I’m Feeling Good Tea Topics

Tea Topics I'm Feeling Good #1

Tea Topics. De vragen die je op elk Pickwick theelabel ziet staan. Ik vind ze zo leuk en naast de #cappuccinoaddict die ik ben, ben ik ook een echte #theeleut. De vragen zijn gezellig en positief, dus ze horen gewoon een keertje thuis op I’m Feeling Good. In dit artikel beantwoord ik 10 vragen die ik de afgelopen dagen in mijn zakjes groene thee vond!

I’m Feeling Good Tea Topics

Zulke goede vragen

Pickwick laat je over sommige vragen ook echt even goed nadenken. Bijvoorbeeld even stilstaan bij wat jij leuk en belangrijk vindt, of wat je nou echt helemaal niet trekt. Love it! Dus laten we beginnen!

Tea Topics I'm Feeling Good

  1. Waar word jij enthousiast van?  

Ik kan van heel veel dingen enthousiast worden en ik hoor ook vaak van mensen dat ik van nature al erg enthousiast ben. Of het nou iets kleins is of iets groot, ik kan er heel enthousiast op reageren als ik het leuk vind. Hieronder een klein lijstje:

 • de geur van koffie in huis
 • René Froger zong het al: een vers kopje thee
 • spelen met Lilly (mijn kat)
 • wanneer ik achter mijn Lief aanren in huis (tijdens onze gekke buien)
 • als ik aan mijn blogs begin
 • wanneer ik een mooie foto heb gemaakt voor Instagram of mijn blog
 • wanneer mijn Lief en ik het over trouwen hebben (staat op de planning!)
 • wanneer mijn Lief en ik het over ons nieuwe huis hebben (staat ook op de planning!)

en zo kan ik nog wel eindeloos doorgaan! :-)

2. Waar heb jij afgelopen week het meest van genoten?  

Door mijn hernia heb ik 9 maanden thuis moeten zitten. Dat was echt de hel. Niet kunnen doen wat je wil. Het heeft me ook een (gelukkig tijdelijk) kijkje gegeven in het leven van een zieke die het huis niet uit kan…vreselijk…je zou het een keer moeten meemaken om het te kunnen ervaren…alleen maar kunnen liggen op je bed of bank…en verder niks…niet naar buiten kunnen, ook niet op het balkon. En dat élke beweging, hoe klein ook, pijn doet. Zo heftig die zenuwpijn. Daarom heb ik de afgelopen week enorm genoten van iets dat ik normaal gesproken echt niet heel bijzonder vond: met mijn Lief naar het Douwe Egberts Café in Zoetermeer voor een heerlijke cappuccino en een flink stuk carrot cake. Wat was dat geweldig! Uit je huis kunnen, vrij zijn om te gaan en staan waar je wil, autorijden, kunnen lopen en vooral: geen pijn hebben. Yassssss!

Ook nu tijdens mijn revalidatie en de korte stukjes die ik buiten loop, sta ik iedere dag wel even stil bij mijn gezondheid. #dankbaar

Volg me op Instagram voor een kijkje in mijn leven

3. Welk televisieprogramma weiger je om te kijken?  

Dat voetbalprogramma…Voetbal Inside dat nu Veronica Inside is geloof ik…in ieder geval dat programma waar Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in zitten. Ik vind die vibe in dat programma heel naar…OMG, hoe negatief kun je zijn?!!

4. Wat is jouw favoriete boek?  

Ik heb twee aanraders voor je. Boeken die ik echt geweldig vind:

 1. Sowieso alle boeken van Megan Hess. Haar illustraties en teksten vind ik zo geweldig en ik heb haar boeken bijna allemaal! Lees mijn blog over Megan Hess
 2. Zoek je een dikke feelgoodroman om lekker bij weg te kruipen tijdens de koude en donkere wintermaanden? Of een mooi winters cadeau? Dan is Een dag in December zeker een aanrader! Dit boek is prachtig van begin tot eind en heel verrassend! Lees mijn blog over Een dag in December

Pickwick Tea Topics #1 I'm Feeling Good

5. Waar vlieg je heen als je voor 1 dag piloot zou zijn?  

Naar Bora Bora…mijn droombestemming. Ik vind deze vraag trouwens heel grappig omdat ik extreme vliegangst heb…mezelf als piloot in een vliegtuig voorstellen is dan ook erg moeilijk en grappig tegelijk, hahaha!

6. Wat is jouw favoriete nummer van afgelopen maand?  

That’s Life van Frank Sinatra. Maar dat is wel aangewakkerd door Dennis van Aarssen, die dit nummer zo prachtig bij de Blind Auditions zong in het programma The Voice of Holland. Hij is dan ook mijn favoriet van dit seizoen!

7. Met wie zou jij graag een beschuitje willen eten?  

Ik ben niet echt een ochtendmens, dus rond 11u een cappuccinootje doen lijkt me eigenlijk een beter plan. Als ik denk aan de onderwerpen waarover ik heel graag schrijf op I’m Feeling Good, dan denk ik op

Lifestyle gebied: met een aantal vrouwen die op zakelijk gebied al jaren een succesvolle webshop hebben naast hun blog of Instagram account. Een ‘shop on blog’ is best lastig en ik heb het al een keer eerder geprobeerd. Maar het blijft kriebelen…

Beauty gebied: met het team van Weleda. Ik ben sinds een paar maanden #WeledaAmbassadeur en het bevalt me goed! Ik heb afgelopen zomer toen ik ziek was een introductie en rondleiding gemist bij hun op kantoor en die zou ik graag nog een keertje met ze over willen doen. Wie weet in de nabije toekomst!

Interieur gebied: met Elisah Jacobs van Interior Junkie. Haar interieur blog vind ik niet alleen prachtig en inspirerend, maar de persoonlijkheid van Elisah vind ik ook zo mooi! Daarnaast was zij een soort van bliksemafleider voor mijn hernia afgelopen zomer. Ik had het zo zwaar en zoveel pijn, maar haar Instagram Stories over Namibië verlichtten een hoop! #dankbaar

8. Wat wil je vandaag anders doen dan gisteren?  

Minder piekeren. Dat kan ik namelijk veel te goed.

Pickwick Thee Tea Topics I'm Feeling Good

9. Hoe ziet jouw verre toekomst eruit?  

Daarover kan ik dus ook piekeren en ik leer juist met Mindfulness om zoveel mogelijk in het hier en nu te blijven of dat althans steeds te proberen wanneer mijn gedachten afdwalen. Dus de verre toekomst? Nah! Lekker hierzo :-) 

10. Wat is het eerste dat je doet zodra je opstaat?        

Ik check snel op mijn telefoon of er dringende berichten/dingen zijn. Dat is natuurlijk niet best, maar er zijn inmiddels ook dagen dat mijn telefoon de slaapkamer helemaal niet meer in komt! Yasss! #progress #komtgoed

Lees mijn blog Health | 6 Tips die jou van je telefoonverslaving afhelpen

Lees mijn blog Health | 8 tips wanneer je niet kunt slapen

Daarna neem ik een lekkere douche en ontbijt ik met cruesli, yoghurt, vers fruit en mijn thee. Love it!

Nog meer persoonlijke blogs lezen?

Lees mijn Persoonlijke Blogs

I'm Feeling Good #1 Tea Topics

HAPPY WEEKEND!

Waar heb jij afgelopen
week het meest van
genoten?

IFG logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

 

 

* Dit artikel bevat een affiliate link.
Thanks voor de support.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Delen:

17 Reacties

 1. 30 december 2018 / 19:14

  Ik heb van de vakantie genoten, van mijn gezin en van mijn familie! En wat een mooie kop zeg!

 2. 30 december 2018 / 20:10

  Afgelopen week heb ik genoten van al het eten wat ik mocht eten zonder het zelf klaar te maken haha. ;)

 3. 31 december 2018 / 10:49

  Wat een leuk idee voor een artikel! Ik hoop dat je revalidatie vlot mag verlopen, 9 maanden niks kunnen doen lijkt me echt vreselijk :(

 4. 31 december 2018 / 12:27

  Ja, leuke vragen zijn dat altijd he? Wij doen het vaak op mijn werk, even een rondje thee en dan zo’n vraag in de groep. Leuke gesprekken leveren dat altijd op. Ik werd de afgelopen week erg blij van de extra vrije dagen, heerlijk even in de relax-stand.

 5. 31 december 2018 / 17:17

  Ik vind t zo leuk bedacht van Pickwick. Op werk stellen we de vragen altijd aan iedereen. Leuke dingen zitten er tussen

 6. Frederique
  2 januari 2019 / 08:57

  Ik vind die theevragen ook zo leuk! Ik heb genoten van de vakantie, lekker veel tijd samen met mijn kids doorbrengen in plaats van allemaal naar school en werk te hollen en dat constante gehaast. En heerlijk genoten van het uitslapen, the best!

 7. ingrid
  2 januari 2019 / 12:29

  leuk he. zelfs onze kinderen vinden het leuk om deze vragen te lezen en te beantwoorden. krijg je leuke gesprekken van

 8. 2 januari 2019 / 16:25

  Piekeren is inderdaad stomvervelend. Ik heb er ook vaak last van, en het is best lastig om er mee op te houden helaas.

 9. 2 januari 2019 / 17:50

  Ik heb ook een periode elke dag thuis gezeten. Bijna een heel jaar. Verschrikkelijk is dat! Je krijgt zo’n gevoel van alleen op de wereld. Ik moet wel zeggen dat sinds ik weer wat om handen heb ik ook een stuk minder pieker :-)

 10. 2 januari 2019 / 21:48

  Leuk zeg! Ik wist helemaal niet dat die teksten er op stonden. Ik ben net thee gaan zetten en ja hoor ze staan er op!

 11. 2 januari 2019 / 22:50

  Minder piekeren is inderdaad een goed idee. Van mijn beppe heb ik een paar jaar terug een kaart gekregen waarop stond: ‘piekeren is de verkeerde kant op fantaseren’. Klopt helemaal vind ik!

 12. 3 januari 2019 / 11:21

  Heel leuk geschreven, Amina! Ik kan ook echt vrolijk worden van een kopje thee en de geur van koffie (en verse broodjes!). Spelen met mijn kat, Timo, vind ik leuk om te doen :)

  Afgelopen week heb ik het meest genoten van de keren dat ik hard heb gelopen en het gewoon geen pijn deed (heb een blessure gehad). En ik geniet van elk moment dat mijn vriend thuis is.

  Liefs,
  Marloes

 13. 3 januari 2019 / 13:52

  Wat een leuk idee om hier een blog over te schrijven zo! Leuk gedaan. Soms vind ik de vragen op de theezakjes echt heel stom, maar er staan inderdaad ook vaak goede vragen op waarover je echt even moet nadenken. Leuk bedacht van Pickwick.

 14. 3 januari 2019 / 23:41

  Wat een leuke tea time. Ik heb genoten van alle lekkere hapjes van de afgelopen dagen.

 15. 4 januari 2019 / 22:05

  De theevragen blijven leuk. Bij ons op het werk komt er ook regelmatig iets voorbij. Wat knap dat je je telefoon af en toe niet meeneemt naar de slaapkamer. Ik doe dat dus altijd #wekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *