Deze mascara van L’Oréal Paris is alles wat ik nodig heb voor een stralende oogopslag

Deze mascara van L'Oréal Paris is alles wat ik nodig heb voor een stralende oogopslag

Het vinden van dé beste mascara aller tijden, is altijd een zoektocht naar de heilige graal in beautyland. Ook voor mij. Vaak als ik naar influencers keek op YouTube, die mooie resultaten kregen met high end mascara’s, was ik meteen om. “Moet ik ook hebben!”, dacht ik dan. Dus ook ik had Perversion van Urban Decay, Roller Lash van Benefit en Le Volume de Chanel van Chanel in mijn stash. Maar elke keer weer was ik zó teleurgesteld. En wat blijkt: mascara’s die bij de een goed werken, kunnen bij de ander echt 0 resultaat hebben. Zo is er een budget merk die Chanel, Benefit én Urban Decay in mijn geval overtreft. Ik ben VERLIEFD op dit fijne beauty product en heel groot fan van deze budget mascara. Ik heb het over de L’Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara in Magnetic Zwart. Mijn wimpers veranderen elke keer weer drastisch. Deze mascara van L’Oréal Paris is daarom alles wat ik nodig hebt voor een stralende oogopslag. En misschien ook wel voor jou! Laten we deze topper eens beter bekijken.

Dé mascara van L’Oréal Paris

Op de middelbare school zat ik met een meisje in de brugklas die van nature van die prachtige grote ogen had met dikke en donkere borstelige wimpers. Ik zat daar altijd met grote bewondering naar te kijken. “Hoe kan iemand zonder mascara te gebruiken, zulke dikke en volle wimpers hebben?” Het is iets wat we allemaal willen, maar waar we helaas niet allemaal mee gezegend zijn. Gelukkig bestaan er veel goede mascara’s die je daar een handje bij kunnen helpen. Ik zweer al jaren bij de L’Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara, in de kleur Magnetic Zwart. Deze mascara geeft mij langere en intens zwarte wimpers.

loreal paris false lash telescopic mascara

L’Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara: hoe werkt het?

De mascara heeft telescopisch kleine micro-vezels die je helpen om lengte op te bouwen. En dat merk ik heel goed. Want ik heb hele fijne haartjes die niet omhoog, maar recht naar voren staan. Daarnaast is het borsteltje goed gekarteld waardoor ik extra dikte en dus volume kan creëren. De voordelen:

 • een stralende oogopslag
 • een meer sprekende look
 • verlenging van mijn wimpers
 • bereik ik ieder fijn haartje en creëer ik met iedere laag meer volume.

Zelf je groenten kweken: dit zijn de 10 makkelijkste om mee te beginnen

L'Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara in Magnetic Zwart - borsteltje

Hèt borsteltje dat je wil hebben

Met het blauwe borsteltje (dat altijd zwart is door de mascara) creëer ik een extra zwart en dik resultaat. Het flexibele multi-precisie borsteltje met de 4 platte zijkanten en rubberen karteltjes, vind ik geweldig.

L'Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara in Magnetic Zwart

Hoe ik het gebruik

Eerste laag
Ik begin altijd met een eerste laag, die ik normaal aanbreng aan de voorkant van de wimpers. Ik wacht niet tot de eerste laag helemaal droog is, want dan kom ik er niet meer doorheen. Dus meteen na de eerste laag, komt de tweede laag.
Tweede laag
Die breng ik niet aan de voorkant, maar aan de achterkant van de wimpers aan. Ik strijk met het borsteltje rustig door de haartjes. Dan heb je een nog dikker en zwarter resultaat. De derde laag (die ik ook meteen na de tweede laag aanbreng) maakt echt het verschil voor mij met andere mascara’s.
Derde laag
Ik begin weer vanaf de achterkant van de wimpers. Ik strijk met het borsteltje opnieuw rustig door de haartjes. Vervolgens ga ik verder met de voorkant van de wimpers, maar nu breng ik de mascara zigzaggend aan waarbij ik eventueel haartjes die aan elkaar zitten losmaak. Het zigzaggen zorgt voor een extra dikmakend effect en deze derde laag is dé laag die bij mij het verschil maakt. Ook strijk ik bij deze laag de mascara ook weer op de voorkant van de wimpers, van onder naar boven. Het is na de tweede laag al mooi, maar die derde: wauwzaaaaa! Wat een verschil met geen mascara ophebben!
Extra tip
Wat ik ook altijd doe is het borsteltje aan de voorkant van de wimpers door de haartjes heen strijken met mijn oog open/dicht, open/dicht. Je drukt je wimpers dus als het ware steeds tegen je borsteltje aan. Je laat je wimpers zelf het werk doen, in plaats van je hand, om het zo maar te zeggen. Hieronder een filmpje om het te verduidelijken. Je ziet hier ook goed in zien hoe ze mascara klontjes wegwerkt. Heb je mascara op je ooglid gekregen? Wacht éérst tot het droog is. Daarna kun je het heel makkelijk met een wattenstaafje weg ‘krabben’.
Onderwimpers
Die doe ik zelf nooit. Dat staat bij mij niet zo mooi.

@sophdoeslife

the best way to apply mascara! #makeup #makeuptips #mascara

♬ original sound – sophdoeslife

L’Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara: vaak in de aanbieding / 1+1 gratis

Deze super mascara is vaak in de aanbieding of heeft een 1+1 gratis actie bij Kruidvat. Ben ik altijd zo blij mee. De prijs van deze mascara is normaal € 20,99 maar daar heb je er nu dus 2 voor! Voor mij is dit de allerbeste budget mascara en met zo’n actie, zit ik nooit zonder.

Kruidvat afbeelding L'Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara in Magnetic Zwart

Shop bij Kruidvat
Shop bij Bol

 

Lees ook

Zelf je groenten kweken dit zijn de 10 makkelijkste om mee te beginnen

Zelf je groenten kweken: dit zijn de
10 makkelijkste om mee te beginnen

 

 

 

 

Heb jij deze mascara wel eens gebruikt?


Dit artikel bevat affiliate linkjes.

Als je via de linkjes shopt, kost je product niets meer,
maar geef je mij een paar centjes ter support.
Thank youuuu!

 

Liefs, AminaLogo I'm Feeling Good DM Sans Serif

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

Delen:

7 Reacties

 1. 15 mei 2023 / 11:32

  Oe, klinkt goed. Het borsteltje ziet er goed uit en doet mij denken aan een mascara van Lancôme die niet meer verkrijgbaar is. Ik was altijd fan van Hypnôse Drama, maar de Vamp van Pupa Milano is een mooie tweede eerlijk gezegd. Deze klinkt ook heel goed. Fijn ook om je tips van aanbrengen van mascara te lezen. Daar ga je mensen zeker mee inspireren.

 2. Linda schrijft 't op
  15 mei 2023 / 11:44

  Dat klinkt kt als een goede mascara, je zigzag tip ga ik thuis ook uitproberen, top!

 3. Irene
  15 mei 2023 / 12:14

  Ziet er prachtig uit. Ik doe altijd tijden met mijn mascara. Als het bijna op is, voeg ik een druppeltje water toe en kan ik weer een tijdje vooruit.

 4. 23 mei 2023 / 08:08

  Dit klinkt als een fijn product, jammer dat er geen foto’s van het resultaat bij jou bij zitten, daar was ik benieuwd naar geweest.

 5. 2 juni 2023 / 15:14

  Heel benieuwd naar het resultaat/effect ervan op jouw wimpers! Zelf heb ik wimper extensions, dus gebruik nooit mascara.

 6. 29 juni 2023 / 18:53

  Dat klinkt als een fijne mascara. Momenteel gebruik ik de MAC Stac. Die is ook heel fijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *