Review: Dekbedovertrek Oslo van Dekbed Discounter

Review Dekbedovertrek Oslo van Dekbed Discounter

Een gezellig en behaaglijk huisje hebben vind ik enorm belangrijk in de winter. Ik ben wanneer het koud is een stuk vaker thuis dan in de zomer. Ik lig ook vaker op de bank onder mijn dekentje en ga soms ook veel eerder naar bed. Lekker met een kopje groene thee, een goed boek of nog even Netflixen op mijn tablet. Onder mijn warme dekbedje. Ik ben wel van een beetje een mooi dekbedovertrek. En het moet altijd 100% katoen zijn. Dekbed Discounter stuurde mij ter review de hippe en mooie Oslo toe. Tijd voor een review met mooie foto’s!

Review: Dekbedovertrek Oslo van Dekbed Discounter

Liefde voor mijn slaapkamer

Liefde voor mijn slaapkamer. Een plek om me terug te trekken. Alles moet er ook opgeruimd zijn. Ik hou ervan wanneer het er netjes en clean is en een wat strakkere inrichting heeft. Geen tierelantijntjes die rondslingeren en zo. Bestellen bij Dekbed Discounter heb ik al vaker gedaan en ik ben eigenlijk altijd tevreden geweest. Heb ook een zwak voor dit merk. Dus een dekbedovertrek reviewen doe ik graag voor ze. Maar ik blijf natuurlijk wel kritisch met dit nieuwe product dat ik ontvang, as usual!

De website heeft een groot assortiment mooie artikelen. Tien pagina’s. Veel keuze. Alles is er. Luxe, modern, effen, met quotes, romantisch, veren, strepen, dieren, sterren…HELP! Keuzestress. Dus dat vind ik al een plus. Ik kies de mooie Oslo met sterren. Zo mooi!

Byrklund dekbedovertrek Oslo

Dekbedovertrek Oslo

Dit dekbedovertrek heeft dus een erg mooi sterren dessin. Leuk pluspuntje: hij is dubbelzijdig waardoor je zelf kunt kiezen waar je zin in hebt! De ene kant heeft een effen grijze kleur. De andere mooi donker antraciet met sterren. En gemaakt van 100% katoen. Ik wil ook altijd alleen maar katoen.

WAT ER OP DE WEBSITE STAAT OVER DE OSLO

Het materiaal van de overtrekset is doordat het van 100% katoen is ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. En dat draagt bij aan een goede nachtrust.

Verkrijgbaar in de maten:

1-persoons (140 x 220 + 1 kussensloop)
2-persoons (200 x 220 + 2 kussenslopen)
Lits-jumeaux (240 x 220 + 2 kussenslopen)

Verpakking Dekbed Discounter Oslo dekbedovertrek

Instopstrook: 

Dit dekbedovertrek heeft over de gehele breedte een dubbele instopstrook.

Byrklund
Byrklund is een Scandinavisch kwaliteitsmerk en maakt beddengoed van katoen. Dat ventileert lekker en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan op de huid.

Oslo Dekbed Discounter dekbedovertrek review

CLASSY GRIJS-ANTRACIETE KLEUR

En inderdaad, wanneer ik het uitpak voelt de stof lekker zacht aan en voel ik ook dat het van goede kwaliteit is. Stevig en dik. Geen dunne flut. Ik vind de kussenslopen ook erg mooi verpakt. Heel strak en smal er bovenop gelegd. Stylish! De kleur vind ik helemaal fantastisch (past ook goed bij onze kat ;-) en het superleuke is dat je ‘m dus ook kunt omdraaien naar een andere stijl. Ik heb de overtrekken inmiddels een keer gewassen en de kwaliteit en kleur blijven supergoed. Ik strijk mijn kleren, beddengoed en handdoeken echt nooit (alleen de mooie nette zakelijke blouses en broeken) dus vandaar die lekkere kreukels.

Slaapkamer Oslo dekbedovertrek

WAT IK ER VERDER VAN VIND

Ik vind het dekbedovertrek erg stijlvol en toch ook tegelijkertijd hip door de vrolijke sterren. Ik heb het lekker warm onder mijn dekbedje en de stevige stof ademt ook goed. Tot nu toe bevalt het dekbedovertrek dus prima! Ik heb ze op vrijdag besteld en had ze gelijk de volgende dag op zaterdag al in huis. Goede service dus en je wordt hier ook goed van op de hoogte gehouden per e-mail. Wanneer je Dekbed Discounter online bezoekt, krijg je meteen een pop up te zien voor 5% korting bij je eerste bestelling. Even inschrijven voor de nieuwsbrief en de korting is voor jou. Handig! Ik ben dus wederom weer erg tevreden over ze. Like it!

De prijzen van de dekbedovertrekken zijn gevarieerd en lopen van budget tot high end. Ik vind de prijs kwaliteitverhouding voor dit dekbed erg goed. Hij is nu ook nog eens afgeprijsd van € 79,95 naar € 39,95! Lief en ik hebben wel ons eigen dekbedje zoals je ziet. Want ik ben een dekbedafpakker in mijn slaap, hahaha!

Ook op zoek naar een lekker dekbed die behaaglijk aanvoelt, van 100% katoen is en er superhip uitziet? Neem dan eens een kijkje, want ik kan dit merk echt aanbevelen! Naast dekbedovertrekken verkopen ze ook boxsprings, hoeslakens, moltons, dekbedden, kussens, baby & kids artikelen matrassen.

Loge Dekbed Discounter

Ik ga weer effe lekker tableten op de bank onder mijn dekentje! Ik ben zo niet gemaakt voor deze kou! Doe-hoeeeeg! ;-)

 

HAPPY WEEKEND!

Hoe ziet
jouw favoriete
dekbed eruit?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Dit artikel is in samenwerking met
  Dekbed Discounter en is een editorial.
Hierdoor blijft deze blog actief en werkend.
Bedankt voor je support!
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Delen:

16 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 11:25

  Ziet er goed uit! Ik heb ooit van deze website 2 dekbedden besteld en op de ene zaten productiefout vlekken en de andere is zo dun als papier! :(

  • Amina
   Auteur
   7 maart 2018 / 15:03

   Oh wat balen! Wel teruggestuurd neem ik aan?

 2. 7 maart 2018 / 11:33

  Mooi dekbedovertrek! Wij slapen ook ieder apart onder een deken zo heb ik lekker mijn eigen haha

  • Amina
   Auteur
   7 maart 2018 / 15:02

   Ja toch? Gelijk heb je! Het staat alleen wel minder mooi op de foto, maar sja, jammer dan ;-)

 3. 7 maart 2018 / 11:45

  Super gaaf! Ik ben wel van de sterrenmotieven ;-) Slaap lekker!

 4. 7 maart 2018 / 15:07

  Leuk dekbedovertrek! Ga er eens een kijkje nemen, want ik wil ook nog nieuwe dekbedovertrekken hebben:)

  • Amina
   Auteur
   7 maart 2018 / 21:05

   Leuk Laura! Lekker frisse nieuwe voor de lente! :-)

  • Amina
   Auteur
   9 maart 2018 / 15:40

   Ah dank je wel voor je mooie compliment! xxx

 5. 8 maart 2018 / 21:06

  Ziet er goed uit en de Quote op de muur met je poes erbij is superfunnn

  • Amina
   Auteur
   9 maart 2018 / 15:41

   Ja, die is leuk hè! Dank je wel Shirley! xxx

 6. 9 maart 2018 / 07:28

  Heel mooi, toevallig gisteren zelf dezelfde gekocht

  • Amina
   Auteur
   9 maart 2018 / 15:42

   Oh wat leuk Judith!!! Dank je wel voor je berichtje!

 7. 10 maart 2018 / 18:40

  Wat een mooi dekbedovertrek! Sterren zijn altijd leuk. Mijn favoriete dekbedovertrekken zijn van IKEA.

  • Amina
   Auteur
   10 maart 2018 / 18:51

   Jaaaa, die zijn ook echt geweldig! Ik ga voorlopig even niet naar IKEA…ben altijd gelijk € 200-, kwijt daar hahahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *