Blog Consultant

Blog Consultant www.imfeelinggood.nl

Bloggen is een vak!

Naast lifestyle, beauty- en wonen blogger ben ik ook blog consultant voor ondernemers en bloggers. Als ondernemer is het vaak lastig om te beginnen met bloggen. Ik help jou te starten met je blog in een live 1 op 1 sessie van 3 uur. Alles komt aan bod! Van het bepalen waar je blog goed past in het menu, tot aan het bepalen van de blogonderwerpen en je niche. Een niche bepalen voor je blogonderwerpen is heel belangrijk. Zo bereik jij het snelst je ideale klant.

Maar ook bloggers help ik om met bloggen te starten of deze naar een next level te tillen door middel van handige cursussen!

Hieronder vind je meer informatie voor beide doelgroepen. Op de ‘Referenties’-pagina kun je lezen wat mensen van mijn werk vinden. Ik hoor graag van je!

BLOG CONSULTING SESSIE VOOR ONDERNEMERS

BEN JIJ EEN ONDERNEMER EN WIL JE GRAAG STARTEN MET BLOGGEN? MAAR WEET JE NIET WAAR JE MOET BEGINNEN?

Het genoemde bedrag is exclusief btw en eventuele reiskosten en geldt voor het jaar 2018.

Ben jij ondernemer en toe aan een sessie met een blog consultant op het gebied van starten met bloggen?

Jij hebt een website of webshop in place, maar je moet nog wel een blog toevoegen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen en hoe je dat gaat aanpakken. Heb je geen zin in een lang coachtraject, maar wil je wel graag 1 op 1 werken? Dan is mijn blog consulting sessie iets voor jou!

– Live 3 uur 1 op 1 coaching met mij, waarin we samen aan de slag gaan met jouw vragen
– Anderhalve week later een online Skypecall van 30 minuten waarin jij nog alle vragen kunt stellen naar aanleiding van de livesessie en de geformuleerde opdrachten uit de livesessie.

WAT GAAN WE PRECIES DOEN? 

– We kijken samen naar je website en bepalen waar we in het menu je blog kunnen toevoegen.
– We gaan focussen op de onderwerpen van de blogs die je kunt gaan schrijven en creëren samen een ‘niche’-onderwerp waarover jij kunt gaan bloggen. Een goede focus op die niche zorgt ervoor dat je klanten duidelijk en helder hebben waar jij ze mee kunt helpen. Ook is het een manier om aan jouw ideale klanten te komen en met bestaande klanten je kennis te delen.
– Ik leg je uit wat je kunt doen om je blogs goed zichtbaar voor zoekmachines te krijgen.
– Ik ga je ook precies uitleggen hoe je killerblogs kunt schrijven die pakkend en fijn leesbaar zijn en geef je ook een aantal handige SEO tips mee.
– Je hebt een blog geschreven en dan? Ik geef je tips & tricks die je gaan helpen je blog na publicatie te verspreiden over het net. Zo komt je content op de juiste plekken terecht.

Prijs livesessie & online Skypecall:

Voor slechts € 199-, krijg je een 3 uur livesessie met mij + een call

Natuurlijk maken we het tijdens de livesessie gezellig! De koffie/thee/water/sap en een gebakje zijn on me!

Mail mij op info[at]imfeelinggood.nl en ik plan de livesessie & call voor je in!

Good to know

I’m Feeling Good hanteert een betaaltermijn van 30 dagen. De algemene voorwaarden van I’m Feeling Good Ondernemers kun je hier lezen.

Copyright © 2018
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar:

 


BLOG CONSULTING CURSUSSEN VOOR BLOGGERS

Gefeliciteerd! Je wilt beginnen met bloggen!

Wat een goed besluit heb je genomen: je wilt beginnen met bloggen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen en hoe je het meteen vanaf het begin goed aan kunt pakken. Daar ga ik je bij helpen! Met deze cursus “Bloggen (in WordPress) voor beginners” heb jij de eerste stap genomen naar het neerzetten van jouw passie, hobby of brand.

Bloggen (in WordPress) voor beginners foto webshop zomer

Het genoemde bedrag is inclusief btw en geldt voor het jaar 2018.

Ik deel al mijn waardevolle tips & tricks met je. Ik ben eigenaar van dit Lifestyle Blog en heb ook, net als jij, op het punt gestaan om te beginnen met bloggen. Ik blog wekelijks, schrijf voor klanten prettig leesbare en catchy content, deel dagelijks verhalen op mijn social media kanalen en heb de marketing van mijn bedrijf zelf in handen. Ik weet nog heel goed waar ik tegenaan liep. Er waren wel downloads over het beginnen met bloggen te vinden, maar ik was altijd een beetje teleurgesteld als ik de bestelling binnen kreeg. Ik vond dat er te weinig praktische WordPress informatie in stond.

Ik wil beginnende bloggers ook daarom zo graag helpen, omdat ik achteraf nog te veel aanpassingen heb moeten maken. Wanneer ik dat meteen vanaf het begin goed voor elkaar had gehad, had me dat veel tijd en geld bespaard.

Wat krijg je:

– Een cursus van 7 hoofdstukken door mij geschreven, waarin we samen aan de slag gaan om jouw WP blog op te zetten
– Tools om je eerste blog te schrijven
– Handig en makkelijk geschreven: hoe maak je categorieën aan en hoe plaats je pagina’s, een menu en een sidebar op je blog?
– En nog veel meer!

Prijs cursus:

Voor slechts € 19,95 (inclusief BTW) heb jij alle tools & basics in handen om je blog in WordPress te starten!

Mail mij op info[at]imfeelinggood.nl en ik stuur je de betalingsinformatie toe. Na ontvangst van betaling stuur ik je de cursus in een pdf bestand toe!

Inkijkexemplaar

Hieronder enkele voorbeelden van onderwerpen uit de cursus, waar iedere blogger mee te maken krijgt. Alle onderwerpen uit de inhoudsopgave worden uitgebreid en waar nodig met duidelijke afbeeldingen uitgelegd.

Hoe embed je een video in je blogpost?

Hoe embed je een video in je blogpost


Hoe voeg je een afbeelding toe aan je blogpost?

Media invoegen

Good to know

De algemene voorwaarden van I’m Feeling Good Bloggers kun je hier lezen.

Copyright © 2018
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: