Personal | Mijn 5 blog ergernissen

imfeelinggood.nl Mijn 5 blog ergernissen

Bloggen is voor mij echt ontspannen. Ieder vrij moment dat ik heb, realiseer ik me meteen dat ik kan gaan bloggen! Yay! Het schrijven van een artikel gaat gelukkig vloeiend en snel. Mooi de foto’s erin verwerken vind ik heerlijk! Maar er zijn van die, ja, dingetjes vóór het posten van een blog…die echt wel een beetje vermoeiend kunnen zijn. Zeker als je net als ik weinig tijd hebt door een fulltime job. Even een kijkje voor jullie achter de schermen van de artikelen die ik op mijn website zet en de blog ergernissen die daar aan vooraf kunnen gaan!

Personal | Mijn 5 blog ergernissen

#1. Weinig (zon)licht in de winter

Ja hoor! Het is weer zover. Herfst en winter. Mooie jaargetijden, absoluut. Maar voor een blog met mooie foto’s? Nee. Ik heb tot ongeveer 15u ’s middags de tijd in het weekend om goed belichte foto’s te maken. Daarna? Schiet mijn camera automatisch in de flitsstand. ZUCHT!!!

#2. Producten die omvallen tijdens het fotograferen

Ik ben een Pietje (Zeur) Precies, zoals menig blogger denk ik. Ik wil dat een product supermooi op de foto komt, zeker als een bedrijf mij vraagt om over hun producten te schrijven. En dan wil ik dat die tube…Niet zo, nee ook niet zo…NEE! Zo ja. Ja. Zo. Blijf Staan! Nee! Blijf. Staan. Ok. Nu op die knop drukken! Snel! Argggh. Lamme hand. Camera wordt te zwaar. Jezus! Snel. Snel! Het daglicht gaat zo weer weg! Schat, kun je even komen helpen? Lieverd? Liefje???!!! Hij hoort me weer niet. SCHAT!!!!
S C H A H A A A A A T!!!!

Lief: Ja, lieverd, wat is er?
Ik: Hoor je me dan echt niet? Ik heb je hulp even nodig. Die producten vallen om.
Lief: Ja liefje, als je ze zo neerzet, hè, hahaha!

Ik: Ja, “hahahaha”, gewoon even helpen alsjeblieft…Nee schat, niet zo!
Eh. Dat. Dus. Tja.

#3. Ja, pak alles er maar weer bij: de foto’s kunnen opnieuw!

Op dat kleine schermpje van die camera hè…daar lijkt het soms of je de meest prachtige foto’s ever hebt gemaakt. Als een ware ‘artiste’. Jongens, jongens, dit gaat ‘m worden hoor! Wat mooi! Het gaat vandaag wonderbaarlijk sneller dan gedacht. Hehehehe, misschien kan ik zelfs 2 blogs schrijven vandaag. Joehoe! Nou. Vergeet het maar. Op mijn laptop zien deze fabuleuze foto’s er nogal crappy uit. En lees ergernis #2. Ik ben een PP. Dus ALLES weer uitpakken en opzetten. Opnieuw.

#4. Normaal shoppen. Wat is dat?

Dit herkennen alle bloggers denk ik wel. Even lekker shoppen na je werk of een dagje school. Hè, heerlijk! Even bij Sissy-Boy naar binnen. Oh. Maar. Wacht even. Ik zie nu dus hier allemaal handig-blog-achtergrond-foto-opvul-spul voorbij komen. In koper!!! Dat is toch zo mooi hè…Productje, witte achtergrond, mandje van koper erbij…En ineens ben ik niet meer met Amina De Shopper bezig, maar weer met Amina De Blogger.  ARGHHHHH!

imfeelinggood.nl Mijn 5 blog erernissen
#5. To Font or not to Font

Gisteren stond ik op een perron te wachten op de trein. Tegenover het station staan prachtige gebouwen. Modern. Met mooie bedrijfsnamen. Én mooie lettertypes! Woehoe! Ah. Daar is Amina De Blogger weer. Welk lettertype zou dat zijn? Dat moet ik echt gebruiken bij mijn volgende blog. Ja mooi. Welke website moet ik daar voor hebben? Ik moet snel even een foto maken voordat ik ‘m weer vergeet. Ja. Snel, mijn telefoon. Sh*t, daar is de trein al. Maar ik moet toch even. Oh. Nou ja. Volgende trein dan maar. Maar dat lettertype? Dat heb ik! HA!

Ben je een
blogger en herken
je jezelf
in mijn
blog ergernissen?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

10 Reacties

 1. 18 december 2015 / 17:49

  Hahah Amina, wat een heerlijk (en in vele punten herkenbaar) blogje!
  Toch eigenlijk grappig hoe makkelijk en snel we dingen omdraaien om over, mee of door te gaan bloggen?
  Maarre, die weinig licht die hoor ik wel heeeeel veel, haha.

  • Amina
   Auteur
   18 december 2015 / 23:14

   Hiiii Fleur, leuk dat je even langskomt bij mijn blog! Dank je wel voor je compliment! xxx

 2. 19 december 2015 / 09:30

  Hahaha! Heerlijk om te lezen! Ik had m bijna zelf kunnen schrijven…! ;)

 3. 30 december 2015 / 22:23

  Weinig zonlicht is écht flink huilen. Ik kan sowieso niet normaal meer winkelen, maar ik vind het eigenlijk ook wel leuk op deze manier. En ja, spullen die niet goed willen staan of weg rollen oid zijn echt vervelend. Ik probeerde laatst een foto te maken van een spray in het spray-wolkje moment. Wat een drama.

  • Amina
   Auteur
   30 december 2015 / 22:30

   Hi Mariska! Klinkt wel heel cool, dat spray-wolkje! :-) En wat een mooi blog heb je! xxx

 4. 30 december 2015 / 22:30

  Ik herken me heel erg in puntje nummer 1. Weinig daglicht is echt super irritant. Xoxo

  • Amina
   Auteur
   30 december 2015 / 22:31

   Hi Rochella! Dank je wel voor je reactie! Jouw blog is ook cute! Net even snel gekeken xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *