Lifestyle | Halloween: meedoen met de hype, ja of nee?

Halloween imfeelinggood.nl Meedoen met de hype, ja of nee?

Overal worden we met Halloween om onze oren geslagen. Tijdens de reclameblokken op tv, in de supermarkt, op Instagram, op Facebook en gisteren lag er zelfs een flyer van de plaatselijke activiteiten vereniging in de brievenbus…of we een poster op ons raam willen plakken wanneer we 31 oktober mee willen doen…om kinderen die dan aan de deur bellen snoep of ander lekkers/gezonds te geven…ik ben persoonlijk niet met oktober- en novemberfeesten opgegroeid. Sint Maarten? Daar deed mijn lagere school niet aan en al helemaal niet aan Halloween…dat was een Amerikaans ding! Dus of ik mee ga doen met Halloween? Wat denk je zelf?

Jaaaaaaaaaaaaaaaa natuuuuuuuurlijk ga ik meedoen met Halloween! Duh! Ik ben inmiddels op een leeftijd gekomen dat ik alles wil vieren wat er te vieren valt en als daar een leuk pompoentje bij komt kijken om dit seizoen te vieren: dikke prima!

 

 

“Ja hoor, kom gerust, hier
kun je snoep halen!

 

Al een paar jaar wil ik dus een pompoen uithollen om daar een kaarsje in te zetten, om die op 31 oktober ’s avonds bij de deur te plaatsen. Zo weten kinderen dat ze bij ons aan kunnen bellen voor snoep. Ik heb dat ooit eens ergens gehoord en ik vind dat zo leuk! Dat zo’n kaarsje een teken is van: “Ja hoor, kom gerust, hier kun je snoep halen!” Dat vind ik zo schattig!


POMPOENEN MET STICKERS EROP

Het is echter maar 1 avond per jaar en die is zo voorbij, dus om daadwerkelijk de daad bij het woord te voegen was lastig…maar ineens zag ik ze eergisteren in de supermarkt liggen in een mooi opgesteld marktkraampje…pompoenen met stickers erop, in de vorm van enge ogen en een enge mond: geweldig! Hup, twee oranje beauties in het winkelwagentje! “Ik ga er dit jaar nou echt eens iets mee doen!”, dacht ik! Uithollen en er een kaarsje indoen gaat deze Enthousiasta nog net ietsjes te ver voor dit jaar, maar de pompoenen bij onze voordeur neerzetten moet zeker lukken!

Mijn Lief komt later die middag thuis van werk en heeft een oranje flyer in zijn hand. “Dit lag in de brievenbus!” “Ah”, zeg ik, “wat is het?”
“Een flyer over Halloween…”. “Nahhhh, wat LEUK!!!!”, roep ik uitgelaten, “dat wilde ik nou voor het eerst gaan vieren dit jaar, wiehoeeeeee, dat is toch ook toevallig?! Ik heb deze pompoenen vandaag dus gekocht, hè!”

 

 

“Ik doe echt
aan alle
feestdagen mee (…)”

 

 

MAKE UP ARTISTS OP FACEBOOK & INSTAGRAM

Sinds een paar weken kan ik er ook online niet meer omheen. Ik zit in een aantal beautygroepen op Facebook en volg diverse MUA’s op Instagram en elke dag valt mijn mond een stukje verder open van de waanzinnige Halloween make up looks! Sommige zijn zo eng, maar ik vind het zo ontzettend knap gedaan! Misschien dat ik volgend jaar extra gemotiveerd ben om mezelf te verkleden en op te maken zoals in de States op 31 oktober heel normaal is…


ALLES VIEREN

Ik heb geen kinderen, maar elk jaar met Sinterklaas zet ik nog steeds sneaky onze schoenen op de gang en stop ik er wanneer Lief niet kijkt lekkers in…ja joh, leuk toch?! Je moet in dit leven zelf de slingers ophangen hoor, maar echt!!! Doet niemand anders voor je! Ik doe echt aan alle feestdagen mee, Valentijn iets bescheidener, omdat dat toch naar mijn mening bedoeld is voor mensen die verliefd zijn en het anoniem aan de ander kenbaar willen maken…maar verder? Vier ik AL-LES! En de pompoenen? Die staan iedereen lekker eng aan te kijken bij onze voordeur! Is het al 31 oktober????

Celebrate life!

Fijne Halloween alvast!

 

 

Wat vinden jullie
van Halloween?

 

XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube

Delen:

5 Reacties

 1. 22 oktober 2016 / 21:07

  Ja Halloween is leuk! Hier komen er geen kinderen langs, met st. Maarten ook al niet. Vroeger waren er hier in de kroegen Halloween feesten waar ik dan verkleed heen ging, maar de afgelopen jaren niet meer.
  Jammer, want ik zou zo mee doen.
  Wij vieren hier ook met zijn tweetjes Sint met kleine cadeautjes in de schoen en een extraatje voor de hondjes.

  • Amina
   Auteur
   28 oktober 2016 / 14:59

   Ik hoop ook dat de kindjes naar boven komen, woon in een appartement en dan is de aanloop denk ik toch minder…ik heb namelijk aardig wat Halloween snoep gekocht en dat moet wel op! En niet door ons zeg maar, hahaha! Wat jammer dat die feesten er niet meer zijn, ik zou ook graag naar een thema party Halloween gaan, waar je echt zeg maar je best moet doen voor je outfit! xoxo

 2. 23 oktober 2016 / 07:31

  Ik heb niet zo veel met Halloween, maar net als jij grijp ik ieder ecxuus aan voor een feestje. Dus maak ik Halloween recepten en haal ik snoep in huis voor kinderen die nooit langs komen. To bad hihi

  • Amina
   Auteur
   28 oktober 2016 / 15:00

   Hahahahaha, handig bedacht Anne-Marie! Ik wil heel graag een pompoen uithollen en er een kaarsje in doen, maar dat is zooooooveel werk schijnt! Ja, alles vieren hoor! xoxo

 3. Tessa
  29 oktober 2016 / 07:17

  Super leuke giaveaway!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *