Personal | Geluksmomentjes januari 2016

imfeelinggood.nl Gelukmomentjes januari 2016

Imfeelinggood.nl staat voor je goed voelen, inspiratie opdoen, YOU-time en positiviteit! Daarom deel ik elke maand mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand met jullie. Geluksmomentjes voel je heel even door je lijf golven. En dat kan door van alles zijn. Geluk zit niet alleen in grote dingen, maar ook in hele kleine. Als je maar de goede richting opkijkt, kun je liefde zien. Hier een lijstje van mijn geluksmomentjes van januari!

MIJN GELUKSMOMENTJES VAN JANUARI 2016

De mooiste van vorige maand is toch wel dat het te vroeg geboren dochtertje van een goede vriendin van mij weer is thuisgekomen! Prachtige en lieve Riley is sterker en sterker geworden! Gezond!!! En de familie weer compleet! Ahhh, zo heerlijk!

Dat ik Riley voor het eerst mocht vasthouden! Wat heerlijk! Ze is zoooo zoet!

Wat is Netflix toch dé uitvinding van de eeuw! Weer een nieuwe serie ontdekt: Nashville. Ik ben verliefd geworden op countrymuziek! Maar echt HEUL VERLIEFD! Ik word daar zo lekker rustig van! Ja, had me dit 10 jaar geleden verteld, dan had ik heel hard gelachen (mensen die me in real life kennen weten dat dit zoooo mijn muziekstijl niet was). Ik heb dus heel snel de soundtrack gekocht! Lekker voor in de auto. Mijn favoriete karakter is Juliette Barnes gespeeld door Hayden Panettiere

Ik heb eind januari de kans gekregen om een Beautylab workshop Productfotografie- en Styling te volgen, gegeven door Serena Verbon. Die was geweldig, en kwam precies op het goede moment omdat ik een beetje vastliep met de productfotografie op mijn blog. Maar vol inspiratie en nieuwe ideeën ging ik weer naar huis!

Ik had nul gaatjes bij de tandarts. Er hoeft dus niet geboord te worden en dat is altijd een heel GROOT geluksmoment voor mij :)

In januari was ik 12 kilo afgevallen! BOOOOM! Startdatum van mijn afvalrace:
2 juli 2015

Het was zeker niet de bedoeling, maar december en januari waren de maanden dat ik het even niet zo nauw nam met mijn dieet. En dat mag ook een keer! Allemaal geluksmomentjes bij elkaar om die heerlijke dingen te proeven. Maar nu is het dan echt dahááág oliebollen, banketstaven, kersttulband, snoepgoed, chocoladeletters, kruidnoten, appelflappen, champagneontbijtje, lekkere chips, cheesecake, hamburgers, frietjes, winegums etc. etc. Ik heb van jullie genoten!

 

Wat was vorige maand jouw geluksmoment?

Digitale handtekening blog

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

2 Reacties

  1. 11 februari 2016 / 13:48

    Leuke momenten heb je meegemaakt. 12 kilo?! wow respect! :D -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *