Winactie | Goudkleurige V-ketting van Zalando!

Zalando winactie Orelia ketting

Jaaaaaaa, ik ga weer gezellig iets weggeven! Daar hou ik zo van, om dat te doen!!!! Kon dat maar elke dag!!! Deze winactie staat in het teken van subtiel en rustig, goudkleurig en chic: de V-ketting! Heel mooi matchend bij jouw andere goudkleurige sieraden én je chique outfit! De trend van dit moment en gespot bij Youtuber Monica Geuze!


Er zijn een aantal vloggers op Youtube die ik graag volg, onder andere Anna Nooshin, Mascha Feoktistova van Beautygloss en Vloggloss, Serena Verbon van Beautylab en Jen Chae van From Head to Toe. Deze dames weten ontzettend veel af van beauty en fashion! Maar de Youtuber die ik echt élke dag moet/wil zien is Monica Geuze! Ze is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ik vind haar ook lekker rauw en real. What you see is what you get! In al haar rauwheid dus. Ze laat soms harde boeren, vloekt af en toe als een bouwvakker en ik heb haar een keer een paniekaanval zien hebben om een muis in haar slaapkamer. Of dat ze zich kapot irriteert aan een cable guy die haar internet moet komen fiksen maar veel later dan de afgesproken tijd aankomt…Om dan een paar uur later in prachtige designer kleding met Isabel Marant schoenen, een Cartier armband en flawlessssss make-up op een Uber in te stappen, om chic uit eten te gaan of te stappen in Miami. Dat is toch helemaal geweldig???! Ik hou ervan! Die twee kanten: LOVE-IT!

 

“…en hoe vaker ik dat zag hoe
meer ik begon te twijfelen…werd het
qua sieraden niet tijd voor iets anders?”

 

Monica en haar goudkleurige sieraden

Vlog van Monica waarin ze voor haar werk naar Capri toegaat :

Bron vlog Monica Geuze: Youtube (embed)

Monica draagt goudkleurige sieraden. En ik was een zilver-meisje. Ja! Was! Door Monica (en daar schaam ik me helemaal niet voor!) ben ik goudkleurige sieraden gaan dragen. Ik vond het zó mooi bij haar staan en vooral heel classy…en hoe vaker ik dat zag hoe meer ik begon te twijfelen…werd het qua sieraden niet tijd voor iets anders??? Ik ben toen voorzichtig begonnen met ‘haar’ cactus-kettinkje en kocht daarna dus deze goudkleurige V-ketting met ringen en oorbellen in bijpassende kleur!

Winactie imfeelinggood.nl V-ketting
De ketting valt heel mooi en staat chic bij nette zakelijke kleding maar staat zelfs ook heel leuk op dit simpele zwarte t-shirt. Het is een rustige en kleine ketting, die heel elegant oogt.

De V-ketting van Monica is gold plated en is gekocht bij een groothandel die niet aan particulieren verkoopt, dus ik heb even wat research moeten verrichten. Uiteindelijk heb ik ongeveer hetzelfde kunnen vinden bij Zalando! Monica’s V is strak en een stuk groter, de V-vormige ketting van mij is wat minder scherp, kleiner en wat subtieler. Het maakt op zich niet uit denk ik hoe groot of klein je V-ketting is, want ze zijn beiden minimalistisch en bescheiden!

Deze mooie hippe ketting van Zalando kost € 16,95! Onderaan dit blog staat de directe link naar de ketting. Het materiaal is metaal met een goudkleurige plating. Aan de ketting hangt een merkje waar “Orelia” opstaat. De ketting is hypoallergeen en nikkelvrij. Let wel op met zeep en water, de ketting kan daardoor minder mooi worden. Ik doe ‘m voor het douchen daarom altijd af om er langer plezier van te hebben!

Imfeelinggood.nl winactie V-ketting Zalando

 

Wat moet je doen om de V-ketting te winnen?

Doe mee en volg de stappen!

• Like de Facebookpagina van I’m Feeling Good

• Like het Facebookbericht over de winactie – doe hieronder een duimpje omhoog – en deel het bericht – door op het Facebooklogo te klikken ga je direct naar mijn bericht! Deel het bericht openbaar, zo kan ik ‘m ook zien!

Extra kans maken?
• Volg mij op Bloglovin en save het bericht
• Volg mij op Instagram
Deze winactie loopt van zaterdag 9 juli 2016 tot en met zaterdag 16 juli 2016! Op zondag 17 juli 2016 maak ik de winnaar bekend op Facebook en zal ik de ketting op maandag 18 juli gratis naar je verzenden!

Dit keer vraag ik iets meer stappen van je! Wil je of kun je de stappen niet nemen? Wacht dan een andere winactie af, de voorwaarden zijn bij mijn winacties niet altijd hetzelfde! Wil je toch echt voor deze hele mooie ketting gaan en iets nieuws aan je sieradencollectie toevoegen? Een ketting die je chique outfit helemaal afmaakt? Then you know what to do!


Wil je niet meer wachten?
Shopping time!!!

Wat? Orelia ketting – Pale Gold
Waar? Zalando 
← bestel ‘m hier!
Prijs: € 16,95
Maat:
one size
Lengte: 42 cm en kan met 5 cm worden verlengd!
Materiaal: metaal met goudkleurige plating
Sluiting: makkelijk verstelbaar met verschillende schakeltjes
Extra: alle sieraden van Orelia zijn hypoallergeen en nikkelvrij
Reviews: positieve beoordelingen van kopers
op de website van Zalando.

 

 

Wat vinden jullie van dit
stylish kettinkje?
Laat het me weten
in de comments!

 

HAPPY WEEKEND!

XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube

Delen:

6 Reacties

 1. Iris
  9 juli 2016 / 12:55

  jaahaaa wat een leukerd :-) Ik doe zeker mee!! Ik hou echt van minimalistische sieraden. Deze passen werkelijkwaar overal bij!! Ik volg je op fb, instagram en bloglovin’

 2. 9 juli 2016 / 17:02

  Oooh, ik hou van dit soort sieraden! Ik doe zeker mee en natuurlijk volg ik je op social media en heb im het gedeeld! Liefs, Melanie

 3. 9 juli 2016 / 18:55

  Oh wauw.. Ik draag eigenlijk vrij weinig sieraden en ik vraag me steeds vaker af waarom eigenlijk. Deze subtiele ketting vind ik echt prachtig. Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stappen netjes gevolgd ;-) Leuk!

 4. 10 juli 2016 / 10:58

  Wat een leukerdje toch! Ik ga de stappen volgen en duimen dat ik hem win!

 5. 11 juli 2016 / 03:20

  Leuk zijn ze, die minimalistische kettingen! Omdat ik af en toe al heel veel ben (qua make-up en kleding en tattoos en piercings etc.) vind ik het vaak wel mooi om de sieraden rustig te houden, zoals dit. Ik heb ook een hele tijd geen goud gedragen, maar de laatste tijd draag ik het toch weer wat vaker. Dat zal vast met de zomer te maken hebben, want het staat wel heel mooi op je huid na een paar daagjes zon.

  Ik heb alle stapjes gedaan. :)
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *