben bezoek ik even snel op mijn mobiel de website en check ik of er reacties zijn…ik moet gewoon weten of mensen de website kunnen bereiken en er zeker van zijn dat alles technisch in orde is…Iedereen moet met gemak bij de pagina kunnen komen…en er is niets zo erg als een artikel willen lezen en een error 404-pagina zien, toch? ;-)

WAT IS DE PRIJS?

Jesus Mien, wat een geratel. Ik moet to the point komen. Wat is de prijs? Ik heb er lang over nagedacht en vond het retemoeilijk om het zo maar even grof te zeggen…Toen ik laatst dit inspiratie-artikel schreef, viel het me op dat H&M altijd zulke leuke trendy dingen heeft. Daarnaast hebben ze ook een enorm hippe Home webshop, dus je kunt daar echt alle kanten op! Dit is geen gesponsord artikel, maar ik vind zelf een H&M-giftcard echt een prijs waarmee ik hopelijk íedereen kan blij maken.

I'm Feeling Good

WAT MOET JE ERVOOR DOEN?

Wat ik het liefste wil, is dat I’m Feeling Good nog meer groeit en groter wordt. Zoveel mogelijk mensen blij maken met leuke, positieve en inspirerende artikelen en tussendoor mooie winacties geven! Wil jij mij helpen groeien en daarmee kans maken op deze leuke prijs? Check hieronder dan mijn Social Media-kanalen en doe je ding! Laat hieronder een reactie achter mét een werkend e-mailadres, zodat ik weet dat je meedoet! Deze winactie loopt van zondag 28 mei 2017 tot en met zondag 11 juni 2017. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht op maandag 12 juni 2017 via e-mail. De giftcard stuur ik je kosteloos en aangetekend toe in de week van 12 juni 2017. Good luck!!!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNARES HEEFT INMIDDELS BERICHT ONTVANGEN. DANK VOOR HET MEEDOEN & JULLIE SUPPORT!

Facebook
Instagram
Twitter 
Bloglovin’
Pinterest

 

H&M Giftcard

HAPPY WINNING!

Wat vind jij
van mijn
Lifestyle Blog?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

73 Reacties

 1. 29 mei 2017 / 00:09

  Van harte gefeliciteerd met je 2e blogjaardag! Wat gaat de tijd snel, hè? Nou, op naar de 3 jaar. :) Ik ben je meteen ook maar even op Pinterest (waar ik veel te weinig mee doe) gaan volgen. En natuurlijk doe ik graag mee aan de winactie. xxx

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 15:31

   Je bent een volger van het eerste uur, dank je wel daarvoor! Lief dat je me ook op Pinterest volgt! xxx

 2. Yagmur Su
  29 mei 2017 / 01:50

  Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan en nog veleeeeeeeeee jaren !!!!
  Ik volg je op facebook al een hele tijdje :)) & bloglovin & pinterest druk ik ook even erop haha :p
  Noujaah nu ga ik duimen voor de winactie hihi xx

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 15:32

   Dank je wel voor je reactie en het volgen! Superlief!

 3. Amal
  29 mei 2017 / 03:41

  Gefeliciteerd!! Laat je 3 jarige bestaan nóg leuker en groter worden! Ik volg je op instagram, pinterest en bloglovin. Keep up the good work! En ik doe zeker mee met deze leuke winactie!

 4. Linsey
  29 mei 2017 / 05:57

  Gefeliciteerd en nog vele jaren Blog plezierr!

 5. 29 mei 2017 / 05:58

  Hoera, gefeliciteerd! Een stralend plekje op het web vol positiviteit, daar kunnen we er altijd meer van gebruiken. Ik kwam er achter dat ik je nog niet volgde op bloglovin, dus dat heb ik nog ff gedaan.

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 15:33

   Dank je wel lieve Anne-Marie! Superlief! xxx tot snel!

 6. Marian B
  29 mei 2017 / 09:42

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ga vooral lekker door! Met deze prijs maak je denk ik iedereen wel blij, mij in ieder geval wel ;-)

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 15:34

   Dank je wel Marian, wat fijn om te horen! Ik vind het echt altijd een dingetje hoor, een prijs uitzoeken hahahaha! xxx

 7. Laila
  29 mei 2017 / 11:34

  Gefeliciteerd !!! Heel leuk hoe je het doet!!Super win actie kan wel nog wat leuke zomer dingetjes gebruiken ..dus zou heel leuk zijn als ik de giftcard win?
  Hopelijk hoor ik iets?Spannend…

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 15:34

   Dank je wel Laila voor je lieve reactie! Superleuk dat je meedoet! xxx

 8. Marieke
  29 mei 2017 / 14:19

  Gefeliciteerd lieve amina!! ben super trots op je dat je doet wat je doet en daar zo van geniet en ons daarvan laat meegenieten!
  Keep up the good work!
  en natuuuuuuurlijk doe ik graag mee aan de win actie

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 15:35

   Mariekieeee! Wat lief van jou!!! Dank je wel en ik hoop je heel snel te zien! xxx

 9. Ilovecarrotcakes
  29 mei 2017 / 15:26

  Ten eerste van harte gefeliciteerd! Ik lees je blog nog niet zo lang maar zie nu al zoveel leuke en inspirerende artikelen voorbij komen…! Ik volg je op Instagram en Bloglovin onder de gebruikersnaam die ik hierboven ook heb gebruikt.

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 15:36

   Dank je wel Inge, wat leuk dat je me volgt! Wat lief zeg! Goed om te horen! Ik kom straks ook eens even bij jou buurten! Oh, wacht, ik dacht dat je ook een blog had die “I Love Carot Cakes” heette hahahaha! Zou een leuke blognaam zijn ook! xxx

 10. Danielle van Beukering
  29 mei 2017 / 20:49

  I’m feeling good and I’m in! Gefeliciteerd en hoop dat je nog heel wat jaartjes blijft bloggen! ?

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 22:13

   Hahaha, leuk dat je meedoet! En dank je wel! Lief! xxx

 11. Anita H.
  29 mei 2017 / 21:02

  Met zo’n shoptegoed kun je mij in elk geval altijd blij maken. Ik heb vrijwel standaard dingen op de wishlist staan. Mooie spullen en prettig geprijsd.

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 22:15

   Nou, dat dacht ik nou ook! Dank je wel voor je reactie!

 12. Nathalie
  29 mei 2017 / 22:04

  Ow ja leuk lekker met mijn 2 dochters shoppen daar worden we blij van!
  Ik heb je pgin gedeeld op Facebook.
  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan!!!
  Nog vele jaren :)
  veel liefs Nathalie

  • Amina
   Auteur
   29 mei 2017 / 22:17

   Dank je wel voor het delen Nathalie, wat lief! xxx

 13. 30 mei 2017 / 07:12

  Ik doe mee! Ik heb een nieuwe bikini nodig dus daar zou ik die dan mooi voor kunnen kopen, hihi ? Xx

 14. 30 mei 2017 / 19:06

  Ik lees je blog al een tijdje met veel plezier. Je hebt een mooie lay-out.

  Ik volg je op de volgende kanalen:
  Facebook Lieke van Veen
  Instagram liekevv24
  Twitter _liekeee
  Bloglovin’ http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  Pinterest lieke24

  Ik doe graag mee met je winactie!

  • Amina
   Auteur
   30 mei 2017 / 19:14

   Dank je wel voor je lieve reactie Lieke! Wat te gek dat je me op al mijn kanalen volgt! Zo lief! xxx

 15. Machteld
  30 mei 2017 / 20:43

  ??Wauwie!!! Gefeliciteerd ?Alweer 2 jaar!!!
  Ik lees graag je stukken en vind het leuk om je op de verschillende kanalen te volgen!
  Ga zo door!!
  ?

  • Amina
   Auteur
   30 mei 2017 / 20:55

   Dank je wel Machteld! Jij hoort volgens mij ook bij de “oude garde” die I’m Feeling Good volgen en dat waardeer ik zeer! xxx

 16. Doortje Nicolai
  31 mei 2017 / 19:28

  Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!
  Leuk dat je op een H&M Giftcard trakteert, dat valt bij iedereen in de smaak.. ☺️
  Veel succes met je Blog enne.. Ik loot graag mee!
  Xoxo, Doortje

  • Amina
   Auteur
   31 mei 2017 / 22:43

   Dank je wel voor je lieve reactie Doortje! xxx

 17. Ilsiee
  1 juni 2017 / 07:23

  Van harte?? op naar de volgende gezellige blogjaartjes! Wat superleuk en lief dat je dit organiseerd voor de volgers van je blog! Ik doe zeker graag mee…. ahjaaaaa van shoppen word ik altijd blij, nouja shoppen met mate dan hahahaha. Iets leuks en vrolijks voor de zomer is zeker nog welkom, een leuk jurkje waar ik me goed in voel….ik doe zeker graag mee! Groetje van ilsiee

  • Amina
   Auteur
   1 juni 2017 / 08:55

   Dank je wel Ilsiee! Gezellig dat je meedoet! xxx

 18. Jamie
  1 juni 2017 / 09:31

  Ah ik word altijd zo blij van jouw schrijfstijl, zo heerlijk positief.. :D Ik volg je op Bloglovin’ en ben je nu ook op pinterest gaan volgen, leuke boards heb je! Lekker veel nieuwe inspiratie erbij! H&M is altijd goed, ik doe zeker mee en hoop dat ik dan nog wat nieuwe zomerkleding kan gaan halen! :)

  • Amina
   Auteur
   1 juni 2017 / 12:34

   Hi Jamie, wat een lieve reactie zeg! Dank je wel! Dank ook voor het volgen, superlief! xxx

 19. Xaviera Jamie Jansen
  1 juni 2017 / 12:13

  Proficiat en ik hoop nog op mooie schrijfsels! Ik doe graag mee aan uw actie!

  • Amina
   Auteur
   1 juni 2017 / 12:35

   Dank je wel voor je lieve reactie Xaviera! Supermooie naam heb jij trouwens! xxx

 20. Wanda Berg
  1 juni 2017 / 12:24

  ??? Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan dat er nog vele jaren mogen volgen en Wauw wauw Wauwie wat een heerlijke verwennerij een #Giftcard maakt mij altijd dus waag graag mijn kans uiteraard heb ik deze schitterende kans met veel liefde gedeeld op mijn tijdlijn zodat iedereen er nog op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik dit mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen #DuimpjesDraaien fijne dag nog liefs wanda ??

  • Amina
   Auteur
   1 juni 2017 / 12:36

   Dank je wel Wanda voor je lieve reactie en voor het delen op FB! Superlief! xxx

 21. Sjierien
  1 juni 2017 / 17:35

  Gefeliciteerd! Ben zo blij voor je, je bent echt een toffe meid! Ik heb je overal op gevolgd omdat je het zeker verdient, en ons deze leuke winactie gunt! Je hebt zulke leuke inspiratie! Ik waag zeker een kans want in de h&m heb je zulke leuke mooie kleren die iedereen wel wilt ? Veel succes iedereen ik gun het jullie allemaal echt waar!!?

  • Amina
   Auteur
   1 juni 2017 / 21:19

   Ahhhh dank je wel Sjierien, wat een mooie complimenten! Superlief! xxx

 22. 2 juni 2017 / 05:41

  Gefeliciteerd en je hebt zo een leuk en zeer inspirerend blog!
  Ik doe heel graag mee aan deze toffe winactie en volg jou op al je soc.med.k..
  Graag share deze post voor jou…..
  De H&M heeft zoveel moois en ook die winkel werkt voor mij zeer inspirerend want ik volg alle trends op de voet maar doe nergens aan mee en ik doe aan wat ik zelf wil.
  Maar verkopen ze zeer mooie woonaccesoires, make-up etc……

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

  • Amina
   Auteur
   2 juni 2017 / 18:26

   Hi Chucky! Wat lief dat je de moeite neemt om me overal te volgen! Dank je wel!

 23. Ling
  2 juni 2017 / 13:58

  Van harte gefeliciteerd! Ga vooral door! Van deze winactie word ik er blij van! H&M is mijn favoriete winkel en daar slaag ik altijd. Dus zo leuk om via deze weg kans te maken. Ik hoop op een beetje geluk voor mezelf.

  • Amina
   Auteur
   2 juni 2017 / 18:28

   Dank je wel Ling en wat leuk dat H&M je favoriete winkel is! Dank je wel voor je lieve reactie! xxx

 24. elisabeth maria martina
  2 juni 2017 / 18:43

  gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal
  H&M is mijn favoshop, dus die bon maak ik daar graag op

  • Amina
   Auteur
   2 juni 2017 / 19:10

   Hi Elisabeth Maria Martina! Dank je wel voor je reactie! xxx

 25. Lisanne Bons
  2 juni 2017 / 20:36

  Van harte gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan. Gewoon blijven doen waar je blij van wordt is toch helemaal prima. En ik vind het juist super fijn om dit soort dingen te lezen. Soms sla ik juist bewust artikelen of blogs over die over moeilijkere onderwerpen gaan.
  Gewoon lekker doorgaan en je verloot echt een super prijs.

  • Amina
   Auteur
   2 juni 2017 / 21:51

   Wat een superlieve reactie, doet me goed om te horen! xxx

 26. sylvia eikens
  4 juni 2017 / 06:51

  Van harte gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan.Je doet het hardstikke goed ,leuke verhalen en leuke tips waar je wat aan hebt..ga zo door.

  • Amina
   Auteur
   4 juni 2017 / 11:13

   Dank je wel voor je hele lieve reactie Sylvia! Super dat je meedoet! xxx

 27. Julia
  4 juni 2017 / 16:27

  Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan!
  Je blog vind ik erg mooi en vernieuwend!
  Ik maak graag kans en zal je overal op volgen!!

  • Amina
   Auteur
   5 juni 2017 / 03:46

   Wat een lieve woorden, dank je wel Julia!

 28. cobi
  5 juni 2017 / 12:43

  Gefeliciteerd! Ik volg je al een tijdje op facebook
  Op naar de volgende …. jaren

  • Amina
   Auteur
   6 juni 2017 / 11:06

   Dank je wel Cobi voor je lieve reactie! Wat leuk dat je me volgt! xxx

 29. Anita Diepeveen
  6 juni 2017 / 10:56

  Jij gaat het vast nog ver schoppen
  Geniet van dit gevoel en ga zo door

  • Amina
   Auteur
   6 juni 2017 / 11:09

   Ahhh dank je wel Anita! Wat lief!!! xxx

 30. Aandra
  7 juni 2017 / 12:09

  Gefeliciteerd met je 2 jaar! Ik geniet altijd van je blog. Je schrijft op een gezellige, fijne manier. Alsof je naast mij zit en t allemaal tegen mij vertelt.

  En weer zo’n leuke winactie. Ik doe graag mee!
  Op naar de volgende jaren!

  • Sandra
   7 juni 2017 / 12:13

   Uuuhhh Aandra moet eigenljjk Sandra zijn

   Mn leesbril ligt nog op m’n werk. Stiekem dacht ik dat t zonder bril ook wel lukte, maar zelfs m’n eigen naam schrijven is moeilijk ??

  • Amina
   Auteur
   7 juni 2017 / 15:16

   Dank je wel lieve Sandra! Zo lief dat je me volgt! En ik heb erg moeten lachen om je tweede bericht hahaha! xxx

 31. 7 juni 2017 / 18:18

  Lieve Amina, Happy blog birthday. Hopelijk komen er nog vele mooie blogjaren voor je aan. Zoals je weet (hoop ik) volg ik je op alle kanalen die ik gebruik. Op bloggebied zal je altijd een inspiratie voor me blijven en iemand waarbij ik altijd terecht kan. Op naar je volgende blog verjaardag!!

  • Amina
   Auteur
   8 juni 2017 / 12:34

   Awwww Emma, wat een lieve woorden!!! Ja, ik weet het :-) en ik waardeer dat enorm. Maar dat ik een inspiratie voor je ben vind ik echt zo lief! Maar van jou leer ik ook veel hoor! En je kan inderdaad altijd bij me terecht, voor wat dan ook! Dikke X

 32. Joyce
  7 juni 2017 / 22:34

  Happy blog birthday! Op naar nog heel veel jaren blog plezier en voor mij dan natuurlijk nog heel veel en lang leesplezier. En natuurlijk volg ik jou blogs ?

  Dikke kus ?

  • Amina
   Auteur
   8 juni 2017 / 12:35

   Hiiii Joyce! Lieverd! Ik moet echt wat meer jouw blogs gaan lezen, ze zijn zo bijzonder en uit het hart geschreven! Dank je wel dat je mijn blogs leest, zo lief! Dikke kus terug!

 33. Ingeborg Vd pas
  7 juni 2017 / 23:07

  Van harte gefeliciteerd . Positiviteit is altijd fijn en ik kan je vertellen als ik wat mag winnen dan ben ik altijd helemaal gelukkig. Het maakt niet Uit wat t is. De prijs is met een positief gevoel gekozen en dat maakt me blij

 34. Linda Smeets
  10 juni 2017 / 03:07

  Van harte gefeliciteerd met je 2 de blog verjaardag! Ik volg je blog al een poosje met veel enthousiasme! Ik wens je nog vele blog verjaardagen toe!
  Uiteraard doe ik graag mee en deel ik je artikel met veel plezier.

  • Amina
   Auteur
   10 juni 2017 / 12:22

   Dank je wel Linda! Liefde voor mensen die me volgen! Fijn weekend! xxx

 35. Barbara
  10 juni 2017 / 06:42

  Zo wat doen er al veel mee! Je actie is goed gelukt!! Ik promoot ook op fb en twitter

  • Amina
   Auteur
   10 juni 2017 / 12:22

   Nou hè Barbara! Super dankbaar voor! Dank je wel voor het promoten en een heel fijn weekend! xxx

 36. Larissa
  11 juni 2017 / 13:31

  Hi Amina,

  Wat mag jij trots zijn op jouw blog. Zoveel positiviteit en veelzijdigheid!
  Je posts zijn fris, hip, vrouwelijk en jong. Ik ben heel trots op wat je hebt bereikt, ook al ken ik je niet persoonlijk… Alleen de naam van je blog is al geniaal.

  Van dit soort websites krijg je kracht! Ieder weekend ga ik al mijn favoriete blogs langs, waar jij er al een tijd één van bent. Superleuke prijsvraag! Ik gooi mijn naam graag in de grabbelton, ben nog net op tijd zag ik.

  Succes iedereen!
  KEEP IT UP.

  • Amina
   Auteur
   11 juni 2017 / 15:00

   Ahhhh Larissa, wat lief! Dank je wel, wat een complimenten! Dikke x en super dat je me volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *