Must Haves | Powder Puff kaars in tinnen blikje + WINACTIE!

Lily-Flame Powder Puff scented candle

Een in Engeland handgemaakte kaars van het merk Lily-Flame in een tinnen blikje dat heerlijk geurt. Dat er prachtig uitziet en goed van kwaliteit is. Powder Puff brandt tot wel 30-35 uur! Maak je mooist versierde kamer in huis deze kerst helemaal af met dit blikje! Deze week kun je ‘m bij mij winnen!

Must Haves | Powder Puff kaars in tinnen blikje + WINACTIE!

Lily-Flame Powder Puff scented candle

Winactie Lily-Flame Powder Puff scented candle

De geur van Powder Puff!

De geur van Powder Puff kan ik het beste omschrijven als een poederdoos! Zo’n mooie ouderwetse met een poederdons, die je oma vroeger had! Zo heerlijk! De geur is heel zoet. Je moet er dus wel echt van houden. Hij ruikt al heerlijk als je het dekseltje eraf haalt…maar wanneer je ‘m aansteekt: YUM! Ik hou ervan!

DE VERPAKKING

Lily-Flame Powder Puff scented candle

Ik vind het echt een prachtige kaars! De stukjes was zijn er mooi ingezet en het goudkleurige blikje heeft een mooie witte papieren wikkel met metallic paarse reliëf-letters. Gewoon neerzetten op een plankje is dus eigenlijk al heel pretty!

Wat zegt Lily-Flame over dit product

– Dat ze heerlijk geuren

– Dat er dagen en vele uren aan voorbereiding vooraf gaan om deze kaars te maken

– Dat ze de skills gebruiken van Engeland’s beste parfumeurs.

OVERZICHT

Wat?  Lily-Flame Powder Puff + Fluffy Stuff geurkaars
Waar? Assortiment kun je online bekijken bij Lily-Flame maar zij verzenden niet naar NL en BE. Ik koop ze zelf bij Beauty By Lisa in Zoetermeer.
Prijs? 16,95 bij Beauty by Lisa
Hoe groot is het blikje? 7.7 x 6.6 cm
Brandtijd? 30-35 uur
Op ons I’m Feeling Good Lijstje? Yesssssss!

Lily-Flame Powder Puff scented candle


HOE WIN JE DEZE MOOIE LILY-FLAME POWDER PUFF GEURKAARS?

VERPLICHTE STAPPEN

♥ Like de I’m Feeling Good-pagina op Facebook (+2 kansen)
Deel de post op je Facebook wall (+2 kansen)
Like deze vastgezette winactie post bovenaan de Facebook pagina van I’m Feeling Good

Lily-Flame Powder Puff scented candle

EXTRA KANSEN

Volg I’m Feeling Good! op Bloglovin’ (+2 kansen)
Volg I’m Feeling Good! op Instagram (+2 kansen)
Volg I’m Feeling Good! op Twitter (+1 kans)

Ook Belangrijk

Laat in de comments op mijn website onder deze winactie weten dat je hebt meegedaan en wat je hebt gedaan om kans te maken!

De winactie is open vanaf vandaag zaterdag 12 december tot en met vrijdag 18 december 2015 23.59u. Zaterdagochtend 19 december 2015 zal ik de winnaar bekend maken op Facebook en Instagram en stuur ik diegene ook persoonlijk een e-mail. Laat daarom op de website een goed werkend e-mailadres achter. De winactie is open voor mijn volgers in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. De Powder Puff geurkaars wordt kosteloos naar je verzonden. Heel veel succes allemaal!!! Go get that candle!!!


DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Ken jij het
merk Lily-Flame?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

20 Reacties

 1. Tamara TS
  12 december 2015 / 23:03

  Superleuke actie! Ik was al overal volger, behalve Instagram, dus dat heb ik nog even gedaan. Op FB gedeeld en geliked en getweet.
  (Twitter @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul, Instagram paramara1982)

 2. 13 december 2015 / 08:20

  Wat een leuke actie en wat een mooie kaars! Ik hou van (geur)kaarsen! Ik wil deze graag winnen. Ik volgde je al overal behalve op instagram (nu wel uiteraard!) ik heb he bericht op fb geliked en gedeeld!
  Twitter: beautyflame2013
  Instagram: justnatasja

 3. Grete Karina
  13 december 2015 / 09:28

  Wat een heerlijke geurkaars lijkt me dat, ik doe mee!
  Ik hou van kaarsjes en geurtjes, vooral in de winter geeft dat sfeer en gezelligheid.

  Ik like de I’m Feeling Good-pagina op Facebook
  Ik deelde de post op je Facebook wall
  Ik like deze vastgezette winactie post bovenaan de Facebook pagina van I’m Feeling Good
  Ik volg I’m Feeling Good! op Bloglovin’
  Ik volg I’m Feeling Good! op Twitter en heb de actie geretweet
  Alleen Instagram heb ik niet…..

  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

 4. Susan Jansen
  13 december 2015 / 11:20

  Wat een ontzettend leuke winactie Amina! Ik heb de Blush en Party time kaarsen van Lily flame wel eens in huis gehad en ben groot fan. Wat zijn ze heerlijk. Ik ben dan ook super benieuwd naar deze variant! Ik heb de actie geliked en gedeeld op Facebook en op instagram! Nu heel hard duimen voor wat geluk. Fijn weekend nog, liefs Susan

  • Amina
   Auteur
   13 december 2015 / 12:37

   Fijn weekend Susan en thanks! xxx

 5. 13 december 2015 / 12:00

  Ik doe zeker mee! Ik heb alle verplichte stappen voltooid en de extra stappen heb ik ook allemaal voor je gedaan! Super leuk dat je dit doet. X

 6. Luca de Boer
  14 december 2015 / 20:08

  Ik doe graag mee voor die heerlijke kaars met mega veel branduren. Ik hou er van. Ik heb je pagina geliked. Je vast gezette post geliked. Je post gedeeld openbaar. Ik volg je al op Bloglovin. Twitter en insta heb ik niet.

  • Amina
   Auteur
   14 december 2015 / 20:11

   Hi Luca, lief dat je het hier ook nog even neerzet! Dank je wel! xxx

 7. Karolien Vis
  14 december 2015 / 20:08

  Ik doe graag mee!
  (bloglovin/facebook/instagram acties uitgevoerd)

 8. Jantina de Boer
  14 december 2015 / 20:27

  De powder puf kaars oogt heerlijk en hij zal net zo lekker ruiken. Heerlijk geurkaarsen.
  Ik heb je pagina geliked al langer geleden? . Je vast gezette bericht geliked en gedeeld openbaar. Ik volg je al op Bloglovin en op insta en twitter. Alle kansen benut.

  • Amina
   Auteur
   14 december 2015 / 20:33

   Dank je wel voor het meedoen Jantina! xxx

  • Amina
   Auteur
   15 december 2015 / 18:57

   Dank je wel voor het meedoen Lieke! Een e-mail stuur ik uiteraard, maar goed dat ik dat misschien ook in het blog vermeld inderdaad.

   xxx

 9. Angel
  18 december 2015 / 19:37

  Lijkt me echt een heerlijke kaars <3 Ik doe graag mee <3

  Heb alle verplichte dingetjes gedaan plus ik volg je op Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *