Onze nieuwe kerstboom en kerstdecoratie

Onze nieuwe kerstboom en kerstdecoratie

Elk jaar hebben wij hier thuis onze eigen kersttradities en daar hoort natuurlijk ook een gezellig versierde kerstboom bij. Het maakt je huis nét even wat warmer en lichter in deze donkere dagen. Ik laat jullie graag onze nieuwe kerstboom en leuke kerstdecoratie zien!

Onze nieuwe kerstboom & kerstdecoratie

Ik ben op het moment gék op mooie herfsttinten in huis en warme kleuren. Dit laat ik ook in onze kerstboom terugkomen, waarbij ik voor de versiering heb gekozen voor één kleur: beige.

Kerstboom

Het was hoog tijd voor een nieuwe kunstkerstboom. De vorige nepperd is ruim 15 jaar mee gegaan (kerstcadeautje van mijn vriend toen we nét een relatie kregen in het studentenhuis) en dat is zelfs voor een kunstboom een lange tijd. We hebben gekozen voor een hele mooie, opnieuw een nepperd, voor maar € 25-,! Hij is 1.50 m. Echt geen geld! En de verlichting (Microcluster extra warm wit, 400 LED) was ook spotgoedkoop. De kerstballen zijn allemaal in dezelfde kleur en ik vind het zo echt een prachtig geheel geworden. De kerstrok van jute was ook een koopje en heb ik omgedraaid, omdat er een grote zwarte ster op staat. Mooi, maar die kleur zorgde weer net niet voor één geheel.

Onze nieuwe kerstboom

Kerstdecoratie

Wat kerstdecoratie betreft houden we het dit jaar vrij rustig in onze woonkamer. Sowieso zet ik eigenlijk nooit kerstdecoratie in de keuken en de slaapkamer neer. In de gamekamer van mijn vriend zette ik nog wel eens een mini kerstboompje op tafel, maar ook dit jaar houden we het daar rustig. Wel komt er een mooie kerstkrans naast de deur aan de muur te hangen en heb ik voor de woonkamer om neer te zetten, een leuke rode auto met een kerstboom erop gekocht en een kersthanger in de vorm van een schattig busje met pakjes. Love it!

Collage 1 kerstdecoratie

Kersttradities

Ik versier de kerstboom altijd samen met Lilly die er altijd heel lief bij komt zitten (ieder jaar weer is ze dan toevallig niet buiten. Vind ik zo grappig en oh zo gezellig!) met warme chocolademelk met slagroom en kerstliedjes op de radio lekker hard aan. Er is ook altijd een film die ik met kerst móet zien. Dat is gewoon traditie. En mijn Lief en ik proberen zoveel mogelijk tijd samen door te brengen en lekker thuis te zijn. Ook halen we altijd lekkers in huis en maken we het onszelf niet te moeilijk met het kerstdiner.

Collage 2 kerstballen

Omdat ik chronische pijn in mijn onderrug heb, ben ik niet zoals gewoonlijk naar een druk Intratuin geweest om twee kersthuisjes van Dickensville te kopen. Volgend jaar hopelijk weer wel, want ik spaar ze! En dan neem ik standaard een lekkere Intratuin cappuccino plus taart én koop ik ook nog een zak vol lekkere oliebollen van de kraam die daar voor de deur staat. Yummy!

Liefde voor kerst

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren. Want ik heb heel veel liefde voor kerst! Mijn favoriete woonwinkel voor deze kerstboom, kerstrok, kerstdecoratie en kerstboomverlichting is Kwantum. De auto met kerstboom en het busje met de pakjes zijn ook van Kwantum. De kerstballen en kerstboomversiering (piek, dennenappels en kerststerren) heb ik besteld bij webshop Eminza (merk Decoris in de kleur warm beige).

En natuurlijk een hele dikke dank je wel voor jullie, mijn lieve lezers! Jullie reacties en support zijn fantastisch en waardeer ik zeer! Ik wens jullie een fijne, gezellige en heerlijke feestmaand toe!

 

Wat vind jij van mijn kerstboom
en kerstdecoratie?
En heb jij ook
een kunstkerstboom staan?

Liefs, Amina

IFG foto website herfst

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

17 Reacties

 1. 9 december 2019 / 13:16

  Wauw! Wat een onwijs mooie kerstboom. Hij ziet er echt heel erg mooi uit!

 2. 9 december 2019 / 15:15

  Zo onwijs lief haha! hij is mega leuk geworden <3
  Wat lief dat je mij zo vernoemt en dat ik je zo mag inspireren.

  • Amina
   Auteur
   9 december 2019 / 16:41

   Heel graag gedaan en zo verdiend! xxx

 3. 11 december 2019 / 07:42

  Heel mooi!
  Rode auto en busje zijn ook super, zou echt iets voor mijn zoontjes zijn.

 4. 11 december 2019 / 08:14

  15 jaar is lang voor een kunst kerstboom. Deze is heel mooi. Prachtige kerstversiering.

 5. 11 december 2019 / 16:07

  Ik vind het een hele mooie boom geworden, ik hou van de kleuren die je er in hebt gedaan. Rustig aanzicht geeft het. Erg mooi.

 6. 11 december 2019 / 16:33

  De boom ziet er erg mooi uit. Ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen!

 7. 11 december 2019 / 20:58

  Prachtige boom! Wij hebben zelf ook een kunstboom en deze is vooral met rood en gouden ballen behangen. Toevallig vorig jaar nieuw gekocht, daarvoor had ik altijd een boom met zilveren ballen, maar daar was ik na tien jaar wel op uitgekeken.

  • 12 december 2019 / 10:21

   Super mooie kerstboom zeg! Heel stijlvol en rustig. Mooie kleuren.

 8. 11 december 2019 / 23:22

  Wauw wat een mooie kerstboom. 15 jaar oud? Zo die ziet er goed uit.

 9. Bouchra
  12 december 2019 / 10:06

  Wij gaan dit weekend een kerstboom kopen. We kiezen altijd voor een echte maar ik vind die van jou ontzettend mooi. Dus ik ga toch even bij de kunstkerstbomen kijken.

 10. 13 december 2019 / 07:37

  Wat een prachtige boom!
  En een neppert hoeft niet duur te zijn om mooi te zijn ik heb er ook een van die prijs en die staat toch alweer dik 10 jaar inmiddels. Ik vind de kleur van je ballen erg mooi. Wel jammer dat je dit jaar niet na de intratuin kon :) Die huisjes zijn echt super mooi.

 11. 13 december 2019 / 09:10

  Ik moet mijn boom nog gaan opzetten. Maar zo geen zin in op een of andere manier. Geen idee waarom. Voorgaande jaren stond ‘ie al lang :)
  Krijg wel kriebeltjes als ik die mooie boom van jou zie hoor. Mooie warme kleuren ook!

 12. 14 december 2019 / 22:27

  de boom is echt prachtig geworden. Ik moet er nog aan beginnen, maar maandag ga ik hem echt halen. ..en versieren :-) Het is altijd zoveel werk, maar zonder boom kom ik niet echt in de kerststemming. En waar moet ik anders de cadeautjes leggen?

 13. 24 december 2019 / 07:27

  Je blogpost straalt een en al Kerst uit, door de sfeer, manier van schrijven etc, goed gedaan! En mooi om te zien dat je boom goed overeenkomst met de mond van je blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *