HOTSPOT | CLUB VERS: GEZOND ETEN & EXCLUSIEF GRATIS EVENT

HOTSPOT | CLUB VERS: GEZOND ETEN & EXLUSIEF GRATIS EVENT

Een hotspot waar je gezond en goed kunt eten, heerlijke koffie kunt krijgen, lekkere cocktails kunt drinken, kunt chillen op het terras, je laptop kunt aansluiten om er te werken, waar de bediening heel vriendelijk is én waar je je ook nog eens heel erg op je gemak voelt…ga er maar aan staan als bedrijf om dát stuk voor stuk allemaal te realiseren. In Den Haag is dat gelukt! Maak kennis met Club Vers!

Meer informatie over het exclusieve gratis event vind je onderaan dit blog!

Club Vers front

Club Vers terras

HOTSPOT | CLUB VERS: GEZOND ETEN & EXCLUSIEF GRATIS EVENT

CLUB VERS: BREAKFAST * LUNCH * DINNER

Het is vrijdag en ik loop via de keuken Club Vers binnen. Meteen ruik ik een hele lekkere geur en zie ik dat het personeel druk bezig is. Toch kijken ze even op en begroeten ze me hartelijk. Manon gaat me voor naar een mooie, lange tafel met mooie lampen en vraagt wat ik wil drinken. “Cappuccino graag met 2 zoetjes”, zeg ik en kijk nieuwsgierig om me heen. Er verschijnt een dikke glimlach op mijn gezicht want ik voel me hier al direct thuis. Bij Club Vers staan ze voor vers, gezond maar bovenal lekker eten. Dat het toevallig vaak vegetarisch of vegan is, is een mooie bijzaak. Zij willen iedereen dan ook laten zien dat gezond eten gewoon echt lekker kan zijn! Is het nou voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijk kopje koffie met gebak, ze doen het allemaal!

 

CLUB VERS: PAS EEN JAAR OUD!

Club Vers bestaat pas sinds 2016 en het ongelooflijk wat ze al hebben neergezet. Het is er ongekend mooi. Je kunt er trouwens heel makkelijk meeten met elkaar, want het ligt vlakbij station Den Haag Hollands Spoor: Stationsweg 136a. De openingstijden zijn maandag,dinsdag, woensdag, donderdag en zondag: van 9u-21u. In het weekend van 9u-22u.

CLUB VERS: DE KOFFIE 

Manon is de bedrijfsleider waar ik een afspraak mee heb. Ze zet deze kop koffie voor mijn neus met daarnaast een mini brownie. YUM! Ik kijk ondertussen naar het prachtige Latte art-motief dat ze gemaakt heeft. Bijna zonde om op te drinken. Als ik ergens koffie drink, hoop ik altijd dat hij goed smaakt. Soms kan dat zo tegenvallen! Maar de koffie hier? Is heerlijk! Niet veel later komt Anne-Marie van My Happy Kitchen binnengelopen! We volgen elkaars blog maar hebben elkaar nog nooit gezien. Ze is net zo vrolijk en heerlijk enthousiast als dat ze overkomt in haar blogs! Ik praat het komende uur gezellig met Manon en Anne-Marie, proef ik de fijne sfeer en een aantal gerechten van Club Vers en krijg ik er een goede eerste indruk van.

Club Vers interiorAnne-Marie van My Happy Kitchen

CLUB VERS: DE KAART

 Elke drie maanden vervangt Club Vers haar kaart, waar de beste producten op te vinden zijn. Naast vegetarische en vegan gerechten, kunnen vis- en vleeseters ook kip, gamba’s en zalm toevoegen aan hun belegde broodjes. Op deze manier kan iedereen hier lekker eten.

Anne-Marie en ik mogen twee gerechten uitkiezen om te proberen. We kiezen eerst de Roze Smoothie Bowl! Mijn hemel, de presentatie! Wat een beauty hè!

Ingrediënten Roze Smoothie Bowl:
Framboos | bosbes | amandelmelk
| zelfgemaakte granola |
kokos |dragonfruit | banaan.
Prijs: € 6,95

Pink Smoothie Bowl

Dit ontbijt is zalig, gezond en vult enorm! De smoothie is heerlijk vers, zacht van smaak…de granola is knapperig gebakken…Ik proef ook voor het eerst dragonfruit. Loveit! Daarna gaan we voor de Poke Bowl!

Ingrediënten Poke Bowl:
Spicy crab | zwarte rijst | avocado (een hele!) |
knoflook chips | lente-ui | tomatillo |
roodlof
Prijs: € 12,95

Poke Bowl

Erg fotogenieke
gerechten ook!

Poke Bowl and Pink Smoothie Bowl

Deze vegan croissants zien er
heerlijk uit en staan uiteraard
ook op het ontbijt-menu!

Club Vers vegan croissants

Je kunt ook heerlijk dineren
bij Club Vers.
Bijvoorbeeld met deze burger!

Ingrediënten The Burger:
Burger patty van shiitake, zoete aardappel en prei
| tomaat | spinazie | Sriracha mayonaise | zoete
aardappel frietjes
Prijs: € 13,50

CLUB VERS: HET INTERIEUR

Het interieur is open, industrieel en vrij. Helemaal in mijn straatje! De kleuren die ik hier veel terug zie komen zijn zwart, wit en turquoise. De banken zijn van een enorm goede kwaliteit leer. Ik hou daarvan! Lekker luxe!

Club Vers banken

Heerlijke fauteuils om in weg te loungen.
De leerkwaliteit is awesome!

Club Vers Fauteuils, werkplekken en speelhoek

Er staat bij Club Vers altijd standaard
gratis infused water. Dat is een
stukje gastvrijheid waar
ik echt van hou. Super!

Club Vers Free infused water

De prachtige groene
voordeur!

Club Vers front door

De lampen bij Club Vers!
LOOOOOOOVE THEM!
Industrieel, maar niet te lomp.
Lekker classy. Precies goed!

Club Vers lampen

Je kent het wel: zo’n podium met
mooie fauteuils erop!
Dit was dan ook meteen
mijn favo spot bij Club Vers!

Club Vers fauteuils


CLUB VERS: DIT IS ER OOK MOGELIJK

– zakelijk vergaderen

– zakelijk dineren

– groepsbijeenkomsten

– afhuren

CLUB VERS: HET EXCLUSIEVE EVENT!

Club Vers Borrel-ita!

Manon vertelt me dat ze ontzettend gek is op Latijns-Amerika en er zelf ook al een aantal keer is geweest. Vandaar dat ooit het idee is ontstaan om een avond te organiseren die in het teken staat van Latijns-Amerikaans eten, drinken en muziek.

Eten & drinken tijdens het event:

Club Vers Borrelita borrelplank

– Alle cocktails: € 5-, per stuk!
– Borrel-ita plank met hapjes (foto): € 10-, per persoon
– Huisgemaakte empanadas (Chileense hartige gevulde pasteitjes) met tomatillo salsa
– Nachos (yayyyyy!)
– Taco’s met een bonen salsa
– Ceviche (Peruaanse vis gegaard in sap van limoen)

Zo! Hello! Hebben we dat allemaal even opgeslagen? Mijn hemel! Wat heerlijk! Ik ga rollend weer naar huis, hahaha!

El CaribefunkEl Caribefunk

Nou is deze editie extra speciaal. De band waar Manon al jaren fan van is uit Colombia, El Caribefunk, komt exclusief naar Club Vers! Dit maakt deze avond echt al helemaal compleet! Het is een geweldige band! Heeeerlijke Caribische Funk die heerlijk is om in je zomerjurkje met een cocktail op te dansen bij de ondergaande zon! Ze zijn in juni, juli en augustus op tour in Europa, maar niet in Nederland! Alleen te zien bij Club Vers! Latin (music) lovers, foodlovers, internationale studenten…kom naar Club Vers!

El Caribefunk


Het evenement gaat plaats vinden op 16 Juli van 18u – 0.00u!
Op Facebook (scroll naar beneden, naar 12 juni) is er al een ”attend en deel actie” georganiseerd om zo veel mogelijk publiek mee te bereiken. De winnaar wint een etentje met cocktails voor 2!


 

Ik ben ook
bij het
event aanwezig!
Zie ik je daar?
Gezellig!!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube


|| Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Club Vers –

Images by I’m Feeling Good & Club Vers ||

Delen:

4 Reacties

 1. 22 juni 2017 / 11:34

  Oh waaauw dit ziet er allemaal zo lekker uit. Heel tof dat ze om de drie maanden de kaart veranderen. Alles ziet er zo instagram waardig uit haha

  • Amina
   Auteur
   23 juni 2017 / 12:15

   Jaaaa, echt hè! Ik ben ook van plan om daar zo nu en dan te gaan zitten en vanaf daar te werken xxx

 2. 23 juni 2017 / 06:06

  Krijg weer trek als ik de foto’s zie. Ben ik ff blij dat ik om de hoek werk. Dit wordt mijn nieuwe lunch hang-out! Mooie foto’s!!

  • Amina
   Auteur
   23 juni 2017 / 12:17

   Jaaaa, echt wel een tikkeltje jaloers! Ik ben van plan daar zo af en toe voor mijn werk te gaan zitten, lijkt me echt zo fijn! xxx ps: dank je wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *