Mijn haat-liefde verhouding met gadgets

Mijn haat-liefde verhouding met gadgets headerfoto

Met zijn broers hoor ik hem er veel over praten. Hier thuis vertelt hij vaak ook allerlei nieuwtjes. Op internet doet hij er heel veel research naar. Houdt ie van. Mijn Lief. Gadgets. Hij is er gek op! Een van zijn grote hobby’s. Ik daarentegen heb altijd het gevoel dat ik achter de feiten aan sukkel. “Oh echt? Heeft dat merk nu alweer een nieuw model op de markt? Je kunt nu mijn hoofd scannen en er een 3D afbeelding mee maken? Oh, jóh?” Ik kom er gewoon totaal niet goed in mee…Ik weet nog goed dat ik de naam Huawei voor het eerst hoorde…ik moest er keihard om lachen…

Mijn haat-liefde verhouding met gadgets

Maar look at them now!

Ik dacht namelijk dat zo’n naam echt niet ging lopen in gadget-land. “Een brandnaam moet toch gewoon lekker simpel zijn? Lekker flowen!” Ik hoor het mezelf nog zeggen. Maar look at them now! Dit is trouwens, even voor de duidelijkheid, de nieuwste Huawei. Prachtig design! Ik neem alles terug.

Waar ik tekort kom aan technische kennis, heb ik dus gelukkig wel oog voor design. En daar begint dus mijn tegenstrijdige liefde voor gadgets: ik snap geen bal van de specs, maar als de gadget er mooi uitziet en Mijn Lief alles goed heeft ingesteld (schattieeee) en het aan me heeft uitgelegd alsof ik een kind van 4 ben (anders snap ik er nada van), zal ik de eerste zijn die zal rooten voor het merk.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid is voor mijn werk echt heel belangrijk: ik moet functies makkelijk kunnen onthouden en snel kunnen vinden op mijn telefoon. Daarom vind ik het heel fijn als een gadget intuïtief werkt. Dat wanneer ik denk dat ik het dáár kan vinden, het daar dan ook is.

Ik heb zelf de OnePlus 3T, waar ik qua gebruiksvriendelijkheid erg tevreden over ben. Weer een merk waar ik nog nóóit van gehoord had, maar waar Lief mee kwam. Over de kwaliteit van de camera ben ik echter iets minder tevreden…mijn Instagram-foto’s zien er wel Instagrammable uit, maar hij moet bij voldoende licht toch steeds wel heel erg scherpstellen. En een video opnemen is helemaal bagger. Ook de hele tijd aan het scherpstellen…Dus ik ben me al stiekem een beetje aan het oriënteren op een nieuwe telefoon…ik kijk alweer uit naar de eindeloze uitleg-sessies van Lief…arme man…ik zal het hem nog maar niet vertellen! Of zal ik hem maar eerst even naar de instellingen laten kijken, hahaha! ;-)

 

 

HAPPY WEEKEND!

Welke telefoon
heb jij?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *