Preview | Anna Nooshin for Hunkemöller collectie

Anna Nooshin lingerie collectie

Per toeval kwam ik een vlog van Anna Nooshin tegen op Youtube. Dat is ergens vorig jaar geweest en sindsdien ben ik groot fan. Deze vrouw! Ik vind haar fantastisch! Lees even mee waar ze allemaal mee bezig is: ze heeft een succesvol vlog. Heeft een drukbezocht online magazine ontwikkeld, genaamd NSMBL. Heeft 2 boeken geschreven en reist voor fashion de hele wereld rond. Én is lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. This lady heeft nu in samenwerking met Hunkemöller een lingerie collectie ontwikkeld!

Elegant en vrouwelijk

Anna Nooshin omschrijft deze collectie als elegant en vrouwelijk. Ze is het gezicht van de collectie en ze heeft de collectie beïnvloed met haar eigen smaak en interpretatie van schoonheid en kracht.

Anna Nooshin lingerie collection Hunkemöller patchwork Lace Bra and trend lace stocking

Delicaat kant

We zien in deze collectie veel delicaat kant en sexy lingerie setjes die heel verleidelijk zijn. Daarnaast is er ook een mooie, comfortabele nachtset, bestaande uit een top, kimono en wijde pantalon.

Tailored PJ Anna Nooshin lingerie collection Hunkemöller.jpg

Anna heeft deze collectie samengesteld in samenwerking met Hunkemöller. Het is een heel andere lingeriecollectie dan wat Hunkemöller tot nu toe gedaan heeft. Ik vind dit iets meer edge hebben…rauwer…best pittig…en toch zie ik haar zachte karakter er ook in terug. Alle facetten van een vrouw komen in deze collectie voorbij! Heel mooi gedaan Anna!!! Hunkemöller is een social brand en ze zijn razend enthousiast dat een social influencer en een top fashion blogger uit Nederland deze collectie beïnvloedt heeft.

Ik kan mijn blog wel opvullen met tekst, maar ik denk dat we beter kunnen genieten van de prachtige foto’s van Anna. Dat wordt vliegen naar de winkel op 21 augustus, zo mooi!

Anna Nooshin by Hunkemöller brown lingerie

Anna Nooshin Black lingerie and eyemask in black and white

Anna Nooshin Hunkemöller trend longsleeve body

Pretty

Wat een prachtige foto’s hè!!! Echt zo pretty is ze!

Anna Nooshin Hunkemöller trend patchwork bralette and toilettry bag

Anna Nooshin Hunkemöller trend motif bralette and string

Anna Nooshin Lingerie collection Hunkemöller long smoking kimono

Anna Nooshin lingerie Hunkemöller trend motif work body

Anna Nooshin lingerie Hunkemöller trend patchwork body

Anna Nooshin lingerie Hunkemöller trend patchwork bralette

Informatie over deze collectie

De Anna Nooshin x Hunkemöller collectie is exclusief verkrijgbaar vanaf 16 augustus in de Hunkemöller online pre-sale en vanaf 21 augustus in geselecteerde winkels. De collectie loopt van XS – XL met de cupmaten A-E. Prijzen zullen variëren tussen de € 14,99 en € 44,99.

Collage Anna Nooshin for Hunkemöller

Ik vind deze collectie van Anna en
Hunkemöller echt heel prachtig! Love it!

 

 

bron foto’s: Hunkemöller (persbericht).

Delen:

2 Reacties

 1. 24 juni 2016 / 03:09

  Wat mooi! Vooral het zwarte setje met de jarretels. Niet dat die dingen ooit goed blijven zitten (op mijn bruiloft schoot mijn kous los en slobberde de rest van de dag om mijn enkel, omdat ik er niet bij kon onder die jurk), maar het staat wel heel vrouwelijk en sexy!

  • Amina
   Auteur
   24 juni 2016 / 09:43

   Ja hè Tamara! Hahaha, wat een grappig verhaal…ja…en je voelt dat er de hele tijd iets aan je been aan het trekken is door die jarretels…:) xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *