WIN 2 x een Lipstick van MAC!

imfeelinggood-nl-mac-lipsticks

Later dan gepland deze week, excuses, maar hier is-ie dan! Mijn Birthday Giveaway! Maandag 24 oktober ben ik 41 jaar geworden (ben veel jonger van geest denk ik, zie mijn schrijfstijl whahahaha!) en dat ga ik aanstaande zaterdag uitgebreid vieren met vrienden en familie! Maar eerst vier ik het natuurlijk ook met jullie! Mijn lieve, lieve volgers! Het liefst had ik iedereen 2 MAC lipsticks gegeven, hup, zo in een doosje op de post en op je deurmat en iedereen happy en tevree met 2 prachtige lipsticks…maar ik ben helaas nog steeds Sinterklaas niet…dussss…1 winnaar, 2 lipsticks, paar stappen volgen, uitslag maandag 7 november! 

WIN 2 x een Lipstick van MAC!

MAC beauties!

Ik heb er echt goed over nagedacht of ik niet twee volgers blij zou kunnen maken met 1 lipstick, maar ik weet niet, het voelde niet echt als een “Daar pak aan!” of een “BAM, Giveaway!!!” of zo…en dit wel! Voor de mensen die MAC nog niet kennen: dit merk is befaamd om hun lipsticks. Heel veel (unieke) kleuren, lang houdend, in mat of glanzend en in verschillende mooie collecties én je brengt ze makkelijk aan. Maar daarnaast zitten ze ook zo lekker!

 

mac-lipsticks-imfeelinggood-nl

 

“Dit is een ontzettend
mooie nude kleur met
een roze tint erin (…)”

 

Ik heb veel favorieten onder de MAC lipsticks, maar ik heb deze 2 mooie kleuren eruit gepikt die erg mooi staan bij diverse kleding outfits en looks:

JUBILEE

Dit is een prachtige warme, mooie bruine/caramel nude kleur, maar met een roze tint erin. Is makkelijk aan te brengen. Jubilee valt onder de “Lustre finish lipsticks”, een goed gehydrateerde lipstick-collectie van MAC die daardoor heerlijk verzorgend is. Wanneer ik velletjes op mijn lippen heb (vooral in deze koude maanden), gebruik ik deze crèmige lipstick als lipverzorging! Ideaal! Door die goede hydratatie is hij wel minder goed gepigmenteerd. Dus een totaal andere finish dan Flat Out Fabulous hieronder, die een killer pigmentatie heeft! Jubilee is een heel subtiele kleur met veel dimensies erin. Doet het goed als een neutral color op je werk of op school/studie.

 

“Anywoo, hij is
gewoon
S T U N N I N G!”

imfeelinggood-nl-birthday-giveaway-max-lipsticks

 

FLAT OUT FABULOUS

Deze lipstick komt uit de “retro matte lipstick” collectie en is prachtig donker-fuchsia van kleur! En fel! Deze collectie is ontzettend goed gepigmenteerd. Flat Out Fabulous is ontzettend vrolijk! En mooi! En mat! En dan bedoel ik echt mat: hij zit als een huis op je lippen! Een zomerkleur? Vind ik niet persé…hij oogt warm op je lippen en is daarom echt ideaal voor een avondje uit of op welk moment jij ook maar wilt shinen! De kleur wordt ook wel omschreven als “bright plum matte”, oftewel een heldere matte pruimkleur, maar daar vind ik ‘m dan echt weer te fuchsia-fel voor. Anywoo, hij is gewoon
S T U N N I N G! Na het opbrengen wordt de lipstick al snel wat stroever door de matte finish. Dit is normaal met matte lipsticks: juist door die waanzinnige pigmentatie is hij wat lastiger aan te brengen. Breng ‘m daarom aan met een lippenpenceel…anders ben je op een niet zo fijne manier stroef van de ene naar de andere kant aan het swipen…je snapt wel wat ik bedoel denk ik ;-)

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

Ik heb de laatste twee keer de focus gelegd op de wat minder toegankelijke Social Media zoals Bloglovin’ en Instagram, maar dit keer weer zoals beloofd op de oude, vertrouwde manier! ;-) Volg onderstaande stappen om kans te maken op deze 2 prachtige lipsticks:

 1. Like de Facebookpagina van I’m Feeling Good
 2. Like het Facebookbericht over deze winactie en deel het bericht openbaar, zo kan ik ook zien dat je ‘m gedeeld hebt!
 3. Laat een reactie hier onder mijn blog achter op de website (niet op FB, mag ook, maar ik kijk vooral bij deze winactie naar de reacties op mijn site) zodat ik weet dat je meedoet!

De lipsticks op de foto’s zijn die van mij. Jij krijgt de 2 lipsticks gloednieuw in de verpakking opgestuurd! De winactie loopt tot en met zondag 6 november tot 0:00 uur. Ik maak de winnares/winnaar maandag 7 november 2016 bekend en zal deze lipsticks op dinsdag 8 november 2016 op mijn kosten aangetekend naar jou opsturen! Good luck!

 

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

 

mac-jubilee-and-mac-flat-out-fabulous-imfeelinggood-nl

 

Heel veel succes
ladiesssssssss

& gents: you know
what to do!

 

XOXO
Amina


FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

114 Reacties

 1. 26 oktober 2016 / 22:43

  Whoehoeee! Ik heb hier zo naar uit gekeken! Natuurlijk doe ik mee! Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel plezier met je afterparty aankomende week! ❤️ Liefs, Melanie

 2. 26 oktober 2016 / 22:44

  Oh super leuk!! Ik ben fan van Mac en toe aan nieuwe kleuren! ( Ben denk ik blijven hangen bij rood).
  Deze zouden met open armen ontvangen worden hier in BOZ . Vooral die fel roze !

 3. Deborah van Meel
  26 oktober 2016 / 22:49

  Allereerst nog gefeliciteerd met je verjaardag! ??? Wat een toffe website is dit toch en wat een gave win actie. ? Eindelijk de kans om deze MAC Lipsticks te proberen! Wat een mooie kleuren! ??

  • Georgine
   27 oktober 2016 / 08:15

   Alsnog gefeliciteerd en wil graag kennismaken met Mac lipstick. Sinds kort ben ik weer helemaal in de lipstick. Na jaren heel weinig lipstick te gebruiken. Was vroeger bekend om mijn rode lippen!

   • Amber Dumez
    2 november 2016 / 12:26

    Alvast nog een late gelukkige verjaardag!ik vond e blog echt super leuk en intressant om te lezen. Ikzelf vind MAC een super merk en ik zou het ongeloofelijk fantasisch vinden om deze 2 mooie lipsticks te winnen!!

 4. Debora
  26 oktober 2016 / 22:59

  Ooh wat een gave winactie! Ik doe mee voor mijn dochter! Ze is 14 (( omgedraaid van jou… hihi ) en ze wil zo graag een MAC lipstick?? maarja ze zijn behoorlijk prijzig dus heeft ze er nog geen een.
  Dus bij deze doe ik mee met de winactie ?

 5. Lieke b
  26 oktober 2016 / 23:07

  Super leuk !! Ik doe heel graag mee en zeker als echte mac fan ! De lippenstiften zijn echt geweldig en deze heb ik nog niet zonde want het zijn prachtige kleurtjes ??? nu hard duimen en mocht ik winnen zal m’n mama ook wel blij zijn want die “pikt ” ze altijd van me haah

 6. Anita H.
  26 oktober 2016 / 23:37

  Eens moet het toch lukken om zo’n M.A.C lipstick te winnen. (En anders moet ik ‘m toch maar eens kopen). Anyway, ik doe graag een poging.

 7. 27 oktober 2016 / 00:04

  Hey meis, nog van harte gefeliciteerd!!! Heb je een mooie dag gehad?
  Ik doe heel graag mee aan de winactie, want je hebt heel mooie kleuren uitgezocht.
  (FB Tamara Mara Großmaul)

 8. Nadera
  27 oktober 2016 / 00:44

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je zaterdag een fantastische verjaardag hebt.
  Wat een ontzettend leuk initiatief!
  Ik doe graag mee met de win actie! Hoor veel positieve reacties over de Mac lippenstiften maar heb er zelf nooit een geprobeerd dus wie weet maak ik op mijn 46e (voel mij ook nog jong van geest ?) kennis met de Mac lippenstiften.

 9. carola
  27 oktober 2016 / 06:05

  waaauw wakker worden met Mac winsctie
  dit wordt een top dag
  tof dat je ze al gekozen hebt ze zijn gaaf
  scheelt weer weken piekeren haha

  fijne dag

 10. Romy
  27 oktober 2016 / 06:39

  Als eerste nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat heb je een leuke blog geschreven en echt een super leuke winactie!
  Wat een gave kleuren heb je uit gekozen daar wil zeker weten aan mee doen!
  Dat word liken en delen :)

 11. Sandra
  27 oktober 2016 / 07:05

  Natuurlijk doe ik mee!
  Super leuke blog altijd!
  Voor zaterdag, have fun en Enjoy!

 12. 27 oktober 2016 / 07:29

  Wat een prachtkleurtjes. Je hebt er weer een feestje van gemaakt! Ik doe dit keer niet mee, omdat ik het andere van harte gun, maar vooral een lipstick voor kapoote lippen is echt ideaal, moet die maar snel een keer gaan testen haha!

 13. Ling Choi
  27 oktober 2016 / 07:52

  Het allerbeste lipstickmerk die er is! Love MAC en heb maar 1 en zou graag nog meer willen hebben dus doe ik graag mee aan deze actie! Mooie kleuren trouwens!

 14. 27 oktober 2016 / 08:57

  Lieve schat,
  Van harte gefeliciteerd ❤️
  Ik wens je voor zaterdag een hele fijne verjaardag toe! Laten we nu maar snel een keer op date gaan!
  Natuurlijk doe ik mee met de winactie, want ik houd van MAC en de kleuren zijn fantastisch!

  Dikke kus Beau?

 15. 27 oktober 2016 / 09:16

  Gefeliciteerd meid! Natuurlijk doe ik mee aan deze actie! Love it!

 16. Marian
  27 oktober 2016 / 09:19

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Mac is altijd top en erg leuke kleuren, daar word ik vrolijk van dus ik doe graag mee!

 17. Linda Raaijmakers
  27 oktober 2016 / 12:46

  Gefeliciteerd!! Wauw ik doe mee voor deze prachtige lipsticks :D En omdat ik ze zoooooo graag wil heb ik alles uit de kast getrokken:
  Facebook: Linda raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren (volg en gepind)

  groetjes Linda

 18. 27 oktober 2016 / 15:01

  Geweldig ik doe graag mee voor deze prachtige mac lipsticks. Heb al zovaak geprobeerd om er een te winnen maar het is me nog nooit gelukt. En nu kan ik er zelfs twee winnen dus ik doe echt heel erg graag mee! Wie niet waagt, wie niet wint.

  Ik volg je ook via facebook (lieke van veen) en heb dit bericht gedeeld.

  Nog heel veel plezier met je feestje zaterdag!

 19. Annelieke
  27 oktober 2016 / 17:23

  Nog van harte gefeliciteerd!!
  Ik hou ontzettend veel van lipsticks alleen mac ontbreekt nog aan mij collectie..
  Daarom doe ik graag mee :)

 20. Emke Vossen
  27 oktober 2016 / 22:00

  Ben toevallig 5 November jarig dus zou heel mooi zijn! :)

 21. Tanisha van Aalst
  27 oktober 2016 / 23:17

  Ik zag deze geweldige winactie langskomen en was gelijk mega enthousiast! Aller eerst wil ik je nog van harte feliciteren met je verjaardag! En super dat je daarbij iemand anders blij wilt maken met zo’n top cadeau.
  Al heeel lang wil ik in bezit zijn van een mac lippenstift , maar dat is er, helaas :(, nooit van gekomen. Dus toen ik dit las leek dit me gewoon voorbestemd, aangezien ik 6 november zelf ook jarig ben. Zou het perfecte cadeau zijn om mijn dag compleet te maken zodat ik de lippenstift kan rocken bij mijn nieuwe outfit wanneer ik mijn verjaardag vier! Zonder een mooie lippenstift is niks compleet.

  Groetjes ! X

 22. Sara
  28 oktober 2016 / 08:31

  Nog van harte gefeliciteerd ! Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad. Ik vind het een erg leuke winactie en zou ze graag winnen ?

 23. 28 oktober 2016 / 10:23

  Nog gefeliciteerd! Ik kende je blog nog niet en zag ‘m via Facebook voorbij komen, erg leuke Blog en schrijfstijl heb je! Ik maak graag kans op de lipsticks, mac lijkt me erg fijn!

 24. 28 oktober 2016 / 14:10

  Van harte gefeleciteerd met je verjaardag! Ik ben een super grote fan van de mac lippies! Maar heb deze 2 nog niet en zou ze dan ook super graag aan men collectie willen toevoegen! Hopelijk win ik ze! Nog eens een super gelukkige verjaardag! Dikke kus!

  Zoé

 25. Brechtje Muijzer
  28 oktober 2016 / 19:13

  Aaahh wat ontzettend gaaf, en wat een mooie kleuren! Ik doe zeker weten mee!

 26. Yvonne De la Haye
  29 oktober 2016 / 00:11

  Hey! Ik wil super graag mee doen aan de winactie, voor de twee M.A.C. Lipsticks. Ik vind het echt een geweldig merk. En ik zou het fantastisch vinden om deze lipsticks te winnen. Ik ben dol op felle lipsticks en schaam me ook niet om ze te dragen. Zelf heb ik helaas nog geen nude kleur dus daarom is dit echt perfect. Ik ga gerust met alleen lipstick de deur uit. Verder helemaal geen andere make-up. Ik zou het dus super tof vinden als ik win ?
  Groetjes, Yvonne (aka M.A.C. Lover)

 27. 29 oktober 2016 / 07:40

  Nog gefeliciteerd!
  Wat zien de foto’s er weer prachtig uit, en de lipsticks ook natuurlijk.
  Ik doe zeker mee, het is een mooie opvulling bij mijn lonly mac lipstick, heb er namelijk pas 1

 28. Claudia
  29 oktober 2016 / 09:09

  Nog een gelukkige verjaardag toe gewenst! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad! En wow wat tof dat je zo’n leuke winactie doet! Allebei de kleuren zien er zo mooi uit, ik ben nu al verliefd.. MAC is sowieso al m’n lievelingsmerk als het aankomt op lippenstiften, dus ik zou super blij zijn als ik zou winnen! ??

 29. 29 oktober 2016 / 09:27

  Gelukkige verjaardag! Ik had echt niet verwacht dat je 41 bent ? Je lijkt zóveel jonger! Ook echt mega lief dat je zo’n winactie doet! Deze kleuren zijn zooo mooi, MAC is echt een van mijn favoriete merken!!! Ze zijn niet zo heel duur en ze blijven echt heel lang! Ik hoop dat ik dit win! ??

 30. Pauline van kerkhoven
  29 oktober 2016 / 15:08

  Ik doe mee!! ???

 31. 29 oktober 2016 / 16:02

  Hi, Gefeliciteerd met u verjaardag❤ ik doe zeker mee! De 1voor mij en ander voor me vriendin! Zaten hier samen op te wachten. Dus hopen maar❤

  Xx Felicia

 32. Lisanne koning
  29 oktober 2016 / 22:27

  Whaaaaaa dit is zo gaaf!! Ik heb mee gedaan! I LOVE MAC!! En deze kleuren heb ik nog niet! Perfect dus! Je blog is ook echt super leuk
  Xx lisanne koning

 33. Anouck
  29 oktober 2016 / 23:14

  Ik had nog nooooit je blogs gezien of van jou gehoord, maar nu wel! Alles geliked, hoop nog meer van je te horen! Je bent top :*

 34. Cheryl
  29 oktober 2016 / 23:27

  Gefeliciteerd met de verjaardag! Zelf ben ik 9 november jarig en dit zou natuurlijk super leuk zijn als ik win. Dan heb ik voor mijn feestje 12 november mooie nieuwe lipstick om mee te pronken!

 35. Manolya
  30 oktober 2016 / 09:37

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! ❤ Ik pak de kans om mee te doen ??.

 36. Eef
  30 oktober 2016 / 10:00

  Nog een super gelukkige verjaardag!! Ik wil heel graag de kans nemen om die twee lippestiften te winnen. Maar ik hoop van harte dat je een super verjaardag hebt gehad! Het zou super fijn zijn om te winnen want ik verjaar namelijk 5 november. Ik heb je blog nog maar pas ontdekt maar ik vind het nu echt al fantastisch ❤️ Je bent echt fantastisch ?

 37. Simone Willems
  30 oktober 2016 / 10:27

  Van harte proficiat met je verjaardag! Wat een leuke winactie en ik gun het iedereen om deze super winactie te winnen! Wat een leuk geschenk! Laten we maar hard duimen voor deze geweldige winactie te winnen!!! Ducces aan iedereen en super leuk dat je deze actie doet! ❤️❤️❤️

 38. Jessie Steen
  30 oktober 2016 / 11:00

  Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Toffe actie !!!

 39. Sevda
  30 oktober 2016 / 12:02

  Proficiat met je verjaardag!!
  Dit is echt een leuke winactie!
  Wie wil dit nu niet winnen!

 40. Fen
  30 oktober 2016 / 12:46

  Super leuke win actie en leuke bloggen! ?✨?

 41. Buse Onur
  30 oktober 2016 / 13:04

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe mee?

 42. Silke van den Bogaert
  30 oktober 2016 / 18:45

  Gefeliciteerd! ? Ik doe mee ad winactie! ☺️

 43. Zoë
  30 oktober 2016 / 19:11

  Gefeliciteerd !! Ik heb hier zoooo na uit gekeken een super leuke winactie van een lipstick van Mac ? Hoe geweldig kan dit zijn? – ik heb alvast mee gedaan, alle stappen gevolgd!
  Ik kijk er al naar uit om het ik mijn brievenbus aan te krijgen ? Ik heb al zovaak goede dingen over lipsticks van mac gehoort maar zelfs nog nooit getest. Dus hopelijk maak ik kans! Ik stem zeker en vast al mee ? #winactie #iloveit

 44. Kim
  30 oktober 2016 / 20:27

  Als eerste nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ?
  Wat een super leuke winactie! Een vriendin van mij is over 2 weken jarig en heeft al een paar lippenstiften van MAC, het zou dan natuurlijk super zijn als ik deze 2 kleuren kan winnen voor haar!! ?

 45. Lianne Janssen
  30 oktober 2016 / 20:28

  Ik doe mee! ? wil altijd al maclipsticks proberen en deze kleuren zijn heel gaaf! En nog gefeliciteerd ☺?

 46. Inke
  30 oktober 2016 / 21:03

  Gelukkige verjaardag van vorige week! :-) vandaag is het mijn verjaardag. Lijkt een super cadeautje. Ik heb nogmaar 1 lipstick aangekocht van MAC, ik vond het veel geld maar nu merk ik zeker prijs-kwaliteit. Ik heb “mat whirl” en hij is S-U-P-E-R! Een toffe actie van u, ik wil alvast deelnemen! :) ??

 47. Grete Karina
  30 oktober 2016 / 22:39

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en ik loot graag mee!
  Ik ben gek op lipstick en vind beide kleuren wonderschoon.
  Nu maar duimen…..

 48. Danielle van Beukering
  30 oktober 2016 / 23:57

  I still wish you a happy birthday!

  Deze lipsticks zijn echt wauw!
  Hier kom ik sowieso zelfverzekerd de dag mee door. Ik ben ook aan het rond solliciteren, met een beauty look zal dat zeker mee werken.

 49. Felicia
  31 oktober 2016 / 00:04

  Nog van harte gefeliciteerd !
  Wat een super leuke winactie en ik doe zeker mee :) Ik ben zelf 5 november jarig toevallig.. ook bijna. Eindelijk 18! Zou een erg leuke verrassing zijn. Love the mac lipsticks voor!

 50. Manisha Sewnandan
  31 oktober 2016 / 00:41

  Hoi hoi! Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!! En wat leuk dat je iemand anders blij wilt maken met dit cadeautje. Super leuke actie, ik doe zeker mee ??. Ik ben sowieso een huge fan van mac ze zijn prijzig, maar zeker wel het geld waard.
  Xxx

 51. Gerda
  31 oktober 2016 / 06:40

  Amina wat gaaf!! Was je Bday party leuk? Jaje ziet er ook verl jonger uit dan je bent?
  Wat schrijf je leuk trouwens! Net zo levendig als je altijd praatte.
  nou ook ik zou uiteraard graag lipstick willen winnen ????

 52. Romy
  31 oktober 2016 / 08:19

  Nog van harte gefeliciteerd❤
  Echt een super leuke winactie, heb sinds kort de mac lipsticks ondekt en ben er helemaal verliefd op en lijkt mij dan ook super om er 2 te winnen?

 53. Iris
  31 oktober 2016 / 08:33

  Als eerst Gefeliciteerd!!
  Verder super lief dat je 2 lipsticks weggeeft en ook nog eens van mac.
  Ik doe natuurlijk mee met deze actie ?

 54. Shana
  31 oktober 2016 / 10:49

  Zeer leuke winactie meid!
  Wie is nou niet blij met Mac lippies!?
  Heb ze beide nog niet dus zou een leuk toevoegsel zijn bij de collectie !!
  Gelukkige verjaardag alvast en geniet eerst maar lekker van je dag! ????

 55. Demi Meijer
  31 oktober 2016 / 14:26

  Mac heeft de fijnste lipstick. Erg over te spreken! Ze blijven lang zitten en trekken niet in de lijntjes. Ik doe dus graag mee ??

 56. kris
  31 oktober 2016 / 14:37

  Ik zit nu zelf in mijn stage periode en het valt een beetje tegen helaas… maar ik fleur altijd op van een nieuw beauty product dat ik in huis haal dus vandaar doe ik graag mee aan de win actie?

 57. Demi
  31 oktober 2016 / 15:32

  Super leuk! Ik kende je blog nog helemaal niet. Nu door deze winactie wel en ik heb even rondgekeken, wat zijn je artikelen leuk geschreven zeg! Mijn complimenten!

 58. Saartje Merckx
  31 oktober 2016 / 15:44

  Ooh wat een leuke winactie ( + leuke blog)! Ben helemaal gek van de MAC-lipsticks, alleen is mijn collectie nog erg beperkt! Zou echt een fijne verrassing zijn aangezien ik maandag 7 november jarig ben! ?

 59. Sophie
  31 oktober 2016 / 17:05

  Jaaaa heel graag???

 60. Estelle
  31 oktober 2016 / 18:27

  Ik doe mee!!!??

 61. Maud jansen
  31 oktober 2016 / 18:32

  Als aller eerste nog van harte gefeliciteerd!
  Waauw gaaf zeg! ik ben een grote fan van de lipsticks van MAC en hoop ook te winnen! Hele leuke en mooie kleurtjes uitgekozen!

 62. 31 oktober 2016 / 18:36

  Oh my god!!! Precies de 2 die nog ontbreken in mijn collectie aan lipsticks from M.A.C.
  Als beautyvlogger zou ik deze geel graag willen uit proberen in mijn volgende tutorials?

  Fingers crossed ?

  Xoxo

 63. Marchela
  31 oktober 2016 / 19:44

  Super mooie kleuren!
  Ik doe mee natuurlijk ?

 64. Amber
  31 oktober 2016 / 21:02

  Wauw wat een leuke win actie , ik wil deze graag winnen voor mezelf en me moeder zodat we samen ons kunnen optutten, helaas heeft mijn moeder ALS, maar ondanks dat vind ze het nog hardstikke leuk om make up te dragen xx

 65. Anika postmus
  31 oktober 2016 / 21:05

  Ik doe mee! Super leuke actie. Ik ben verslaafd aan MAC lipsticks

 66. Seyma Yildiz
  31 oktober 2016 / 21:15

  Keileuke winactie ik doe mee !! & gefeliciteerd natuurlijk?❤

 67. Ravenne
  31 oktober 2016 / 21:20

  Gefeliciteerd!
  Ik heb nog nooit een mac lipstick gehad, maar ben er wel zeer benieuwd naar. Ik doe dus natuurlijk mee aan de winactie!

 68. Saskia de Ceuninck van Capelle
  31 oktober 2016 / 21:42

  Waauw, ik ben helemaal fan van de mac lippenstift, maar ook een student.. Dure lippenstift koop ik dus niet zo snel dus zou echt tof zijn om deze te winnen ☺️ Ook hele gave kleuren!!

  Natuurlijk ook nog gefeliciteerd met de verjaardag!! ??

 69. RMU ▶
  31 oktober 2016 / 22:18

  Gefeliciteerd!! ?? Je bent op dezelfde dag jarig als m’n zus! Ik zou dol graag deze prachtige MAC lippenstiften met haar delen! De kleuren zijn werkelijk prachtig en passen overal bij! Super leuke actie! ❤❤❤

 70. Anneliesje
  1 november 2016 / 09:54

  Hallo,
  Gelukkige verjaardag ??
  & wouw wat een mooie lipsticks. ☺️
  Ik heb je pagina al zeker gedeeld want hij is echt supertof!
  Ik zou zeer blij zijn dat ze win dan kan ik ze vermelden op mij eigen blog ???

 71. Andreea
  1 november 2016 / 10:10

  Happy b-day!? ik heb alles stappen gevolgt en ja ben zelf donderdag jarig en ja da zou een kei leuk cadoutje zijn??de kleuren zijn zelf ook kei awesome ?

 72. Birgit
  1 november 2016 / 10:35

  Van harte gefeliciteerd!

  En wat een super leuke winactie! Ik ben al langer bekend met de MAC lipstick, maar gezien het prijskaartje pas sinds kort de trotse eigenaar van mijn eerste mac lipstick! Flat out fabulous stond al op mijn verlanglijstje en ik zou de andere heeeel graag aan mijn lieve mama cadeau doen!

 73. Mariesa
  1 november 2016 / 10:41

  Heel gaaf!! Zou echt geweldig zijn om te winnen, wil al een tijdje een MAC lipstick kopen. Je hebt trouwens een hele leuke blog! Kom vaker een kijkje nemen

 74. Judith
  1 november 2016 / 10:41

  Waaaaaaauuuuuuw super moooiiiiii ! <3
  En gelukkige verjaardag ;)

 75. Tess
  1 november 2016 / 11:00

  Nog gefeliciteerd! Wat een leuke actie zeg, ik heb nog nooit een Mac lipstick gebruikt, maar ik hoor er altijd geweldige dingen over dus het zou superleuk zijn om ze te winnen! Fingers crossed!!

 76. Chloe
  1 november 2016 / 12:42

  Wooww super giveaway!! En super meuke kleurtjes!! ?

 77. Kayleigh
  1 november 2016 / 13:27

  Ik doe zeker mee wil al zolang een mooie lipstick! ❤️

 78. 1 november 2016 / 13:32

  Super leuke actie ! En zeker zo iets moois dat je kan winnen dit moet meer gebeuren. Dankjewel voor mensen een kans te geven. Hopelijk win ik eens iets hihi ?

 79. Elke peeters
  1 november 2016 / 14:48

  Nog een gelukkige verjaardag!!
  Super leuk dat je zo” winactie doet! & remember 41 is het nieuwe 21 ?

 80. Isabel
  1 november 2016 / 17:03

  Hey! Vet leuk. Mijn tante blogt ook (ze is ook bijna 41) en vind het toch altijd wel tof om te zien hoe mensen, ondanks leeftijdsverschil, van dezelfde dingen kunnen houden!
  Gefeliciteerd, hoop dat er een mooi jaar aankomt voor je! ❤

 81. Rebica
  1 november 2016 / 17:29

  Superleuke give away actie! Moet helaas besparen dus zou dit kunnen gebruiken ??

 82. Jana soens
  1 november 2016 / 19:52

  Waaw ik doe zeker mee! Super actie dit! Ik hou van deze ❤❤

 83. Michelle Spijkerman
  1 november 2016 / 20:35

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!? Leeftijd is maar een getal he (: Een bijzondere reden om te winnen heb ik niet, maar ze graag willen doe ik wel ?

 84. sharona-meijwaard@hotmail.com
  1 november 2016 / 21:04

  Omg! Jaaaa natuurlijk doe ik mee want ik wil het heel graag ik zoek al heel lang een lipstick die goed blijft zitten en er mooi uitziet alleen moet helaas genoeg geld besparen dus mac is nu voor mij een beetje te duur dus ik zou super blij zijn als ik die 2 mooie lipsticks op mijn deurmat zie liggen!

 85. Selina
  1 november 2016 / 21:06

  Ik doe graag mee heb zins kort je blog ontdekt en vindt het super leuk dat je een winactie houd groetjes selina

 86. Rosa Hunneman
  1 november 2016 / 21:20

  Gefeliciteerd!!!!!! Ik wens je een enorm fijne verjaardag!!
  en t zou natuurlijk leuk zijn om deze lipsticks voor sinterklaas in mn schoen te krijgen ;)

 87. Rosa Hunneman
  1 november 2016 / 21:22

  Nog gefeliciteerd!! Hopelijk heb je een fijne dag gehad! Ik zou t enorm leuk vinden om de lipsticks in mn schoen te krijgen voor sinterklaas natuurlijk;) De kans is misschien heeeeeeeeeeeeeeel klein maar proberen mag altijd?

 88. Rosa Hunneman
  1 november 2016 / 21:23

  zie nu dat ik perongeluk twee keer heb geplaats?

 89. Joyce Barnhoorn
  1 november 2016 / 21:50

  Suuuuuper leuke winactie!!! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Heb sinds kort een mac lipstick aangeschaft en ben daar super blij mee, heel erg leuk als ik dit zou winnen. Hopen dussss ??

 90. 1 november 2016 / 22:15

  Wauw super leuk idee om wat weg te geven omdat jij jarig bent! Meestal is het andersom hahah.
  Goeie keuze zeg die lipsticks! Heel eerlijk heb ik nog nooit lipsticks van mac gehad maar wel altijd gewilt! Ik doe graag mee aan de win actie en wil je nog even feliciteren met je 41ste verjaardag!
  Xoxo Mareine

 91. 1 november 2016 / 22:26

  Wat super leuk zo een idee! I love it!
  Ben helemaal fan van Mac producten en vooral van de mooie nude kleurige lipstickss… ik doe graag mee aan deze winactie!
  Gefeliciteerd nog met je 41ste verjaardag en have fun zaterdag!!
  Xxx

 92. Irene Dikmans
  1 november 2016 / 22:40

  Nog van harte gefeliciteerd met je 41ste jaar! Dit getal had ik je zeker ook niet gegeven? Maar laten we het zo zeggen, als je jonger schrijft voel je je ook jonger en ben je uiteindelijk gewoon jonger! Zolang je maar fijn in je vel zit.
  Wel weer ontzettend leuk van de giveaway! Ik doe graag mee en heb daarom ook de juiste stappen doorlopen. Fingerss crossed dan maar haha!✌?️✌?️ Today is a good day to be happy❤️?

 93. Sanne
  2 november 2016 / 09:51

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe ook eens een keertje mee, benieuwd of ik deze keer (hopelijk) wel win! Groetjes☺️

 94. Julie
  2 november 2016 / 10:10

  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! ???Bij deze doe ik zeer graag mee met de actie! Deze 2 prachtige lipsticks mogen zeker niet ontbreken in mijn collectie!??? blijven hopen dus!??

 95. Era Kanani
  2 november 2016 / 11:31

  Looooooove it!!!!

 96. Sanne
  2 november 2016 / 12:48

  Yaaaaay hoe leuk!? Heb 2 mac lipsticks maar deze kleuren zijn ook geweldig! ? Ik gun het iedereen maar hoop er natuurlijk ook hard op :D
  XXX Sanne

 97. 2 november 2016 / 13:31

  Super Leukk!? Ik heb alles gedaan om mee te doen!!?❤️

 98. 2 november 2016 / 14:16

  Super leuke actie !!!
  Ik ben zo fan van Mac maar soms zijn ze wel aan de prijzige kant dus helaas kan ik er niet veel van kopen
  Dus hopelijk maak je mij super blij met deze super toffe Beauties!!! ??en leuke blogs heb je super goed!
  Groetjes

 99. Joyce
  2 november 2016 / 14:17

  A happy happy happy birthday!
  Ik ben enorme fan van de MAC lipsticks, dus kan ik het zeker niet laten om mee te doen !
  Fingers crossed ?

 100. Alexandra
  2 november 2016 / 14:20

  Ik doe mee! Prachtige kleuren!!!

 101. Jolanda
  2 november 2016 / 15:51

  Superleuke blog en superleuk actie! Ik heb nog nooit een lipstick van MAC geprobeerd, maar ik zie dat veel mensen hier helemaal van uit hun plaat gaan, dus dat moet wel iets bijzonders zijn! Ik doe graag mee met je leuke winactie, nu maar hopen dat ik win.

 102. Kimberly postma
  2 november 2016 / 16:08

  Nog gefeliciteerd! Ik zal het heel tof vinden om deze te winnen aangezien ik 7 november 17 word !

 103. Nikki Litjens
  2 november 2016 / 19:50

  IK zou graag mee willen doen en het zou een leuk cadeau zijn voor mijn 18e verjaardag 4 november?

 104. Lisa Garcia
  2 november 2016 / 21:50

  Wohooooo! Wat een leuke actie. Deze kleurtjes passen perfect in mijn assortiment. Let’s hope for the best!!!!

 105. Linda Smeets
  5 november 2016 / 10:47

  Alsnog van harte gefeliciteerd! ?
  Ik ben ontzettend benieuwd naar de lipstick van MAC, daar ik heel wat positieve reviews erover lees en vriendinnen spreken ook vol lof over de MAC lipsticks.
  Tijd om het zelf eens te gaan ervaren! Ik doe daarom dan ook graag mee. ?

 106. 6 november 2016 / 09:51

  Wat een top winactie! Ik doe graag nog op de valreep mee :-) Had je inderdaad veel jonger geschat hihi Liefs Lesley

 107. Romy
  6 november 2016 / 14:23

  Dit is echt een super leuke actie !! ??
  Ik had al gereageerd op facebook..
  Wist niet dat je ook hieronder moest reageren, vandaar dat ik het dubbel doe!
  De mac lipsticks zijn perfect! Ze blijven lang zitten en het geeft je een beauty look!

 108. Leila
  6 november 2016 / 22:27

  Heel mooie kleuren! Ik doe graag mee. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *