Fashion | Antik Batik voor L’occitane Limited Edition

Antik Batik X L'OCCITANE

Voor de zomer van 2016 werkt L’OCCITANE en Provence opnieuw samen met Antik Batik met een accessoirecollectie die is geïnspireerd op de traditie van de Indiennes Provençales. Deze accessoires zijn het gevolg van de ontmoeting van de kennis en het vakmanschap uit het Oosten en het Westen van de 17e eeuw. Het resultaat: een prachtige limited edition collectie bestaande uit 3 fashion items!

Fashion | Antik Batik voor L’occitane Limited Edition

 

Over L’Occitane

Met winkels in 90 landen (170 winkels alleen al in Amerika!) en spa’s over de hele wereld, is L’Occitane een bekend topmerk in de wereld van beauty en naural skincare.

In 2011 ontvangt de “Immortelle Divine Crème” de prijs voor “Beste Mirakelcrème” na een reeks testen uitgevoerd door de schrijvers van de bestseller “Anti-Ageing Beauty Bible”.

“Gabriella heeft gewerkt met warme
en vrolijke kleuren die de
zon moeten voorstellen

 

Antik Batik vs L'OCCITANE

Antik Batik

Antik Batik is een groot fashion-merk dat zich kenmerkt door prachtige natuurlijke materialen en prachtige prints, met ware kleurexplosies in de zomer! Daar houden wij van!!!

L’OCCITANE en Antik Batik delen daarbij dezelfde waarden en dezelfde wens voor langdurig partnerschap in het dagelijkse leven door vertrouwensrelaties op te bouwen met hun producten. Deze collectie is daarom dus zo bijzonder omdat de duurzaamheid en natuurlijkheid van producten een enorm belangrijke rol bij hen spelen.

Block printing India Antik Batik X L'OCCITANE

Deze collectie van Antik Batik voor L’OCCITANE werd geproduceerd in Jaipur in India en maakt gebruik van een textielbedrukkingstechniek (Block Printing) die meer dan 2000 jaar oud is.

Antik Batik in collaboration with L'OCCITANE

Voor haar collectie voor L’OCCITANE en Provence zag Gabriella Cortese, de ontwerpster en oprichtster van Antik Batik, een zonnige collectie voor zich die het Provençaalse merk weerspiegelt.

Antik Batik X L'OCCITANE Limited Edition
Deze 3 handgemaakte items vormen een waar eerbetoon aan de Immortelle, de iconische bloem die al vele collecties heeft geïnspireerd bij L’OCCITANE!

Gabriella heeft gewerkt met warme en vrolijke kleuren die de zon moeten voorstellen. En hoe leuk zijn deze pompoms die aan de Envelope bag zitten!

The Antik Bantik summer collection for L'OCCITANE

Het tasje

Deze casual chic katoenen Tas is perfect om uw zomer essentials overal naartoe mee te nemen! Afmetingen: L 25,7 cm – B 17,5 cm – D 3 cm.
Vervaardigd in India in lijn met de traditie en ambachten van Batik: met de hand bedrukt. Prijs: € 19,00.

Let op: het tasje is inmiddels niet meer te krijgen, maar check hier de Bestsellers van L’Occitane.

Antik Batik tasje

De envelope bag

Deze katoenen Envelope Bag zorgt voor een elegante silhouet gekenmerkt door een smart casual stijl. Er zitten ontzettend leuke pompoms aan! Afmetingen: H 20 cm – B 33 cm. Afmetingen met handvat: H 130 cm ( 20 + 110)  – B 33 cm. Vervaardigd in India in lijn met de traditie en ambachten van Batik: met de hand bedrukt. Prijs: € 26,00.

Let op: deze bag is inmiddels niet meer te krijgen, maar check hier de Geschenken van L’Occitane.

The envelope bag Antik Batik

“Vervaardigd in India in lijn met de traditie en ambachten
van Batik: met de hand bedrukt.

 

De pareo

De grote katoenen Pareo kan rond de taille en om de schouders gedragen worden. Een absolute must-have voor de zomer dus! Afmetingen: L 105 cm – B 150 cm. Vervaardigd in India in lijn met de traditie en ambachten van Batik: met de hand bedrukt. Prijs: € 19,00.

Let op: de pareo is inmiddels niet meer te krijgen, maar check hier de Aanbiedingen van L’Occitane.

Pareo Antik Batik

Informatie over deze collectie

De Antik Batik for L’OCCITANE limited edition collectie is nu exclusief verkrijgbaar tot eind augustus 2016 bij de L’OCCITANE boutiques en op www.loccitane.nl.

 

Koop jij
ook wel
eens producten
van L’occitane?

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

 


*Dit is geen samenwerking.
De linkjes in dit artikel zijn affiliate linkjes.
Koop je iets via deze linkjes,
dan verdien ik een klein percentage van
je totale aankoop. Dank je wel voor je support
!

Delen:

2 Reacties

 1. 4 juli 2016 / 00:12

  Ik vind het zo leuk!!! En de prijzen vallen ook nog heel erg mee. Ik sla hem even op, want het gaat allemaal op mijn verlanglijstje!

  • Amina
   Auteur
   4 juli 2016 / 09:53

   Ohhh wat leuk Tamara! Jaaaaa, voor Antik Batik zijn dit echt superprijsjes! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *