Health | Glucosamine bij gewrichtspijn & slijtage

Health Glucosamine voor een lente-boost!

Eindelijk lente! Na die lange donkere dagen en het winter-cocoonen op de bank, wordt het gelukkig weer wat langer licht. We krijgen weer meer zin om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. We worden ons ook wat meer bewust van ons lijf en misschien word je door de vogeltjes die je buiten hoort ook weer wat vrolijker! De zon schijnt! Je mind is er klaar voor, maar je lichaam heeft wel weer even een boost nodig! Wanneer je ouder wordt, kun je last krijgen van je gewrichten door bijvoorbeeld slijtage. In dit Health artikel wil ik Glucosamine uitlichten. Het klinkt je misschien onbekend in de oren, maar dit is echt één van de meest populaire supplementen wereldwijd!

GEZOND KRAAKBEEN

Naast de populaire vitamines, multivitamines en mineralen, zijn voedingssupplementen ook ontzettend populair. Vooral Glucosamine, dat helpt tegen bijvoorbeeld artrose. Artrose ontstaat wanneer het kraakbeen in een of meerdere gewrichten beschadigd is en onvoldoende herstelt. In een gewricht kunnen daardoor twee of meer botuiteinden bij elkaar komen. Wanneer de botuiteinden direct tegen elkaar aankomen, kunnen ze beschadigd raken en veel pijn veroorzaken. Kraakbeek dient dus als bescherming en is een schokbreker. Het is dus heel belangrijk dat je kraakbeen gezond blijft! Wanneer je echt last en slijtage hebt van je gewrichten, kan Glucosamine uitkomst bieden.

GLUCOSAMINE

Glucosamine is een aminosuiker dat natuurlijk voorkomt in je lichaam. De hoogste concentraties van deze verbinding worden aangetroffen in kraakbeen en pezen. Wanneer je ouder wordt kunnen je gewrichten, botten en spieren minder soepel zijn dan vroeger. Glucosamine is een voedingsstof dat gezonde gewrichten ondersteund. Het zorgt ervoor dat gewrichten soepel langs elkaar heen bewegen. Het is geen supplement dat je meteen te binnen schiet als je aan bekende voedingsstoffen denkt. Maar het is wel een hele belangrijke. Gezond kraakbeen, je schokbrekers, zorgen uiteindelijk voor minder pijn en een healthy en happy lifestyle! Intensieve sporters gebruiken dit supplement ook vaak als aanvulling. Gebruik dit supplement wanneer je echt last en slijtage ervaart van je gewrichten. Laat je bij een Health Shop, bijvoorbeeld Holland & Barrett, dus vóór gebruik eerst goed informeren over de werking ervan en wat Glucosamine voor jou persoonlijk kan betekenen. Ze hebben nu fikse kortingen zoals je hieronder kunt zien!

Glucosamine Holland & Barrett


Lente-Boost!

De ultieme lente-boost begint natuurlijk bij het van de bank afkomen en naar buiten gaan, lekker sporten en bewegen. In combinatie met gezonder eten voel je je al snel een stuk happier! Ik vind dat supplementen een healthy lifestyle echt prima kunnen ondersteunen! Zelf heb ik gelukkig nog geen Glucosamine nodig. Wel neem ik naast mijn Multivitaminen A-Z compleet ook Magnesiumtabletten. Tegen de spierpijn na het sporten en het soms stijve gevoel in mijn spieren door de kou. Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) heeft een zeer groot assortiment vitamines en supplementen, dus ga een keer langs voor meer informatie! Soepel en gezond de lente in!

HAPPY SHOPPING!

Kende jij
de werking van
Glucosamine al?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

|| Dit artikel is gemaakt in samenwerking
met Holland & Barrett ||

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *