Yay, ik word slank! #8 – Mijn 8 grootste ergernissen in de sportschool!

spinning-yay-ik-word-slank-8

Ik ben nu alweer een tijdje druk bezig met sporten en het 3x per week naar de sportschool gaan lukt aardig moet ik zeggen. Maar het is niet allemaal “Oh, ik ben zo gelukkig, alsof ik met mijn grote teen in een chocoladefonteintje zit!” Nee, vandaag ga ik lekker even zeiken! Over die gekke dingen die je meemaakt! In de sportschool! En wat ik daar nou eigenlijk allemaal van vind! Positieve Patty even de deur uit, nu de beurt aan Negatieve Nelly! Ja hoor, mag ook best een keertje…de sportschool is hip, happening, er lopen hele mooie mensen, er wordt geflirt, gesport, doelen worden er behaald…zo…dat waren de positieve dingen. Nu een (heel) blog over de negatieve! Mijn 8 ergernissen! Let’s GO!!!!

1. Over let’s GO gesproken zeg…dat mokkel die die spinning lessen geeft! Waaróm tettert zij zo hárd? “Jaaaaaaaa, lekker gaan met die benuhhhhhhhh, laat het maar lekker allemaal gaan, en daar komt-ie dan, daar gaat-ie dáááááán, luister naar die muuuzzziiieeeeeeeeeeeeeeeeek”…mijn god…maar echt…één stap verwijderd van een burn-out wanneer ik die zaal binnenstap hoor, echt!!!

2. Onbedoeld oogcontact hebben met mensen! Ai-ai-ai!!!! Niet 1 keer met iemand, maar wel 8 keer met dezelfde persoon terwijl je op je crosstrainertje staat en heel onschuldig in de rondte kijkt…Neeee, ik wil niet kijken!!! Maar die vent staat als een malle op die bokszak te slaan…en na elke sessie kijkt-ie rond of de vrouwtjes naar hem kijken…zooooo fout!

3. Ja joh! Of je nou in de Albert Heijn boodschappen shopt of een programma afwerkt in de sportschool…altijd zijn er weer een paar! Staan ze bij de Albert Heijn midden in een gangpad met elkaar de buurtroddels te bespreken, hier in de sportschool wordt het slechte rapport van zoonlief wel een kwartier lang geëvalueerd van begin tot eind!  En de dames zijn totaaaaaal niet (en hier irriteer ik me nog het meeste aan) met hun omgeving bezig hoor! Neuhhhhh…jouw zoontje is het allllllllllerbelangrijkste! Pfff…Geeft niks hoor dat je dat apparaat bezet houdt…en ik lekker warm was en nou he-le-maal sta af te koelen…Maak even die oefeningen af wil je en rapido! Ik heb een programma!!!

4. Nee, joh, lekker dit…stap gerúst van die crosstrainer af hoor zonder schoon te maken! De zweetdruppels volgen je allllll the way naar het gewichten-rek, maar laat dat maar gauw van je “mijn-spieren-barsten-bijna-uit-hun-voegen”schouders afglijden hoor! Ga jij maar lekker je Sport-Billy dingetjes doen! Ik pak wel weer 6 pakken tissues en 8 flessen allesreiniger…YAK!!!!

5. Nee joh, prima, dat je als sportschool nog nét niet DJ Migraine hebt ingehuurd om met z’n paneeltje en 690 decibel náást me te komen staan! Ik vind opzwepende muziek heerlijk tijdens het sporten, maar ik hoef niet door mijn al keiharde Justin Bieber cd jullie geflipte Hardcore House te horen…kijk dan…iedereen is echt aan het testosteron-flippen hiero!

6. Ja joh, kijk jij maar verlekkerd naar je tri-bi- én do-re-miceps hoor terwijl je gewichten aan het trekken bent! Gelukkig staat er maar een klein spiegeltje van 5 meter in de breedte, dus níemand ziet jouw verliefde blik op je eigen spiertjes gelukkig…OMG OMG OMG!!!

7. Ey, lekker hard bellen over je zakelijke “successen” in het hoekje van de sportschool? Denken dat niemand het hoort hè! Maar je loopt nogal hard te praten, dus ik weet niet…OMG OMG OMG! Jaaaaa, de vrouwen kijken naar je…maar niet omdat ze je leuk vinden!

8. Nee joh, kijk nou ‘ns! Een stampvolle sportschool! Ja, ik wil inderdaad voor nog geen
€ 20-, per maand sporten en ja, dan wil ik inderdaad ook gewoon de ENIGE zijn in de hele sportschool die dan sport…pfff! Moet toch kunnen???!!!

Disclaimer: de mensen en de situaties in dit blog zijn écht behoorlijk aangedikt hoor…neem ‘m niet té serieus! ;-) xoxo

 

HAPPY WEEK!

Heb jij ook
ergenissen in
de sportschool?

Let me know!

 XOXO
AMINA

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Misschien wil je dit ook lezen?

Yay, ik word slank! #1
Yay, ik word slank! #2
Yay, ik word slank! #3
Yay, ik word slank! #4
Yay, ik word slank! #5
Yay, ik word slank! #6
Yay, ik word slank! #7

Delen:

6 Reacties

 1. 23 november 2016 / 22:45

  Had er wel een leuke sport ergenis foto bij verwacht haha!

 2. 23 november 2016 / 22:52

  Dat is idd wat ik me bij zo’n basic fit achtige toestand voorstel! Ik ga naar een fysio-fit praktijk, met behoorlijke sportschool én personal trainer, en sta over het algemeen te sporten tussen mensen die minstens 20 jaar ouder zijn dan ik. Het voordeel? Ik ben het meest sportieve van het stel, voel me heel wat haha. Maar zonder gekheid, de sfeer is super relaxt én gezellig, en dat vind ik dan het extra geld wel weer waard!

 3. 24 november 2016 / 00:59

  Hahaha, ik herken het allemaal! Maar de muziek stond bij mijn laatste sportschool juist altijd op zo’n kalmerende zender, ook mega-irritant, want daar werd ik juist sloom van.

 4. 26 november 2016 / 15:39

  Hahaha, ook al zijn ze aangedikt, ik vind ze geweldig geschreven! Dat onnodig bezet houden van een apparaat doordat mutsen te druk zijn met praten óf hun telefoon, vind ik echt het meest irritant!

 5. 27 november 2016 / 19:11

  Daarom ga ik dus niet naar een sportschool ;-).

 6. 27 november 2016 / 21:12

  Hahahha heerlijk vermakelijk dit! Ik sport ook weer regelmatig in de sportschool nu en heb ook nog wel twee dingetjes. 1. Mensen die apparaten bezet houden terwijl ze de volledige instagramfeed van ál hun kennissen moeten gaan bekijken. Ik bedoel maar; zo’n core trainer zit best lekker! En twee, tijdens een groepsles erachter komen dat je misschien toch minder soepel bent dan je dacht. En dat de docent dan zegt; Maar je probeert het wel! En, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *