Personal | I LOVE SUMMER TAG

I Love Summer Tag

Ik vind het weer tijd voor een leuke en gezellige persoonlijke Tag! Een tag is een persoonlijke vragenlijst die bloggers kunnen invullen. Zo leren de lezers/volgers de blogger (nog) beter kennen! Bij Jessica van Life by Jess kwam ik deze leuke I Love Summer TAG tegen. Let’s go!

Personal | I LOVE SUMMER TAG

Wat ik het liefste draag in de zomer

Wat is jouw favoriete nagellak?
Mijn favoriete nagellak in de zomer is op dit moment Woman’s Cut van CATRICE! Die kleur is zo mooi! Een prachtige koraalkleur. Helaas hebben ze die niet meer in het assortiment, het was een Limited Editon. Maar de Catrice ICONails nummer 06 Nails On Fire die nu in de winkel ligt, lijkt er heel erg op.

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Omdat ik over anderhalve week met iets superspannends ga beginnen, blijf ik deze zomer thuis! Eind juli vertel ik in een blog alle ins & outs!

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Het liefst een topje, korte broek/rokje met sandaaltjes of slippers.

Wat is jouw ultieme zomerhit?
Ik heb er best veel op het moment, die ik ook bijna elke dag afspeel op Spotify. Ik zal het op 2 stuks houden: mijn all time summer favorite blijft toch wel “Am I Wrong” van Nico and Vinz. Dat  nummer vind ik zó heerlijk! Er zitten van die muziektoontjes in die me heel blij maken. En natuurlijk “Despacito” van Luis Fonsi and Daddy Yankee met Justin Bieber. Ik vind de Spaanse taal zo ongelooflijk mooi. Love it!

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Ik heb van die hele simpele sandaaltjes met verschillende steentjes op de bandjes. Echt goedkope dingen waren het. Maar ik vind ze zó leuk en vrolijk!

I LOVE SUMMER

Wat is jouw favoriete zomergeur?
Zomer of winter is dat eigenlijk altijd L’eau D’Issey van Issey Miyake. Die geur vind ik echt heel nice! Maar toevallig heb ik een paar dagen geleden bij Etos een hele lekkere budget parfum gekocht voor maar € 8,99: Aqua Bella van La Rive! Heel fris en zoet en er zit maar liefst 100 ml in! Hallo!!

Wat draag je als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini of tankini?
Op dit moment een badpak vanwege de aanwezige love handles. Zodra ik me daar weer prettig bij voel ga ik snel weer in (triangel)bikini! Tankini’s zijn ook superleuk, maar dat heb ik nog nooit gedragen.

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?
Ik draag de laatste tijd eigenlijk alleen nog Smooth Operator lip balm van Rituals. Die is transparant. Maar wanneer ik in de zomer uitga hou ik er wel van om roze lipstick of lipgloss te dragen. Dat varieert in de zomer van zacht tot fel:

 • Victoria’s Secret Color Shine Gloss: Peek-a-boo (#997)
 • Golden Rose Matte Lipstick Crayon: #12 met daarbij mooi passend
 • Golden Rose Dream Lips lipliner: #508
 • Ook mooi van Golden Rose, deze roze Lipstick: #59
 • Mac Retro Matte: Flat Out Fabulous

Cocktail-Time!

Wat je je favo zomerdrankje?
Hugo! Drink ik het hele jaar door eigenlijk! Heerlijk!

Wat zijn jouw ultieme zomer Must-haves & Must-do’s?

 • Mijn zonnebril
 • Flesje water (want ik ga echt kapot bij temperaturen boven de 25 graden)
 • Mijn lip balm (want ook in de zomer drogen mijn lippen gerust uit)
 • Airco in mijn auto
 • Zomerfruit! Watermeloen en Cantaloupe!
 • Gezellig op het terras zitten met mijn lief en mijn vriendinnen/vrienden
 • Naar het strand
 • Aan het buitenzwembad liggen in een Spa

Wat is jouw Summer must-have?

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw I Love Summer Tag! Wat is jouw Summer musthave? Kies een favoriete vraag uit en beantwoord die in de comments!

Header foto: via Pexels

 

HAPPY WEEKEND!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

10 Reacties

 1. 14 juli 2017 / 05:43

  Hele leuke tag! Altijd leuk om te lezen haha

 2. 14 juli 2017 / 18:21

  Leuke tag, word er helemaal blij van. Mijn summer must have is ijskoffie!

  • Amina
   Auteur
   15 juli 2017 / 09:41

   Dat doet me goed te horen Anne-Marie! Ja, ik heb die bekers ijskoffie uit de supermarkt wel eens geprobeerd…maar ik kan er niet helemaal aan wennen. Maar volgens mij zijn ze vers vast lekkerder :-)

 3. 14 juli 2017 / 18:44

  De kleding vraag offcourse. Ik draag het liefst jurkjes. ?

  • Amina
   Auteur
   15 juli 2017 / 10:02

   Hahahaha, ik geloof je gelijk! Van Tante Betsy of heb je ook andere merken die je tof vindt?

 4. 17 juli 2017 / 11:51

  Ooooh nou wil ik wel weten waar je mee bezig bent waardoor je niet op vakantie gaat!

  • Amina
   Auteur
   17 juli 2017 / 14:44

   Hahaha, snap ik! Ik heb je een FB invite gestuurd. Dan zie je het xxx

 5. 20 juli 2017 / 14:18

  Super leuke tag is dit. Want I love summer!! Ik ben zo benieuwd wat voor iets ‘superspannends’ je gaat doen! Houd ons op de hoogte :-)
  Liefs Florentine

  • Amina
   Auteur
   21 juli 2017 / 10:01

   Hahahaha, wat leuk dat je dat wil weten! Ga ik zeker doen, eind juli post ik er een artikel over! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *