Mijn 5 favoriete Beauty Instagrammers #1

Mijn 5 favoriete beauty Instagrammers

Dagelijks post ik foto’s op Instagram en scroll ik minutenlang door mijn app heen om me te vergapen aan de meest prachtige foto’s van anderen! Ik kan wild en razend enthousiast worden van witte, cleane feeds (je weet wel, wat nu helemaal hip en trendy is en wat ik voor mijn hele Instagram feed ook graag wil) of van feeds die mooi consistent zijn qua filter en waardoor alle foto’s hetzelfde zijn qua look & feel! Vandaag wil ik jullie meenemen naar mijn 5 favoriete Beauty Instagrammers van dit moment. Ik heb er veel meer, maar dit is #1 van de serie! Enjoy! xxx


♥ Jazmin | @lovepinkjazmin

Beauty Instagrammer Lovepinkjazmin

Wanneer je deze Instagrammer gaat volgen is het ‘wel handig’ dat je een beeeetje van roze houdt!!! Jazmin maakt namelijk echt heule awesome pics van haar roze make up! Haar niet-roze stash voorziet ze van een mooie roze achtergrond. Haar hele feed is pink van kleur en daarom word ik echt ontzettend blij van haar foto’s! Zien jullie die foto links onderin met die Too Faced blush? Ahhh…heaven!!!

Melissa | @alatorreee

Beauty Instagrammer Alatorreee

Niet alleen is deze make up artist drop dead gorgeous zonder make up, maar mét make up transformeert zo tot een VAMP! Haar feed is calm and easy, met een zachte filter. De LOTD (look of the day) foto’s zijn altijd voorzien van een uitgebreide productbeschrijving of ze verwijst naar haar Youtube kanaal.

Joanna | @joannatorres61

Beauty Instagrammer Joannatorres61

Beauty Instagrammer Joannatorres61
Ook een make up artist die ons een kijkje in haar beauty wereld geeft! Deze swatchfoto van haar vind ik zoooooo mooi, dé reden geweest voor mij om haar te gaan volgen. Die glans, de afmetingen van de swatches (mooi gelijk) en die kleuren…perfection! Deze lipstick kleuren zijn allemaal van NYX Cosmetics trouwens! Haar Instafeed is classy en rustig. Ik hou ervan!

♥ Lily | @pintsizedphoto

Beauty Instagrammer Pintsizedphoto

Lily’s feed is een voorbeeld van die cleane, witte feeds die nu hot zijn. Als je naar haar Instagram gaat en door haar feed scrollt kun je dat nog beter zien. Prachtig vind ik het! Mooie foto’s van make up en pretty flat lays! Haar blog op pintsizedbeauty.com is ook een plaatje!

Anneloes | @beautycloudnl

 

Beauty Instagrammer Beautycloudnl

Deze dame inspireert mij elke dag met haar waanzinnige make up looks! Die foto’s van haar ogen…PRACH-TIG, ik kan niet anders zeggen! Anneloes is ook te vinden op beautycloud.nl waar je reviews, tutorials en nog meer looks kunt vinden. Een absoluut voorbeeld voor mij qua make up gebuiken en fotografie!

 

Wie is jullie favoriete Beauty Instagrammer?

Digitale handtekening blog
Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube
Delen:

7 Reacties

 1. 22 februari 2016 / 12:57

  Leuk om zo nieuwe instagram accounts te ontdekken!

 2. 22 februari 2016 / 16:38

  Beautycloud is hier ook een favorietje! De rest volg ik niet maar geen zorgen, ik volg en zie genoeg beauty IG’ers :P

  • Amina
   Auteur
   22 februari 2016 / 19:10

   Hahaha, dat geloof ik graag Mariska! Leuk dat je weer langskomt! xxx

 3. 22 februari 2016 / 18:58

  Ik ken alleen Anneloes en zij heeft zeker een waanzinnige look kunnen makken, lippen ook. Knap hoe zij zo goed met de foto’s ook kan bewerken.

 4. 24 februari 2016 / 18:11

  Oeh die highlighter van Dior op Anneloes haar feed is zooo mooi! Ik vind de insta van Jazmin heel erg gaaf, love roze! Die Too Faced blush heb ik toevallig afgelopen zomer gekocht, ben ik heel erg blij mee. Ik ben de laatste tijd ook een stuk meer bezig met Instagram! Vind ik heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *