DIY | Pocket Letter

Shopping Pocket Letter imfeelinggood.nl

Ik scroll onder ‘explore’ door foto’s op Instagram. Ik zie ineens iets ontzettend gaafs voorbij komen, iets waar ik heul enthousiast van word: Pocket Letters zijn een nieuwe manier van brieven naar elkaar versturen! Vroeger had ik een penvriendin in Amerika waar ik ‘gewone’ brieven aan verstuurde, tegenwoordig wissel je met Pocket Letters gezellige, vrolijke en vaak prachtige post met elkaar uit! 

 

IK DACHT DAT IK EEN
POCKET LETTER
KON KOPEN

 

Alles wat me blij maakt wil ik het liefst graag om me heen hebben, dus wanneer ik op Instagram deze te gekke “Lady Shopping” Pocket Letter zie stuur ik de dame die dit gemaakt heeft snel een berichtje. Of ze ook zoiets voor mij kan maken. Ik word hier enorm blij van! De gezellige dame die op hakjes aan het shoppen is, die leuke plaatjes, mooie details en de paperclipjes! “Wat kost zoiets?” vraag ik Tabea uit Polen die nog veel meer van dit moois maakt…Ik weet op dit punt nog totaal niet dat dit een manier van brieven ‘swappen’ is. Voor mij is dit gewoon iets dat ik ontzettend leuk vind…ik krijg dan ook een lief berichtje op Instagram terug waarin ze me uitlegt wat dit is en wat de bedoeling is. Ik ben zeer verbaast…”Oh…ze wil er niet voor betaald worden?!! Dit is een manier van brieven versturen? Ow…”

 

EN NU? ER ZELF EEN MAKEN?
IK?! MET M’N
TWEE LINKERHANDEN?

 

Pocket Letter

Ik heb 2 linker handen, dus een Pocket Letter maken die ik in ruil naar haar kan sturen gaat ‘m niet worden…ik lees haar bericht gauw verder…Tabea zegt dat ze er geen geld voor wil hebben maar dat een goodie bag met wat leuke spulletjes, bijvoorbeeld briefpapier, ook helemaal goed is. Yayyyyy! Ik hoef niet zelf te knutselen! Ik kan dat namelijk ECHT niet! Ik vraag of ze het ook leuk vindt om beautyproducten te ontvangen en wat ze dan graag zou willen. Na wat berichtjes heen en weer gaat ze voor me aan de slag en stel ik voor haar een heel leuk pakketje samen die ik met een vrolijk kaartje erbij naar Polen stuur. Wat ontzettend leuk om te doen!

 

EEN TE LEUKE MANIER OM
POST NAAR ELKAAR
TE VERSTUREN!

 

En dan is het wachten. Ik weet dat internationale post langer duurt, maar omdat ik weet dat dit iets heel leuks is, duurt het lllllang. Maar precies volgens afspraak is daar dan het gezellige envelopje! Een Pocket Letter is een 9 vaks mapje met een thema, die je kunt vullen met mooie plaatjes, paperclipjes, thee, vrolijke washi tape, stickers en andere leuke spulletjes. Het thema waar ik voor gekozen heb is shopping en make up! LOVEIT!

Shopping Pocket Letter

Tabea heeft mooie details gemaakt (het woord Beautiful is bijvoorbeeld van mooi stevig materiaal) met linten en zilveren details. Ook de bloemen, de parfum in pompflacon, de tasjes, de lipstick en het make up palette zijn super! En er zit een schattig briefje bij waarin ze iets meer over zichzelf verteld.

Detail Shopping Pocket Letter

 

Echt een TE LEUKE manier om post naar elkaar te versturen! Geen saaie geschreven brieven meer, maar vrolijke plaatjes en hebbedingetjes! Deze mapjes zijn ook superhandig op te bergen in een ordner of map.

Ik heb vandaag #pocketletters ingetikt op Instagram…had ik beter niet kunnen doen. Ik heb inmiddels alweer twee verzoekjes geplaatst! Een nieuwe verzameling? JA! Ik denk het wel! Een HEULE gezellige! En ik ze maken? Neeee, ik blijf gewoon in ruil voor al dat leuks beautypakketjes versturen :)

 Je kunt Tabea en haar Pocket Letters vinden op Instagram: @tabby.gr

 

THANK YOU SO MUCH FOR
CREATING THIS BEAUTIFUL POCKET LETTER
FOR ME TABEA! LOVEIT!

Shopping Pocket Letter

 

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE
MANIER VAN
POST VERSTUREN?

Digitale handtekening blog

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

12 Reacties

  • Amina
   Auteur
   28 februari 2016 / 12:37

   Jaaaa, gaaf hè? Het is dat ik niet handig ben anders zou ik dit ook echt gaan doen! xxx

 1. 27 februari 2016 / 17:17

  Wat heeft ze dit super leuk gedaan, wat een geweldig idee :D XX

  • Amina
   Auteur
   28 februari 2016 / 12:38

   Dé nieuwe manier om post te versturen! Hou ervan! En ook van Instagram! xxx

 2. 28 februari 2016 / 10:00

  Wat een enorm leuk idee!!! Ik ga ook instagramnen nu!!!

  • Amina
   Auteur
   28 februari 2016 / 12:41

   Leuk hè Natas! Have fun babe! xxx

 3. 28 februari 2016 / 11:44

  Dat ziet er echt schitterend uit! Ik doe deze maand voor het eerst mee aan een postprojectje. Onder de noemer #echtepostiscool doen 50 bloggers mee. Je krijt een willekeurig iemand voor wie je een leuk brievenbuspakketje van max 5 euro moet samenstellen en leuk inpakken. Op 5 maart openen we dan allemaal ons pakketje. Ik ben benieuwd! Via de hashtag kun je het project volgen op instagram.

  • Amina
   Auteur
   28 februari 2016 / 12:40

   Oh dat klinkt heel gezellig zeg! Ik ga zeker meekijken! Echte post is ook cool :) xxx

 4. 1 maart 2016 / 06:52

  Dit is leuk zeg! Ga dat ook een keer proberen om te maken. Even de # checken zo ?

  • Amina
   Auteur
   1 maart 2016 / 23:38

   Hi Lesley, jaaaa, dan doe je vast heel veel inspiratie op! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *