5 Redenen Why we love iPhone!

De nieuwe iPhone X headerfoto

Afgelopen vrijdag 27 oktober 2017 vond in Nederland de pre-sale plaats van de nieuwe iPhone X! Het nieuwste toestel van Apple. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Vriend en vijand heeft het erover. Voors en tegens zijn tot in den treure met elkaar besproken. De telefoon die uit één en al scherm bestaat. My god! Ok, Shantay you stay! Zoals jullie weten heb ik zelf op dit moment geen iPhone maar een OnePlus 3T. Nog niet zo lang geleden liep ik rond met een 5S. En tóch wil ik de première van de iPhone X even in the picture zetten met dit artikel: 5 Redenen Why we love iPhone! Want geen zwak hebben voor déze iPhone is bijna onmogelijk!

5 redenen Why we love iPhone!

iPhone X kopen?

Ik ben er nog niet over uit of ik ooit voor de nieuwe generatie iPhones zal gaan. Ik vind ze nogal prijzig, to say the least. En ik had een paar ergernissen met de 5S waarvan ik maar niet begreep dat die niet aangepast werden. Iedereen klaagde erover!

Toch volg ik iPhone op de voet qua nieuwe modellen. Waarom? Sinds ik de film Steve Jobs met Ashton Kutcher gezien heb (aanrader!), ben ik gefascineerd geraakt door de visie en drive die de oprichter van Apple had. De voorspellingen die hij deed over internet en gadgets, klopte als een bus. Ik blijf daarom echt een zwak houden voor dit merk. Het design, de visie en de technische mogelijkheden zijn zó geweldig.

Dus voor de mensen die een iPhone X bestellen willen, maar ook voor de haters: 5 redenen waarom dit merk het met dit nieuwe model tóch maar weer even mooi voor elkaar heeft!

1. Eén en al scherm

Ik noemde het al in de inleiding. Deze beauty bestaat uit één en al scherm! Hoe dan??? Apple legt uit:

“Met iPhone X is het device het display. Het nieuwe 5,8‑inch Super Retina-display past perfect in je hand en is een lust voor het oog. Dankzij nieuwe technieken en technologie volgt het display de rondingen van het design, helemaal tot aan de sierlijk gevormde hoeken. Het eerste OLED-scherm dat voldoet aan de standaarden van iPhone. Adembenemend natuur­getrouwe kleuren, diepe zwarttinten, hoge helderheid en een contrastverhouding van 1.000.000:1.”

Hierdoor heb je de meest intensieve kijkervaring in de iPhone-historie. De ronde homeknop en rand zijn dus verleden tijd.

Even tijd voor een leuk filmpje tussendoor, dan weet je een beetje waar ik het over heb. Bijna 17 miljoen keer bekeken trouwens…OMG!

2. TrueDepth-camera

Zoals ik in het artikel over mijn haat-liefde verhouding met gadgets al uitlegde, is een goede camera op mijn telefoon voor mijn werk als Lifestyle Blogger súperbelangrijk. De iPhone X voldoet daar denk ik helemaal aan met:

 • een dubbele 12 megapixel achtercamera
 • 7 megapixel selfie camera
 • Optische beeldstabilisatie
 • 2 keer optische zoom
 • 4K-videokwaliteit en real time-beeldverwerking
 • Portretbelichting – lijkt me echt supervet! Geen problemen meer in de winter met te weinig licht dus
 • Animoji: je Emoji’s tot leven brengen door jouw gezichtsuitdrukkingen!


3. Unlocken met Face ID

Apple: “Voortaan is je gezicht je wacht­woord. Met Face ID kun je op een veilige nieuwe manier ontgrendelen en inloggen.”

Ik hou hier zo van! Als liefhebber van het robot-tijdperk dat er nog stééds niet is, kan ik alleen maar genieten van dit soort geweldige technieken. Mensen willen in de toekomst liever niet met een vingertopje kunnen betalen of een robot in huis hebben? Ik wel hoor, come thru please! Superhandig! En Face ID ook! Dit technische hoogstandje wordt gerealiseerd door infrarood sensoren.

4. Draadloos (!) opladen

Deze iPhone heeft een glazen behuizing, waarmee draadloos opladen mogelijk is. Je kunt hier Qi‑opladers voor kopen. Dat zijn draadloze oplaadmatten.

iPhone X image

 

5. 64 of 256 GB opslagcapaciteit

Ik weet nog goed dat ik bij mijn Apple 5S met 16 GB steeds maar weer die irritante melding kreeg dat mijn geheugen vol zat. Maar dat is gelukkig aangepast. De nieuwe generatie gaat nu vanaf 64 GB! Je kunt zelfs 256 GB opslagruimte kiezen! Maak de juiste keuze wel vooraf, want de opslagruimte van de iPhone is later niet uitbreidbaar.

 

De Apple iPhone X is vanaf november 2017 verkrijgbaar! Ik ben er in ieder geval wel echt heel nieuwsgierig naar :-)

 

 

HAPPY WEEK!

Ga jij
de iPhone X
halen?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

2 Reacties

 1. 4 november 2017 / 18:21

  Ik ben zelf wel heel erg benieuwd naar de nieuwe iPhones. Maar tegelijkertijd ben ik ook zo ontzettend tevreden met mijn 6 S Plus dat ik waarschijnlijk het aankomende jaar nog even daarbij houd. <3

  • Amina
   Auteur
   5 november 2017 / 15:50

   Ja, snap ik! De prijzen zijn ook niet mis, maar ik denk dat ze echt heel vet zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *