Fashion | It’s my birthday & winactie! #fashioncheque

Fashioncheque winactie

Jaaaaaaa, vandaag ben ik jarig! Ik ben 40 geworden! Mijlpaal toch???? Wat ik ga doen op mijn verjaardag? In ieder geval heeeeeeel lekker eten! Ik ga vandaag even lekker los!!! Daar kijk ik zo naar uit. Ik ben namelijk al een tijdje aan het opletten wat ik eet en probeer dan ook zo min mogelijk ongezonde dingen naar binnen te werken. Maar vandaag: toedeledoki! Ik ga helemaal even nergens op letten! Ik heb zin in paprika Pringles, appelkruimeltaart, wijntjes en sushi!!! Jaaaaaaaaaa!!!

Birthday Party
Ik heb dit hele weekend mijn agenda expres leeg gehouden. Ik ga lekker doen waar ik zin in heb op dat moment. Saampjes met mijn lieve vriend. Oh ja, en ik ga zaterdagmiddag wel even de stad in om te shoppen!!!

Maar natuurlijk! Wie jarig is trakteert! En daarom geef ik een mooi cadeau aan een van jullie voor mijn verjaardag! Ik heb dit idee al heel lang in mijn hoofd en ik vind dit een goed moment om iemand van jullie te trakteren op een fashioncheque van, hoe toepasselijk, € 40,00!!!

WIN WIN WIN! Een fashioncheque!

Je kunt de fashioncheque gebruiken voor dames- en herenmode, kinder- en babymode, lingerie- en badmode, sport items, schoenen, sieraden en accessoires. Yesssss!!! Lekker shoppen dus! fashioncheque wordt geaccepteerd door duizenden modewinkels door het hele land. Ook is de cheque online te besteden. Welke webshops aangesloten zijn kun je vinden op de site van fashioncheque. Ik help je dus alvast een heel eind op weg om die waanzinnige laarzen, coole jeans, of die prachtige bag te kopen waar je al zo lang op loopt te azen! Kom op, pak die kans en wie weet maak ik jou blij met die cheque!!!

Wat kun je doen om deze fashioncheque te WINNEN?

VERPLICHT
Like de I’m Feeling Good-pagina op Facebook
Like deze vastgezette winactie post bovenaan de Facebook pagina van I’m Feeling Good!
Laat in de comments op mijn website onder de winactie weten op welke manieren je hebt meegedaan om kans te maken op dit cadeau en wat je met je Fashioncheque t.w.v. € 40,00 wilt gaan kopen! Vul een juist e-mailadres in zodat ik je kan mailen wanneer de winactie afloopt. Na ontvangst van je gegevens zal ik je de cheque per post toesturen en een activeringscode per mail. Daarmee kun jij de cheque activeren!!!

DIT ZOU IK HEEL FIJN VINDEN
Deel de post op  je Facebook wall (+2 kansen)

EXTRA KANSEN
Volg I’m Feeling Good! op Bloglovin’ (+2 kansen)
Volg I’m Feeling Good! op Instagram (+2 kansen)
Volg I’m Feeling Good! op Twitter (+1 kans)

Shoppen
De winactie is open vanaf vandaag zaterdag 24 oktober tot en met zaterdag 31 oktober 2015 23.59u. Zondagmiddag 1 november 2015 zal ik de winnaar bekend maken op Facebook en Instagram. De winactie is open voor mijn volgers in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Heel veel succes allemaal!!! Go get that cheque!!!

HAPPY WINNING!

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Delen:

30 Reacties

 1. Cindy Framke
  24 oktober 2015 / 00:37

  Allereerst van harte gefeliciteerd! En wauw wat een gave actie! Helemaal leuk dat je zelf kan kiezen. Mocht ik winnen zou ik er leuke mooie armbandjes voor uitkiezen bij my jewellery. Ik ben gek op armbandjes en heb daar al een paar hele mooie gezien :-) zou echt gaaf zijn om te winnen. Jullie facebookpagina like ik al een tijdje. De actie heb ik geliked en gedeeld op mijn pagina en ik heb hier gereageerd. Instagram en twitter heb ik helaas niet maar ik ga gewoon hard duimen en hoop dat ik toch een klein kansje maak :-)

 2. Angelique Schumann
  24 oktober 2015 / 00:47

  Hoi Amina, ook via deze weg gefeliciteerd! Natuurlijk hoop ik de fashioncheque te winnen! Zo toe aan een nieuwe tas! Dus dit zou een mooie bijdrage zijn..?

  Like✔
  Deel✔
  Volgen op twitter✔
  Laten weten wat ik wil shoppen✔

  Alleen achter win moet nog een vinkje. . ?

  Fijne dag,

  liefs Angelique

 3. Liesbeth
  24 oktober 2015 / 11:32

  Van harte gefeliciteerd! Twitter net toegevoegd want die miste ik nog. Fijne verwendag!

  • Liesbeth
   24 oktober 2015 / 11:34

   En de fashioncheque gaat op aan een nieuwe handtas!

 4. Sandra
  24 oktober 2015 / 12:07

  Happyyyyy Birthdayyyy!

  Enjoy Your Day met je liefde ?

  Alles gedaan wat je hebt gevraagd, behalve Twitter, dat heb ik niet ?.

  Met de fashioncheque zou ik een nieuwe tas halen. Een mooie, stoere tas!

  Geniet van je verjaardag en van t shoppen en al t heerlijke eten.
  Veel liefs Sandra

 5. Nancy Vendrig
  24 oktober 2015 / 12:29

  Hoi Amina, van harte met je verjaardag. 40 is toch een mijlpaal?. Ik wens jou een hele fijne dag vandaag en dat je maar mega geniet van al het lekkers en het shoppen. Ik zou de prijs gaan gebruiken voor lingerie aangezien dat in mijn maat heel duur is ? en anders weet ik wel 1001 dingen om het aan te besteden?. Ik deel, like en hoop. Liefs en een top dag vandaag

 6. 25 oktober 2015 / 00:53

  Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je genoten hebt van een heerlijke dag waarin alles mocht en niets moest. Ik heb alle stappen gedaan die je fijn zou vinden + de extra kansen, onder de naam Blog & Beauty en/of Tatiana Veenstra

 7. Luca de Boer
  25 oktober 2015 / 09:52

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Na je veertigste begint het echte leven he?.
  Ik volg je op je Facebook ,ik heb de vastgezette pagina geliked,de post gedeeld openbaar op mijn Facebook en ik volg je op bloglovin.com.
  Twitter en insta heb ik niet.

  Ik wil de check gebruiken voor sieraden . Ik ben weg van het merk ixxxi . Vooral de mooie ringen. Dat lijkt mij een mooi aandenken aan jou win actie.
  Groetjes Luca.

 8. 25 oktober 2015 / 10:46

  Ik was op zoek naar collega-bloggers die geen twintig meer zijn en kom uit bij een winactie! Karma!

  Allereerst: gefeliciteerd! Het is een mijlpaal. Ik kan sinds kort hardop zeggen dat ik 41 ben zonder in huilen uit te barsten. Hoop dat je een superleuk weekend hebt (gehad).

  Ik zal je volgen op Instagram en waag graag een kansje!

 9. 25 oktober 2015 / 10:48

  Oh ja, wat ik er mee zou doen;

  Kleding. Want net als jij heb ik een driehoeksverhouding met chips en patat. En chocola. Mijn kast bevat maten 38 tot 46. Ik bedoel maar.

 10. Sofie
  25 oktober 2015 / 11:14

  Dikke proficiat ! Ik doe erg graag mee aan de winactie :)

 11. Liesbeth
  25 oktober 2015 / 16:33

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een fijne dag gehad. Ik volg je op facebook en heb natuurlijk deze mooie actie gedeeld (openbaar) op mijn tijdlijn :-) Verder volg ik je via instagram en bloglovin’ . Als ik deze fashioncheque zou winnen doe ik hem op mijn beurt weer cadeau en namelijk aan mijn dochter. Ze gaat binnenkort het huis uit en is al 4 weken aan het klussen. Al haar spaargeld besteedt ze momenteel aan de inrichting van haar huisje en niet aan kleding. Met deze geweldige fashioncheque kan ze in ieder geval een nieuwe broek of vest kopen.

 12. 25 oktober 2015 / 20:45

  Happy 40th birthday!… :-). Dat vier ik graag met je mee.
  waauw, een fashioncheque, daar maak ik graag kans op.
  Ben een boel kilootjes afgevallen en al tijden op een stabiel gewicht.. heb alleen nog geen nieuwe kleding durven te kopen, maar moet er echt aan geloven, want al mijn broeken en rokken met riemen aantrekken dat ziet echt niet uit!.
  Ik volg je op fb + liked and shared
  Ik volg je op twitter
  Ik volg je op instagram!
  En Ik volg je op bloglovin>

 13. Heidie
  25 oktober 2015 / 21:19

  Nog van harte gefeliciteerd. Een hele mooie leeftijd, 40 jaar. Dat hoop ik over 2 jaar ook te worden! Leuk dat je wat moeite moet doen voor die mooie prijs, die Fashioncheque. Ik zou er een heel fijn vestje van willen kopen, dat ik op veel manieren kan combineren. Dan kan ik ook mijn t-shirt met korte mouwen blijven dragen. Merkte recent dat ik een groot tekort aan longsleeves heb. Maar goed met een vestje heb ik die ook eigenlijk niet eens nodig.

  Ik houd wel van dat wedstrijdelement en voor zo’n mooie prijs wil ik natuurlijk zeker moeite doen. Dus ik heb de FB geliked en het bericht, ik volg je op Instragram (mamajola) en Bloglovin. Op Twitter zit ik (nog) niet.

 14. Nina
  26 oktober 2015 / 06:09

  Alsnog gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad!! Voelt het nu anders, 40 jaar?

  Ik doe mee via Facebook, Bloglovin en Twitter (@Mol075).

  Veel liefde, geluk en wijsheid voor je komende levensjaar!! XXX

 15. 26 oktober 2015 / 09:35

  Hi ik kom je blog tegen via Annette blog. De eerste keer bezoeken en meteen een feest en massaal met winactie! Mits als ik mag meedoen natuurlijk. Van harte gefeliciteerd Amina! Dit is leuk omdat ik word zelf ook volgende maand 40. :-) Agenda expres leeghouden vind ik echt slimme zet van jou.
  Ik doe graag mee om fashioncheque van € 40 te winnen. Ik heb je gevolgt op FB bloglovin, instagram, twitter. En ik deel hem ook op mijn FB pagina. Als ik win, ik denk dat ik kleding ga kopen als kerstcadeau voor mijn dierbaren, misschien mijn partner of kinderen. Zelfs als ik niet win vind ik het een mooie traktatie van je verjaardag voor anderen. Ik zal niet eens weten wat ik kan verzinnen als ik volgende maand jarig ben.

 16. melissa
  26 oktober 2015 / 10:08

  Heel gaaf. Ik ga het bedrag bijleggen voor een mooie (roze of blauwe) winterjas of een mooie LBD voor de feestdagen. Ik volg en like EN DEEL via fb: melissa.vanstipdonkmaas, bloglovin: melissavanstipdonkmaas en instagram (melissamaas1984). liefs melissa

 17. Cheyenne
  26 oktober 2015 / 21:03

  Hopelijk je een leuke verjaardag gehad. Echt een mijlpaal. Ik doe graag mee met deze leuke winactie en ik zou graag een nieuwe jas aanschaffen. Een heerlijke jas voor de winter.
  Ik volg je op facebook, bloglovin, twitter en instagram onder mijn naam Cheyenne Jansen en op instagram cheyennejansen. Ook heb ik bericht geliked op facebook en deel ik het bericht op facebook.

  Groetjes,

  Cheyenne

 18. Nina (Marina)
  26 oktober 2015 / 21:51

  Ook hier gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze te gekke actie! Ik volg je op insta, fb en BL! En heb natuurlijk even gedeeld op fb! Nu duimen!

 19. Tamara TS
  27 oktober 2015 / 00:01

  Van harte gefeliciteerd! Ik heb alle stappen gedaan, behalve instagram, want ik ben waarschijnlijk nog steeds 1 van de weinige mensen die er nog geen hebben…
  Ik zou het liefst een mooie nieuwe winterjas kopen, maar als ik heel eerlijk moet zijn, dan denk ik dat ik het al besteed heb aan schoenen voordat ik een jas heb gevonden. ;)

 20. 27 oktober 2015 / 13:41

  Lieve Amira, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe heel graag mee! Mijn lieve moeder is bijna jarig. Ze wilt dolgraag eens shoppen voor haarzelf en dit gun ik haar van harte! Ik volg je overal (facebook | liken en delen, twitter, Bloglovin en Instagram!) Liefs, Beaudine

 21. Linda Smeets
  27 oktober 2015 / 22:01

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ? Leuke dag gehad?
  Leuke actie! ? Ik zou er een mooie witte handtas voor kopen, mooi kerstkado voor mezelf! ?
  Ik volg, like en heb de status gedeeld op Facebook, volg je op Twitter en heb je bericht geretweet en gedeeld en tevens volg ik je op Bloglovin’ en heb het artikel gesaved. #fingerscrossed

 22. Karen
  28 oktober 2015 / 16:50

  Proficiat met je verjaardag!
  Groot gelijk, op je verjaardag mag je wel een dagje zondigen ;) Hopelijk heb je ervan genoten!
  Ook super leuk dat je een Fashioncheque verloot! Doe ik graag aan mee hihi
  Ik volg je op Facebook, ik heb het vastgezette artikel van de winactie geliked, gedeeld op Facebook, ik volg je op Bloglovin’, Twitter en Instagram.
  Nu wegdromen over de stevige zwarte pumps die ik al een tijdje wil aanschaffen haha.
  Liefs

 23. Debbie
  28 oktober 2015 / 18:06

  Gefeliciteerd!!!

  Ik doe graag mee met deze winactie :)

 24. Jantina
  28 oktober 2015 / 18:30

  Overal in gelogd. Insta,twitter,fb, je blog . Succes iedereen met winnen ?

 25. Ilsiee prins
  29 oktober 2015 / 15:16

  Alsnog van harte meid!!! :D Op naar de volgende gezonde & gelukkige jaartjes….
  Ik vier je feestje graag mee…. Je berichtje op FB geliked &gedeeld… Natuurlijk volg ik je ook op bloglovin!! :)
  Wat ik zal kopen mocht ik the lucky lady worden die de fashioncheque mag winnen?? Een lekker warm vest, daar is het net weer voor en kan ik zeker goed gebruiken!! :D
  Groetjes & een fijne dag!
  Ilsiee

 26. Tanja Kuijer
  30 oktober 2015 / 00:49

  Happy birthday to you Amina! Van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag! En wat geweldig dat je dir feestje met ons viert! :-D Kans op een Fashioncheque van maar liefst 40 euro, woehoeeee! Zo gaaf moet er wel een gilletje van uitslaan ;-)! Uiteraard kom ik dol graag een kansje wagen, ben behoorlijk afgevallen dus wat nieuwe kleding in mijn kast zou meer dan welkom zijn ;-)! Ik volg je met plezier op Facebook, Bloglovin, Instagram & Twitter!!. Alle stappen om kans te maken met liefde ondernomen, nu maar heel hard duimen en hopen dat er wat geluk ijn kant uit mag komen. Groetjes Tanja

 27. Annet
  31 oktober 2015 / 23:47

  Wat een superleuke actie en wat ben ik blij dat ik nog op het nippertje mee kan doen! :)

  En dit heb ik allemaal gedaan:

  Deel de post op je Facebook wall
  ♥ Volg I’m Feeling Good! op Bloglovin’
  ♥ Volg I’m Feeling Good! op Instagram
  ♥ Volg I’m Feeling Good! op Twitter

  Groetjes, Annet.

 28. Marie Schreurs
  8 november 2015 / 21:12

  Heb je facebookpagina geliked en het berichtje over de winactie ook. Ik zou ermee nieuwe schoenen kopen denk ik, schoenen te veel kan nooit ;) Hopelijk win ik dus!

  • Amina
   Auteur
   11 november 2015 / 19:21

   Hi Marie,

   De winactie is al gesloten. Onderaan het blog kun je dat lezen ;-) Hij liep van 24 oktober tot en met 31 oktober. Maar ik heb al weer een winactie op de planning staan! Blijf me volgen zou ik zeggen :-) xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *