Skincare | Biomed Review + swatches + win het hele pakket! (T.W.V. 121.95 euro)

Biomed review

Ruim een maand geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Biomed. Dit merk dat in Duitsland gevestigd is maakt skincare producten op het gebied van biologische medische huidverzorging. Zij hebben ervaring in het apotheekkanaal. Met de laatste R&D (Research & Development) op het gebied van actieve ingrediënten. Doelstelling van Biomed is het creëren van chique, natuurlijke huidverzorgingsproducten die zichtbare resultaten geven en volledig ondersteund zijn door klinische testen. Vind je de omschrijving tot nu toe wat apothekerig en medisch klinken? Dat had ik ook hoor! Maar lees rustig verder, komt goed! De resultaten van ieder product afzonderlijk omschrijf ik in deze Biomed review. En jullie weten dat ik het HEERLIJK vind om mooie dingen weg te geven. Dus in samenwerking met Biomed mocht ik 5 producten testen en die ook weggeven. Je kunt een gloednieuw pakket winnen met daarin deze 5 geteste producten met een totaalwaarde van € 121,95. Aan 1 volger van imfeelinggood.nl! HOE, maar nee ECHT, HOE fijn is dat? Zo begin jij 2016 fris en fruitig met een compleet nieuwe verzorgingslijn!

Biomed review

Voordat ik de producten thuisgestuurd krijg, lees ik de presentatie door van Biomed die mij toegestuurd is en die mij als muziek in de oren klinkt:

KLINISCHE TESTEN 
DERMATOLOGISCH GETEST 
98,9% NATUURLIJK 
OOK VOOR GEVOELIGE HUID 
X GEEN PARABENEN
X GEEN PHENOXYETHANOL
X GEEN MINERALE OLIËN
X GEEN SYNTHETISCH PARFUM
X NIET GETEST OP DIEREN
Jullie weten dat ik enorm veel van dieren hou. Ja, ik weet het, ik eet nog wel vlees en draag nog leren tassen en schoenen, maar ik probeer er verder wel enorm veel rekening mee te houden en minder vaak vlees te eten. Dus als we in de beauty wereld ook rekening kunnen houden met de diertjes, is dat alleen maar top! Dat er geen parabenen in zitten vind ik ook heel fijn en dat het 98,9% natuurlijk en ook voor de gevoelige huid geschikt is geeft dit merk nog meer pluspunten!

Ik heb deze skincare producten ruim een maand getest. Ik weet bijvoorbeeld uit ervaring dat je huid echt aan een nieuwe gezichtscrème moet wennen, dus ik heb mijn huid goed de tijd gegeven daarvoor.

Swatches Biomed
Swatches van de 5 verschillende producten!

High Five  is een handcrème, Forget your age een gezichtscrème, Pure Detox Mask een masker, Fresh Eyes is een product dat wallen onder de ogen vermindert en Lushes Lashes is een wimperverlengend serum.

Lushes Lashes is niet goed te zien op mijn arm, omdat het vrijwel doorzichtig is. Maar je kunt het vergelijken met een doorzichtige olie.

Ik zal de producten hieronder een voor een reviewen. Het is een pittig blog qua hoeveelheid tekst. Ik heb getwijfeld of ik het in delen zou reviewen, maar voor jullie gemak, om terugzoeken te voorkomen, hier alles in 1!

High Five: beschermende, vochtinbrengende handverzorging

De verpakking

De verpakking is mooi en hygiënisch in een witte zachte tube, die je neer kunt zetten. Het voelt kwalitatief goed aan. De tube ziet er wit en klinisch uit. Ik houd daar van! Nee, het is niet gezellig zuurstokroze. Maar ik snap deze uitstraling van het merk goed. Een soort medisch meets chic! :)

Biomed Review Kerstmis Winactie High Five

Wat zegt Biomed over dit product

“Heeft de eigenschap de ruwe, droge, gespannen huid te herstellen, net als de gevoelige huid. Brengt vocht in en verstevigt de huidstructuur. Herstelt oppervlakteschade. Een natuurlijke biofilm beschermt de huid tegen stress van externe invloeden.”

Mijn ervaring

Een handcrème die heel lang mee zal gaan, want je hebt echt maar een klein beetje nodig om je handen optimaal te verzorgen! Gebruik vooral niet te veel want dat gaat snel irriteren, zo dik als het dan aanvoelt. Je ziet ook op de foto dat High Five een dikke structuur heeft. De witte crème is ondanks dat heel snel ingetrokken en mijn handen ruiken heerlijk naar cacaoboter en aloë vera. Ook kan ik snel na het insmeren van mijn handen alweer op mijn laptop tikken. LIKE!

De natuurlijke ingrediënten

Indinyl® CA LS 8998: gewonnen en gezuiverd uit de zaden van een vernieuwende Indiase peulvrucht genaamd Cassia Angustifolia
Prodew® 500: een cocktail van aminozuren
Cacaoboter, Aloë vera, Shea butter, arganolie

Wat?  High Five beschermende, vochtinbrengende handverzorging
Hoe vaak? Dagelijks voor een optimaal resultaat
Waar? Online verkrijgbaar bij Biomed
Informatie over de producten? Biomed online
Prijs? € 10-, voor 50 ml
Op ons I’m Feeling Good Lijstje? Yes!


Forget your age face cream – antirimpel stamcel rejuvenator

De verpakking 

De witte crème zit in een mooie plastic pot, die kwalitatief goed aanvoelt. De look is simpel en wit. En ja, kijk maar naar de foto, ik vind dat dus weer heel mooi. Is een pot hygiënisch? Nope. Een tube zou beter zijn. Maar ik hou zo van potjes op mijn make up tafel. Dus ik vind het stiekem niet heel erg.

Biomed Review Kerstmis Winactie Forget your Age
Wat zegt Biomed over dit product

Volgens Biomed verbetert het de vitaliteit van de stamcellen en nam 80% van de deelnemers na 28 dagen een aanzienlijke vermindering van hun rimpels waar, met een vermindering van de diepte van de rimpels tot -29,6%.

Mijn ervaring

Man, man, man wat ruikt deze gezichtscrème superlekker. Geur is voor ons ladies gewoon heel belangrijk, dus ik kan je zeggen dat dat goed zit. Het is ook een ultra dunne crème, maar vergis je niet. Al is de witte crème dun, je hoeft ook hier zeker weer niet veel van te gebruiken. Doe je dat wel, dan kom je niet uit en zal je, je kent het vast wel, je gezichtscrème als handcrème moeten gaan gebruiken. Dus hier kun je lang mee doen. De geur blijft heerlijk hangen, natuurlijk en warm-zoet. Op een gegeven moment als je te lang doorgaat, smeert het niet fijn meer uit. Maar ik had dat ook met mijn vaste merk gezichtscrème dat ik hiervoor gebruikte. “Hiervoor Amina?” Ja, want ik ga overstappen naar deze! Ik ben een zeikerd met gezichtscrèmes. Ik heb een gevoelige huid en het was tot nu settelen met minder. Of het prikte heel irritant, of het rook niet lekker of dit of dat. Maar dit is de eerste gezichtscrème waarbij alles klopt – en ik zeg dat niet omdat ik de artikelen opgestuurd heb gekregen, want na deze review-pot zal ik ook gewoon een nieuwe op de website moeten bestellen. De eerste dagen was ik niet enthousiast over de Forget Your Age face cream. De geur was wel super en daar was ik dus heel blij mee, want het merk hiervoor rook niet aangenaam. Deze face cream prikte wel de eerste paar keren na het opbrengen. “Hè verdorie”, dacht ik nog. “Weer niet!” Maar na 2 dagen was het prikken voorbij. Het is normaal dat je huid moet wennen. Tuurlijk moet het niet te lang duren, maar na die 2 dagen was het over. Ik ben echt razend enthousiast! In combinatie met mijn cleanser heb ik geen oneffenheden meer en krijg ik complimenten dat mijn huid er zo goed uitziet. Ik hoop dat deze formule nooit meer verandert. Hij is nu precies goed! En hoe leuk is die naam “Forget your age”?!!

De natuurlijke ingrediënten

Phycojuvenine: extract van het bruine zeewier Laminara digitata
Shea butter, arganolie, avocado, olie en Aloë vera brengen vocht in
Katoenzaadolie stimuleert de celvernieuwing

Wat?  Forget your age face cream – antirimpel stamcel rejuvenator
Hoe vaak? 2 x daags aanbrengen op een gereinigde huid
Waar? Online verkrijgbaar bij Biomed
Informatie over de producten? Biomed online
Prijs? € 29,99  voor 50 ml
Op ons I’m Feeling Good Lijstje? Jahaaa!!! Dit is dé gezichtscrème voor mij!

Pure Detox Mask – zuiverend ontgiftend masker

De verpakking

Een mooie zachte witte tube met mooie letters erop. Kwalitatief voelt het materiaal van de verpakking goed aan.

Biomed Review Kerstmis Winactie Pure Detox Mask
Wat zegt Biomed over dit product

Volgens Biomed heeft dit masker een innovatief 4-voudig effect: ontgiftend, matterend, antioxiderend en vochtinbrengend.

Mijn ervaring

Bij dit masker moet je letterlijk en figuurlijk even door de zure appel heen bijten! Want daar doet de geur van dit masker me aan denken wanneer ik het opbreng. Zuur fruit. In combinatie met een aardegeur. Niet heel aangenaam. Maar ja, het is een medisch merk, dus ik hou vol. Het gaat om het resultaat! Het masker is groen-grijs van kleur en dik-korrelig van structuur, maar smeert heel goed uit en krijgt dan een fijne crème-structuur. Het masker wordt niet hard, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Na het afspoelen voelde mijn huid heel schoon aan en ja, het werkt echt matterend! Ik heb alleen wel moeite met die geur, maar goed. Niet zeuren. Chin up! Mask on!

De natuurlijke ingrediënten

Purisoft® (uit mierikswortelzaad),
Rozenbottelolie, Shea butter, amandelolie, Aloë vera, katoenzaadolie

Wat?  Pure Detox Mask – zuiverend ontgiftend masker
Hoe vaak? 1 á 2 keer per week op een gereinigd gezicht aanbrengen en 5 minuten laten inwerken. Daarna grondig met lauwwarm water afspoelen

Waar? Online verkrijgbaar bij Biomed
Informatie over de producten? Biomed online
Prijs? € 15-,  voor 40 ml
Op ons I’m Feeling Good Lijstje? Ja! Goed spul!

Fresh Eyes – vermindert opgezwollen wallen

De verpakking

De witte crème zit in een mooie witte, zachte plastic tube die dunner is dan de andere tubes. De look is ook hier weer simpel en wit. Materiaal voelt ook nu weer kwalitatief goed aan. De dop is doorzichtig en zilver van kleur en loopt mooi in een punt.

Biomed Review Kerstmis Winactie Fresh Eyes
Wat zegt Biomed over dit product

Volgens Biomed heeft dit product een antivochtophopende functie, een antioxiderend en celvernieuwend effect, levert het een optimale vochtinbrenging en verbetert het het proces van celvernieuwing- en versterking.

Mijn ervaring

Ik was heel benieuwd naar dit product. Sinds een jaar heb ik echt wel duidelijk opgezwollen wallen en ik wil daar HEUL graag vanaf. Na een maand dit product gebruikt te hebben, denk ik dat het mijn huid op zich wel absoluut goed doet. Mijn huid onder mijn ogen ziet er beter uit. Maar de wallen zijn niet minder opgezwollen. Dat is toch wel jammer. Ik vind de crème ook te dun. Het vliegt al snel alle kanten uit. En ja, dan heb je dus maar een heel klein beetje nodig. Dat is dan wel weer super natuurlijk.

De natuurlijke ingrediënten

Boekweitwas
Wilde mangoboter en Aloë vera werken vochtinbrengend
Katoenzaadolie stimuleert de celvernieuwing

Wat?  Fresh Eyes – vermindert opgezwollen wallen
Hoe vaak? 2 x per dag aanbrengen op een gereinigde huid en onder het oog van binnen naar buiten wrijven en de crème zachtjes in de huid kloppen

Waar? Online verkrijgbaar bij Biomed
Informatie over de producten? Biomed online
Prijs? € 20-,  voor 15 ml
Op ons I’m Feeling Good Lijstje? Nee. Dit gaat ‘m niet worden voor mij. Dit is meer een goede oogcrème, dan dat het de wallen vermindert.

Lushes Lashes – wimperverlengend serum

De verpakking

Het serum is heel erg mooi verpakt in een zilveren mascara verpakking. Het mooie kwastje met de stevige haartjes – waardoor je het supergoed op je wimpers kan aanbrengen – zit in de dop van de verpakking, die high end oogt en aanvoelt. Dit is hoe een mascara, of in dit geval, een serum eruit moet zien!

Biomed Review Kerstmis Winactie Lushes Lashes
Wat zegt Biomed over dit product

De Peptide verlengt en verdikt de wimpers. Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen, en een groei van 66+% in 28 dagen. XLash stimuleert ook de keratinegenen om meer keratine te produceren waardoor haar meer groeit. Reinigt en ververst de huid.

Mijn ervaring

Het lijkt alsof er niks inzit en je voor die hoge prijs weinig (€ 50-,) krijgt. Maar niets is minder waar! Het serum is er wel degelijk en zit rijkelijk op je kwastje, elke keer weer bij het aanbrengen. Het is de eerste keer dat ik in mijn leven een wimper verlengend serum gebruik. Maar ik wilde het dolgraag proberen. Ik ben altijd op zoek naar dé wondermascara. Maar misschien moet ik het daar niet meer zoeken, maar is een serum de oplossing? Na het een maand gebruikt te hebben kan ik zeker niet met zekerheid zeggen dat ik langere wimpers heb. Maar er is iets met dat serum. Want het doet wél iets. Miste ik soms in de rij wimpers een paar haartjes of waren er haartjes korter…dat er toch minder fraai uitziet met mascara op…nu ziet het er gewoon goed uit. Verlengen doet het bij mij dus niet, maar het maakt mijn wimperhaartjes wel veel gezonder en sterker. En mijn mascara ziet er veel mooier uit nu. Mijn wimpers zijn gelijkmatiger. Ik vond het trouwens wel heel onnatuurlijk in het begin om iets nats en olie-achtigs op mijn wimpers te smeren. Je denkt toch dat het in je oog komt. Maar wanneer ik het serum aanbreng op mijn wimpers met het oog dicht, gaat het helemaal goed en heb ik nergens last van.

De natuurlijke ingrediënten

XLash Peptide
LashDiol L20

Wat?  Lushes Lashes – wimperverlengend serum
Hoe vaak? De huid moet bij het aanbrengen vetvrij zijn. 1 x per dag aanbrengen, bij voorkeur ’s avonds na het reinigen van de huid. Een ‘pennenstreek’ over de wimpers is voldoende. 

Waar? Online verkrijgbaar bij Biomed
Informatie over de producten? Biomed online
Prijs? € 50-,  voor 4 ml
Op ons I’m Feeling Good Lijstje? Ja, ik blijf dit gebruiken want ik merk tóch verschil met mijn wimpers. Ze zien er beter uit!

Conclusie: Ik ben razend enthousiast over Biomed.
Je merkt bij bepaalde producten gewoon echt dat het je huid enorm goed doet! Mijn favoriet? De “Forget Your Age” face cream! Mijn huid is zachter, voelt gezonder en soepeler aan en ik heb minder last van grove poriën.

Onderstaande winactie is verlopen

 WIN EEN PRACHTIG BIOMED SKINCARE PAKKET T.W.V. € 121,95!

Samen met Biomed heb ik een hele mooie actie voor jullie! Win hetzelfde Biomed pakket als dat ik gereviewed heb! Je hoeft daar maar 3 dingen voor te doen:

 1. Like de FB pagina van Biomed
 2. Like de FB pagina van I’m Feeling Good!
 3. Last, but not least: laat op mijn website in de comments onder dit blog weten dat je meedoet! Zo kan ik bovenstaande op beide FB-pages nagaan! Dank je wel!

Dat is alles! Deze winactie zal lopen van zondag 20 december 2016 tot en met vrijdag 1 januari 2016 23:59u. Op zaterdag 2 januari maak ik de winnaar bekend op FB en Instagram. De winnaar geef ik door aan Biomed, die de 5 producten hierboven gereviewed t.w.v. € 121,95 naar jou zal opsturen! Heel veel succes! Let’s make this life more beautiful!

Biomed Review Kerstmis winactie blog

 

Meer reviews lezen >>

 

|| Dit artikel is in samenwerking met Biomed  ||
Dit artikel bevat producten die door een
merk of bedrijf zijn opgestuurd ||

 

Liefs, Amina

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

Delen:

47 Reacties

 1. Anita H.
  20 december 2015 / 02:27

  Super. Maar eh… Ik zie niet erbij staan dat er een reactie moet worden gegeven??!

  • Amina
   Auteur
   20 december 2015 / 02:35

   Dank je wel voor de tip! Nu wel! En jij bent dus de eerste op het lijstje die meedoet neem ik aan ;-) Happy weekend! xxx

   • Anita H.
    20 december 2015 / 13:17

    Jazeker. Ik maak graag kans.

 2. Franny
  20 december 2015 / 08:45

  Wauw wat een superactie, ben helemaal enthousiast geworden na het lezen van je blog, zeker erg benieuwd naar de dagcreme heb zelf ook een gevoelige en droge huid.

 3. Remco
  20 december 2015 / 12:07

  Ik doe graag mee!:) awesome en wat schrijf je nog steeds lekker;)

 4. Eline
  20 december 2015 / 12:50

  Wat ik al schreef, I’m in!! Mijn huis schreeuwt om extra aandacht en als ik je mag geloven dan wordt iedereen er heeeel happy van :-D

  • Eline
   20 december 2015 / 12:50

   Tis huid, geen huis…..

 5. Linda Smeets
  20 december 2015 / 13:39

  Wat een prachtige review! Klinkt super goed!  
  Ik doe graag mee! ?

 6. Karolien Vis
  20 december 2015 / 15:10

  Ik doe graag mee! Door de review ben ik super benieuwd geworden!

 7. Petra
  20 december 2015 / 18:35

  Ben erg benieuwd naar de dagcrème, fijn een crème die ook heerlijk ruikt..
  En de wimperverlengd serum wil ik ook graag een keer proberen..
  Heerlijk om je blog te lezen, leest lekker weg!!
  X Petra

 8. Liesbeth
  20 december 2015 / 19:20

  Heel graag doe ik mee om dit prachtige verwen-verzorgingspakket te kunnen winnen :-)

 9. Astrid
  20 december 2015 / 21:09

  Hoi Amina, ik doe mee hoor! Je hebt het mooi uitgebreid beschreven en oprecht getest. Ik heb ook een heel gevoelige huid, dus wie weet is dit eindelijk een goed product voor me.
  Fijne feestdagen!
  Astrid

 10. Tamara TS
  20 december 2015 / 21:12

  Wat een supermooi pakket! Daar word je toch gewoon gelukkig van! Ik was al volger van beide pagina’s op FB. (Tamara Mara Großmaul)

 11. Maya Céline Désirée
  20 december 2015 / 22:11

  Lijken me geweldige en heilzame producten en ik doe graag mee!

  Als ik hier het nieuwe jaar eens mee kon beginnen, wat zou mijn ( verouderende hihihihi) huid hier ook blij mee zijn.
  Goed begin……………………

 12. Jantina de Boer
  21 december 2015 / 08:49

  Klinkt goed. In verhouding niet duur. Ik doe graag mee en heb alles geliked en gedeeld. Groetjes ?

 13. Jeanelle
  21 december 2015 / 09:18

  Ja, het lijkt me geweldig om dit te winnen!! Fijne feestdagen iedereen! ?

 14. Sandra
  21 december 2015 / 10:03

  Door jouw enthousiasme in je blog zou ik het zo graag willen winnen!
  Ik doe mee ??

 15. 21 december 2015 / 11:38

  Wat een waardevolle producten!
  En wat een gave winactie heb je opgezet!

 16. Esmeralda filippini
  21 december 2015 / 12:46

  wat een mooie actie! ik doe zeker mee! ben erg benieuwd naar de dagcrème en voor de wimpers. Fingers crossed! !

 17. 21 december 2015 / 14:07

  Heel graag meegedaan voor deze fijne producten, ik ben er heel benieuwd naar.

 18. carola donkelaar
  21 december 2015 / 14:34

  Wauw ben hier heel nieuwsgierig naar ziet er goed uit
  erg benieuwd naar het anti wallen product, al die feestdagen party’s voor de boeg :)

 19. Ling Choi
  21 december 2015 / 14:49

  Ik like jullie beide op Facebook. Zo gaaf om te winnen. Ik ben ontzettend benieuwd naar de masker!

 20. Marian
  21 december 2015 / 19:10

  Tijdens het lezen werd ik helemaal enthousiast en erg nieuwsgierig, ik zou het dan ook graag gaan ervaren.

 21. Leonieke
  21 december 2015 / 19:26

  Het ziet er goed uit, ik hou wel van die ‘less is more’ stijl van dit merk. Dat de producten niet getest zijn op dieren is voor mij ook een absolute voorwaarde! Ik zou ze graag eens proberen, meestal heb ik van allerlei merken wat. Nu gelijk een hele serie van 1 merk. Ben heel benieuwd! – xxx –

 22. Pien Hoorn
  21 december 2015 / 20:03

  Heerlijk…iets nieuws wil ik graag uitproberen. ..ik word ook een daghie ouder en merk dat mijn huid de standaard cremes en zalfjes niet meer die boost geven die ik zou willen.Misschien is dit de oplossing voor mijn zoektocht naa de juiste verzorging voor mijn huid.

 23. Cheyenne
  21 december 2015 / 20:40

  Wow wat een fijne en duidelijke review. Ik ben heel nieuwsgierig naar de producten. Het klinkt veelbelovend. Ik ben op zoek naar fijne skin care producten die geen irritaties geven op mijn gevoelige huid. Deze producten klinken heel goed dus ik doe graag mee.
  Ik heb beide paginas geliked ( Cheyenne Jansen )

  Groetjes,

  Cheyenne

 24. 21 december 2015 / 22:16

  Wat een super goede review! Fijne foto’s, duidelijk omschreven en vooral gedetailleerd. Ik maak dan ook graag kans op dit pakket, want het ziet er super goed uit! Ik volgde je al op facebook en biomed ben ik uiteraard ook gaan volgen!

 25. Lies
  21 december 2015 / 22:21

  Dit klinkt echt als een heerlijke productlijn!!! Vooral het masker ziet er echt geweldig uit! :-) ik doe heel graag mee!

 26. Bregje Booltink
  21 december 2015 / 23:03

  Jaaaah, ik doe mee! Ben stiekem vitaal supernieuwsgierig naar het wimperserum, aangezien mijn neefje van anderhalf mooiere wimpers heeft dan ik!

 27. Denice
  21 december 2015 / 23:47

  Wat schrijf je fijn zeg! En wat een goede review, ik loot graag mee ☺️

 28. Nelie
  22 december 2015 / 08:07

  Mien, wat schrijf je toch heerlijk & eerlijk. Jouw pagina had ik allang geliked natuurlijk. Ik heb Biomed geliked, want daar ben ik nu toch wel heel nieuwsgierig naar geworden. Dus bij deze wil ik ook graag kans maken op het pakket.

 29. 22 december 2015 / 08:16

  Ohhh dit klinkt heel erg goed! Ik zou dit pakket heel graag winnen om zoals jij al zegt: het jaar fris en fruitig te beginnen!! Beide pagina’s geliked en nu duimen maar! Wie niet waagt…. ;)

 30. Jacoba Lamers
  22 december 2015 / 10:17

  Wat een supermooie actie! Daar doe ik graag aan mee!!

 31. 22 december 2015 / 18:28

  Wat een fijne producten lijken me dit. Ik waag daarom een kansje. Niet geschoten is altijd mis. Succes iedereen! Ik doe mee onder de naam Tatiana Veenstra-Heyden / Blog & Beauty.

 32. Liesbeth
  22 december 2015 / 19:40

  Wat weer een leuke actie! Doe graag mee

 33. Ilsiee prins
  22 december 2015 / 20:07

  Dat lijkt me heeerlijk! Klinkt veelbelovend! Ben zelf ook wel erg nieuwsgierig! ;-) Doe graag mee..
  Groetjes

 34. corry de vos
  23 december 2015 / 11:25

  Wauwie wat een leuke actie dat verdient een leuke reactie gooi mij maar in de hoge hoed want goede verzorging is een uitje voor mijn tere huidje

 35. Marieke Brink
  23 december 2015 / 11:26

  Ik doe mee en wil HEEEEEEEL graag dit mooie pakket winnen!

 36. wanda berg
  23 december 2015 / 17:49

  Ik doe mee heb alle stappen doorlopen #hopen dat ik erbij zit.

 37. Bianca de Ruiter
  24 december 2015 / 10:10

  Lijkt mij een keer super om een keer GEEN allergische reacties te krijgen van al de smeersels… Meestal loop ik al een tomaat rond als ik weer een keer iets probeer… Maak graag kans op dit leuke pakket.

 38. Luca
  27 december 2015 / 20:47

  Ik doe graag mee!

 39. Nathalie
  28 december 2015 / 21:15

  Zou heeeeeeeel graag kans maken om deze mooie producten te mogen uitproberen. Ben al een tijdje opzoek naar iets nieuws en dan zonder parabenen etc. Dus zou helemaal super zijn als ik dit pakket zou winnen. Fingers crossed !!

 40. Lot Wildiers
  29 december 2015 / 20:27

  Ik doe ook mee ^^

 41. Henriette van der Vliet
  3 maart 2016 / 18:14

  Fresh Eyes tegen wallen en rimpeltjes vind ik een heel goed product: eigenlijk wel het beste van een aantal andere producten die ik heb gebruikt. Ik ben 60+ en hoopte dat de crème zou werken. Na een paar weken begon ik het verschil al te zien: inderdaad waren de wallen flink geslonken en de huid was gladder. De oogleden, zowel beneden als boven waren ook gladder van structuur en rimpeltjes waren minder diep.

  • Amina
   Auteur
   3 maart 2016 / 19:53

   Hallo Henriette,

   Wat goed dat je zo blij bent met Fresh Eyes! Ik ben ook echt fan geworden van Biomed! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *