5 x de mooiste kerstcadeaus voor hem in 2021

5 x de mooiste kerstcadeaus voor hem in 2021

Nu kerst nog maar twee weken van ons verwijderd is, wordt het hoog tijd om aan kerstcadeaus shoppen te denken. Dit jaar doe ik het anders dan andere jaren. Ik focus me even op de mannen. Ik hoor vaak dat het moeilijk is om voor mannen te shoppen. Ik heb dat alleen maar als ik heel gehaast moet winkelen omdat ik me er te laat in verdiept heb. Als ik even rustig de tijd neem met een kop koffie om achter de desktop (mobiel winkelen vind ik niet handig) te zoeken naar een mooi cadeau, heb ik het eigenlijk met een uurtje max. wel voor elkaar. Die tijd zal ik je besparen! Ik heb de 5 mooiste kerstcadeaus voor hem 2021 voor je op een rijtje gezet! En je ziet ook meteen welk cadeau ik zelf gekozen heb voor mijn man. Veel plezier!

De 5 mooiste kerstcadeaus voor hem 2021

De cadeaus zijn heel divers in stijl en in prijs. Voor ieder wat wils dus. Ik ben heel erg benieuwd of er iets voor jouw man, vader, broer, neef, vriend of maatje tussen zit! Laat het me weten in de comments, vind ik leuk.

1. Mooie kaarsen

Tafelkaarsen Rustik Lys

Kaarsen doen het meestal heel goed bij mannen. Of het nou geurkaarsen zijn of ze in de vorm van een kerstboom gegoten zijn, het kan allemaal. Veel mannen hebben een eigen plek in huis waar ze het ook gezellig willen maken en kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld in een gamekamer. Kaarsen doen het dus vaak heel goed. Ik heb deze tafelkaarsen/dinerkaarsen van het merk Rustik Lys gekozen, omdat die ongeparfumeerd zijn en in veel kleuren beschikbaar.

2. Een mooi horloge

Trendhim Seizmont Daxton Bellator Chronograaf Horloge

Door naar het volgende waanzinnig mooie artikel dat ik in samenwerking met het zeer goed beoordeelde Trendhim mijn man cadeau mocht doen met kerst. Het is dit waanzinnig mooie Seizmont Daxton Bellator Chronograaf Horloge. Is het geen knapperd?! Dit high end horloge is van hoge kwaliteit: gemaakt van chirurgisch roestvrij staal, voelt kwalitatief goed aan (je voelt dat het geen goedkoop spul is) ontworpen in Denemarken, met glas van saffier, een gedetailleerd Japans uurwerk en inclusief chique geschenkdoos. Het ontwerp is zo mooi, chiq én mannelijk. Het horloge heeft een vouwsluiting. Mijn man is er heel blij mee. Aanrader!

3. Een coole drinkfles

TYPO drinkfles

We weten allemaal dat water drinken enorm belangrijk is. Het liefste 2 liter water per dag. Het is een lastig iets, zeker in de winter. Maar deze coole drinkfles van TYPO kan er misschien voor zorgen dat het allemaal wat makkelijker gaat. Hij valt op door zijn leuke waterprint in cool blauw, groen en turqoise. Love it!

4. Een stoere jerrycan minibar

Jerrycan minibar

Dit cadeau gaat het goed doen bij de man die in zijn vrije tijd vaak in de garage te vinden is. Of die drank meeneemt naar zijn vrienden. De stoere jerrycan heeft ruimte voor een fles sterke drank, twee frisdrank blikjes en twee glazen. Het stoere uiterlijk van de mini bar maakt het helemaal af. Inclusief twee glazen, exclusief dranken. Verkrijgbaar in groen en zwart.

5. Black & White sokken

Black & White sokken Happy Socks

Deze 4 paar leuke sokken met zwart/witte prints van Happy Socks, krijg je geleverd in een hele leuke giftbox. Dat is zo leuk om te geven! Deze sokken zitten erin:

 • sokken met tropische prints
 • sokken met duimen omhoog en strepen
 • sokken met wolken (die vind ik de leukste) en
 • sokken met een krabbel en het woord DONE eronder.

5 x de mooiste kerstcadeaus voor hem in 2021

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb kunnen inspireren. Ik ga mijn man samen met Trendhim met kerst in ieder geval heel blij maken! Mocht je nog meer inspiratie op willen doen, dan verwijs ik je graag naar mijn Feel Good Store, waar je leuke kerstkaarten, selfcare producten en woondecoratie kunt vinden voor mannen.

 

Fijne dagen!

Welke van deze 5
zou jij cadeau doen
?

 

Trendhim

Delen:

4 Reacties

 1. Lindaschrijfthetop
  11 december 2021 / 10:15

  Kerstcadeaus voor hem vind ik altijd lastig, vooral omdat wij niet hele grote cadeaus onder de boom neerleggen.

 2. Felice Veenman
  11 december 2021 / 16:08

  o met dat horloge zou ik mijn man zeker blij maken. En de schat is heel goed in horloges verliezen, dus dan heb ik kans dat ik over een paar jaar weer een cadeautje weet ! :-)

 3. 12 december 2021 / 08:24

  Dankjewel voor deze tips. Ik vind mijn man altijd best erg lastig om wat leuks voor te vinden.

 4. Tania
  13 december 2021 / 16:33

  oh die jerrycan minibar is leuk seg. die ga ik onthouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *