Personal | Geluksmomentjes februari 2016

Personal Geluksmomentjes februari 2016

Imfeelinggood.nl staat voor je goed voelen, inspiratie opdoen, YOU-time en positiviteit! Daarom deel ik elke maand mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand met jullie. Geluksmomentjes voel je heel even door je lijf golven! En dat kan door van alles zijn. Geluk zit niet alleen in grote dingen, maar ook in hele kleine. Als je maar de goede richting opkijkt, kun je liefde zien. Hier een lijstje van mijn geluksmomentjes van februari!

MIJN GELUKSMOMENTJES VAN FEBRUARI 2016

Hebben jullie er ook zo een? Een hele goede vriendin die heel bijzonder is, heel lief, begripvol, er altijd voor je is in moeilijke tijden en die jou door en door kent? Die je pak ‘m beet maar 2 keer per jaar ziet? Maar wanneer je elkaar ziet het weer voelt alsof jullie gisteren nog in die schoolbanken zaten te gieren? Ik heb het geluk ook zo’n vriendin te hebben! Als ik haar gezien heb kan ik er altijd weer even tegen! We hebben weer lekker bijgekletst en ik heb haar mooie kindjes ook weer even gezien! Love you!

Mijn afvalrace…wanneer ik afval blijft dat een geluksmoment dus ik hoop dat jullie die momentjes hier vaak gaan zien ;) In februari stond de teller op -12,9 kilo eraf! YESSSSS!

Wanneer ik iemand iets cadeau doe word ik daar ook helemaal happy van! Een bevriend stel van Lief en mij waren eind vorige maand beiden jarig maar op vakantie. Hoe leuk zou het voor ze zijn om cadeautjes en kaartjes in de brievenbus te vinden bij thuiskomst? Geregeld! Mijn vriendin heb ik by the way de CD gegeven die ik op dit moment helemaal grijs draai wanneer ik in de auto zit, van de serie Nashville op Netflix. De CD bevat muziek uit het 1e seizoen. Man man man, zo mooi! Countrymusic baby!

Met een vriendin sushi eten is ook echt een top geluksmoment! Die kom je denk ik ook wel vaker tegen in deze rubriek omdat dat zo’n enorme hobby van me is: bijkletsen met vriendinnen in combinatie met sushi!

Vorige maand ontving ik een prachtige Pocket Letter van Tabea uit Polen. Ik vind ze zo mooi! Happy moment toen ik de envelop in de bus zag liggen!

 

Wat was vorige maand jouw geluksmoment? Wat heeft jouw helemaal

happy gemaakt?

 

Veel liefs, Amina imfeelinggood.nl

 

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

4 Reacties

 1. Sandra
  9 maart 2016 / 06:25

  Kadootje geven aan collega

  Voorjaarsbolletjes aan vriendinnetje

  High Tea met ander vriendinnetje

  ❤️It

  • Amina
   Auteur
   9 maart 2016 / 13:55

   Dank je wel voor je reactie Sandra! :) Oh high tea, ook zo’n fijne! En een voorjaarsbolletje geven, wat gezellig! xxx

 2. 9 maart 2016 / 08:07

  Wat knap dat je zoveel bent afgevallen! Ik houd nu al drie jaar een boekje bij waarin ik iedere dag opschrijf wat mij die dag blij maakte. Van bloeiende narcissen tot een lief kaartje of de tramchauffeur die nog even de deur voor mij openhield. En dan eens in de zoveel tijd, of als ik me rot voel, dan blader ik in dat boekje… En realiseer ik me wat een geweldig leven ik eigenlijk heb. Stilstaan bij geluksmomentjes is belangrijk!

  • Amina
   Auteur
   9 maart 2016 / 13:57

   Dank je wel Anne-Marie, het is wel moeilijk hoor, echt! Zeker als je zo van lekker eten houd als ik…ik ben ook met zo’n boekje bezig, alle positieve dingetjes hoe klein ook, zet ik erin! Stilstaan bij geluksmomentjes is heul belangrijk, absoluut! En hier is er nog een voor je: ik ben heel blij met je comment hier onder mijn blog, die doet me goed! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *