Personal | A Blogging Company & I’m Feeling Good gaan samen!

Personal | A Blogging Company & I’m Feeling Good gaan samen!

Ja, je ziet het goed! Nog geen 3 maanden bezig en er komt al een fusie! Maar wát voor een! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Nog voordat ik begon hadden een aantal bloggers al tegen me gezegd dat ik mijn business gewoon onder I’m Feeling Good moest hangen…maar ja…ik was een beetje eigenwijs…

Personal | A Blogging Company & I’m Feeling Good gaan samen!

Goed nieuws!

De reden dat ik niet meteen alles wat ik bij A Blogging Company doe onder I’m Feeling Good heb gehangen, is dat ik hobby en werk echt gescheiden wilde houden. Ik wil graag iedereen bedienen en dacht dat wanneer mensen op I’m Feeling Good terecht kwamen, ze zouden afhaken door de vrouwelijke en happy uitstraling. En dan doel ik vooral op mannen. Maar weet je, dit is wel wie ik ben! En dit is echt waar ik van hou! Én ik heb ontdekt dat mijn ideale klant (vrouwelijke) ondernemers zijn die een Lifestyle business of Blog business hebben!

Alhoewel het mij een beetje rompslomp geeft om alles weer om te zetten, is dit echt heel goed nieuws! Want ik weet nu precíes bij wie ik moet zijn en hoe ik ze kan bereiken. En wat ik met mijn business wil. Wiehoeeee!

Wat ga ik doen?

Ik blijf uiteraard Lifestyle bloggen! Want dat is wat ik ben en waar ik van hou. Maar daarnaast ga je op I’m Feeling Good net iets meer vinden. Zo ga ik alles dat te maken heeft met mijn werk als Blog Consultant overzetten. Ook de blogs die ik daarover heb geschreven, komen hier naartoe, want die zijn wellicht heel waardevol voor ondernemers die alles over bloggen etc. willen weten.

Hieronder een overzicht van alles dat ik doe en aanbied:

 1. Lifestyle Bloggen (voor mezelf en mijn volgers)
 2. Blog Consulting (voor ondernemers)
 3. Webshop (voor iedereen)

Jaaaa, misschien denk je bij nummertje 3 “HUH?” Jaaa, hoe leuk is dat hè? Na een brainstormsessie met een collega blogger werd ik hier zó ontzettend enthousiast over. Ik heb altijd al een eigen webshop willen hebben. Waarin precies hou ik nog even geheim tot La Grande Opening, hahaha!

En nu?

Ja, nu wordt het aanpoten. Ik wil niet al te veel tijd kwijt zijn aan het omzetten. Ik wil alles (behalve de webshop, dat gaat langer duren) vóór maandag 2 oktober omgezet hebben naar I’m Feeling Good. Dat betekent dat alles dat met A Blogging Company te maken heeft uit de lucht gaat. Dus de website, de Facebook-pagina, Instagram, Twitter, Pinterest, Google+ en alle info op LinkedIn over A Blogging Company zal verdwijnen.

Stap gauw over!

Ik deel deze blog ook onder mijn A Blogging Company volgers. En ja, ik had nooit gedacht dat ik dus ooit als een telecombedrijf zou gaan klinken! Maar The Time Has Come! Als je A Blogging Company leuk vindt en mijn diensten en blog je aanspreken én je ook mooie artikelen wilt lezen over alles dat met Lifestyle te maken heeft, stap dan gauw over naar I’m Feeling Good en de Social Media kanalen! Je vindt ze rechts in mijn sidebar. Als je je daar ook inschrijft voor mijn nieuwsbrief, mis je geen enkel artikel meer.

Dank jullie wel!

Ik wil tenslotte nog een aantal mensen persoonlijk bedanken. Ten eerste, jullie, mijn volgers! Ik ben veel minder actief geweest op Social Media door daarnaast ook alles voor A Blogging Company te beheren, maar dat gaat dus veranderen. Ik zal vaker posten op I’m Feeling Good kanalen. Yayyyy! Dank voor jullie trouw. Jullie zijn er nog! Dikke X!

En deze vrouwen wil ik ontzettend bedanken in random order…voor hun tips, hun adviezen, hun inspiratie en hun hulp…het heeft me allemaal een stukje verder gebracht en meer in de richting van wie ik ben en waar ik moet zijn. Dank jullie wel vanuit mijn hart!

Deisy Amelsbeek van Deisyamelsbeek.nl

Erica Meure Pool van de Lifestyle Business Club

Anne-Marie Otter-Schuster van My Happy Kitchen

Monique Trijsburg van Mspired Publishers

Leonieke Klein van Klein WebshopDesign

Yoani Brandon Bravo van Superfan factory.

 

HAPPY WEEKEND!

Wat vind jij
van deze
fusie?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

8 Reacties

 1. 23 september 2017 / 16:38

  Heel graag gedaan lieve Amina. Het enthousiasme spat weer van je artikel af. Zeker weten een goede stap.

 2. 25 september 2017 / 09:19

  Wat gaaf!! Een hele goede beslissing. Ben heel benieuwd hoe dat gaat worden <3

  • Amina
   Auteur
   26 september 2017 / 14:01

   Dank je wel Florentine! Ik denk het ook wel! Als zoveel mensen het je aanraden, dan kan het niet mis gaan :-)

 3. 26 september 2017 / 14:42

  Cool, zet hem op !
  En ben erg benieuwd wat je in je webshop gaat verkopen…!

  • Amina
   Auteur
   27 september 2017 / 15:00

   Hi Ivon, leuk dat je langskomt! Dank je wel! Ja, ik ben nu alles aan het omzetten (veel werk) en dan ga ik beginnen! Ik hoop in oktober mijn winkeltje te kunnen openen, zin in! xxx

 4. 27 september 2017 / 21:41

  Super! Ik ben benieuwd naar alle ontwikkelingen ?
  Heel veel succes ✨✨✨

  • Amina
   Auteur
   28 september 2017 / 15:27

   Dank je wel Patty! Wat lief! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *