Shopping | 5 Snelle cadeautips Moederdag 2017

Shopping 5 Snelle Cadeautips Moederdag 2017

Aanstaande zondag 14 mei is het Moederdag! Is het AL Moederdag inderdaad! Heb je nog geen tijd gehad om iets voor Mommy Dearest te regelen? Te druk geweest of is het je misschien ontschoten? No worries! Ik heb 5 snelle en leuke Moederdag cadeautips voor je! Maak je je niet druk omdat je alles al geregeld hebt? Dan is dit blog ook heel erg geschikt ter inspiratie voor andere gelegenheden, of gewoon voor jezelf! Ook handig voor mama’s die nog wat hints moeten doorgeven thuis! HAPPY MOTHER’S DAY!!!

Shopping | 5 Snelle cadeautips Moederdag 2017

Tip 1: Boeket met lief kaartje bij mama thuis laten bezorgen voor Moederdag

Een boeket met een lief kaartje bestellen bij Greetz is inmiddels vaste prik geworden voor mij. Dat vindt mijn moeder gewoon echt het leukste om te krijgen en ik vind het gemak ervan ontzettend fijn. Wat mijn mama zo leuk vindt is dat er aangebeld wordt en iemand met een huge bos bloemen zegt: “Voor u mevrouw!” Ze vindt dat nog steeds heel bijzonder, zo lief! Ik heb voor het boeket Schoonheid gekozen met een bijpassend kaartje erbij. Als extraatje heb ik via Greetz nog een “Sweetest Mom”mok van Blond-Amsterdam erbij gestopt.

Greetz Moederdag 2017

De site van Greetz is nog niet ingesteld op bloemen + meerdere cadeaus bestellen. Dus als je ergens tegenaan loopt, bel ze dan gewoon even voor hulp. Het liefst vóórdat je besteld. Het wordt dan allemaal heel fijn voor je geregeld en zo hoef je ook niet 2 keer bezorgkosten te betalen. Top service!

Tip 2: Tijd alleen doorbrengen met je mama

Ik heb zelf geen kinderen. Dit is een bewuste keuze geweest hoor, geen onderliggend drama aan verbonden. Mijn zorgen-voor-gevoelens liggen bij dieren. Daar kan ik al mijn liefde in kwijt. Maar wanneer ik mama zou zijn geweest, dan denk ik dat tijd doorbrengen met je kind(eren) ontzettend belangrijk is. Dus vraag mama mee voor een wandeling op Moederdag, met jou alleen. Dus even niet met je man en kids erbij, maar jij en je mama. That’s it. Even praten. Even echt praten. En even écht naar haar luisteren. Mama’s zijn enorm belangrijk. En onze tijd met elkaar is zo kostbaar. Neem haar erna ergens mee naartoe voor een lekkere bak koffie en een stuk taart. Of een high tea. Geloof me, een keertje tijd alleen met jou gaat ze heel erg waarderen!

HEMA moederdag 2017

Tip 3: Leuke notitieboekjes

Is je moeder gek op notitieboekjes? Wil ze altijd dingen opschrijven? Of wil ze een dankbaarheidsboekje gaan bijhouden? Bij de HEMA hebben ze zulke leuke! En lekker goedkoop ook! Deze is toch te lief met een goede stevige kartonnen kaft (yesss, houden we van!) en leuke opdruk? Of deze vrolijke oranje/gouden bureau cadeauset die maar € 5-, kost! Ook verkrijgbaar in chiq zilver. Inpak-tip: pak de notitieboekjes allemaal in verschillend mooi inpakpapier in. Stapel ze op elkaar en doe er een mooi lint omheen. Very chiq!

Uitgebreid ontbijtje op bed

Tip 4: Uitgebreid ontbijtje op bed

Woon je nog bij je moeder thuis en heb je weinig geld? Maar wil je je moeder tóch je waardering laten zien? Een uitgebreid ontbijtje op bed is van alle tijden en wordt altijd gewaardeerd. Mama’s verzorgen dit vaak, maar nu is het haar beurt om vertroeteld te worden. Maak hier wel een beetje een happening van. Neem de tijd in de supermarkt om lekkere ingrediënten te halen. Wafels met zomerfruit bijvoorbeeld en honing. En zet een lekkere pot koffie of thee waarmee ze even vooruit kan. Zeg ook tegen haar dat ze lekker lang in bed kan blijven liggen vandaag. Jij houdt het huishouden wel even draaiende vandaag. Enne…dit mag trouwens vaker hoor, niet alleen op Moederdag!

Tip 5: Mooi boek ter ontspanning

Is jouw moeder een echte boekenverslindster? Heeft ze zo ongeveer haar eigen privé bibiliotheek bij elkaar verzameld? Of: weet je dat je moeder kampt met slapeloosheid? Geef haar dan een mooi boek, voor haar collectie of ter ontspanning! Ik zal je alvast een beetje helpen met dit artikel. Een boek is leuk om te hebben en het brengt je soms even in een andere wereld. Maar daarnaast is het lezen van een boek voor het slapen gaan echt een stuk gezonder dan het checken van Facebook op de telefoon. Wanneer je leest, kijk je namelijk niet direct in een lichtbron. Je ogen raken vermoeid en wanneer je dit elke avond doet, associeert je brein na een tijdje het lezen met slapen. Een boek doet het dus altijd goed!

FIJNE MOEDERDAG!

Welke van deze
tips is echt
iets voor
jouw moeder?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

|| Dit artikel bevat affiliate links, zie
voor meer informatie mijn Disclaimer
||

Delen:

2 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 10:34

  Leuke tips en ontzettend handig want mijn mama blijft maar zeggen dat ze niks wil…

  • Amina
   Auteur
   9 mei 2017 / 19:49

   Dank je wel Barbie voor het mooie compliment! Fijne Moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *