Personal | mijlpalen: een nieuwe baan en mijn 50e blog!

Een nieuwe baan!

Woohoooooooo, ik heb weer een baan! Na een half jaar werkloos te zijn geweest, kan ik nu vertellen dat ik niet alleen fulltime Office manager ben, maar dat ik ook een jaarcontract heb gekregen per 1 november! Het is vanaf het begin heel goed gegaan. Ik vind de baan super, de collega’s zijn ontzettend leuk en de locatie is mooi. De klik was wederzijds, want ik heb na 3 weken al (!) een jaarcontract gekregen! OMG! Hoe gaaf is dát!!! En dat in deze tijd! Daarnaast is dit ook mijn 50e blog! Nog een mijlpaal! Maar wat zal er voor mijn blog veranderen door mijn FT baan?

Sollicitatiegesprek

Donderdag 9 oktober. Ik heb een sollicitatiegesprek in Amsterdam. Het gaat goed! Wat een leuke mensen! Ik krijg ook een rondleiding. Wat een mooi kantoor! Na het gesprek bel ik mijn recruiter enthousiast op. Nu is het thuis afwachten. Ik haat wachten op uitslagen, dus ik ga doen wat ik op mijn planning had staan voor vanmiddag. Collecteren voor de Dierenbescherming! Zin in! Ik trek m’n jas aan en ga op pad.

AANGENOMEN!

Terwijl ik met een aardige meneer in gesprek ben word ik gebeld. Ik heb mijn telefoon binnen handbereik opgeborgen maar toch loop ik te hannesen en kan ik ‘m niet gauw vinden. Ik verontschuldig me bij de aardige meneer dat ik dit telefoontje echt moet opnemen omdat ik dan misschien hoor dat ik een baan heb. Hij moet lachen en zegt dat dat oké is. Ik heb het telefoontje van mijn recruiter gemist. Arghhhhh! Ik loop even naar een rustig plekje en bel haar gauw terug.

Feestje

“Nou, je kunt een fles champagne gaan opentrekken straks want je bent aangenomen!” Ik gil het uit op straat. Wat een fantastisch nieuws! Zo blij. En ook superspannend, want dat betekent dat ik van het ene op het andere moment aan de slag moet en wel morgenochtend! Ik collecteer nog een paar straten door en loop dan snel naar huis om het goede nieuws aan mijn vriend te vertellen.

Jaarcontract!

Ik ben nu een aantal weken verder en heb net mijn jaarcontract getekend. Heel onwerkelijk hoe alles ineens anders kan zijn. Hoe je leventje er ineens anders uit kan zien. Zo heb ik na drie weken ineens weer een goed ritme, zie ik tóch een mogelijkheid om op vakantie te kunnen de komende zomer en komt een huis kopen met mijn vriend toch dichterbij. Geld maakt niet gelukkig zeggen ze. Misschien niet, maar het maakt alles toch wel echt een heel stuk makkelijker! En als alles makkelijker gaat, maakt dat dan niet gelukkig? Mij wel!

Mijn 50e blog!

Terwijl ik een mapje op mijn pc aanmaak voor de foto van dit blog, zie ik dat dit de 50e is! Awww, wat leuk! Ik ben nu een half jaar aan het bloggen. En ik werk nu dus 40 uur per week. Werk is heel belangrijk voor mij. Mijn blog ook. Dat is toch een soort van kindje. Dat wil ik dus ook blijven doen, naast mijn werk. Bloggen maakt me altijd heel happy!

HOE VAAK POSTEN?

Wat ik nu voor me zie is dat ik de komende tijd 1 x per week, in het weekend, 1 heel mooi blog post. Dat betekent niet dat ik doordeweeks helemaal niets doe. Ik zal veel voorwerk in de avonden doen, zoals het schrijven van het blog en de foto’s maken en bewerken. Maar de druk van meerdere blogs moeten posten en die verspreiden over meedere mediakanalen, dat is er dan vanaf. Ik denk dat dat op dit moment het beste voor mij is. Ik wil namelijk geen blogs midden in de week afraffelen en posten om het posten. Of omdat minimaal 3 blogs nodig is om in the picture te blijven. Ik hoop dat het in the picture blijven door mijn kwaliteit van schrijven ook lukt!

Betere camera

Wanneer ik mijn draai in mijn werk heb gevonden en genoeg energie heb om ’s avonds meer te bloggen en meer te posten, zal ik dit zeker gaan doen. Ik heb plannen om een betere camera te kopen zodat ik mooiere beauty foto’s kan maken!

HAPPY WEEKEND!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

6 Reacties

 1. Nancy Vendrig
  1 november 2015 / 22:04

  Wauw gefeliciteerd!!!! Geniet van je contract en ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Je kan beter 1 leuke, mooie, grappige en informatieve blog schrijven dan afgeraffelde stukken. En zeker geld maakt niet gelukkig maar in deze tijd wel alles een stuk makkelijker. Super gaaf voor je. Groetjes Nancy

  • Amina
   Auteur
   1 november 2015 / 22:33

   Dank je wel Nancy! Wat lief van je!
   xxx

 2. franny
  1 november 2015 / 23:00

  gefeliciteerd met je vaste baan en je vijftigste blog, echt helemaal super, en inderdaad zeker in deze tijd, en ja geld maakt dan misschien niet gelukkig maar een hoop dingen worden daardoor wel makkelijker en ja daar word je wel gelukkiger van!

  • Amina
   Auteur
   1 november 2015 / 23:13

   Precies Franny, zo zie ik het ook! Dank je wel voor je lieve reactie! xxx

 3. Liesbeth
  4 november 2015 / 11:11

  Gefeliciteerd met alles, geniet van je werk en als je tijd hebt zie ik graag weer een blog van je voorbij komen om te lezen. Daar kan ik dan weer van genieten!

  • Amina
   Auteur
   5 november 2015 / 20:36

   Hi Liesbeth,

   Wat een ontzettend lieve reactie! Dank je wel! Dit weekend zet ik er weer een op! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *