Blog Consultant: Cursus starten met bloggen

Blog Consultant www.imfeelinggood.nl

Bloggen is een vak!

Naast lifestyle, beauty- en wonen blogger ben ik ook blog consultant voor bloggers, die ik help om met bloggen te starten of deze naar een next level te tillen door middel van handige e-books!

Hieronder vind je meer informatie. Op de ‘Referenties’-pagina kun je lezen wat mensen van mijn werk vinden. Ik hoor graag van je!


BLOG CONSULTING CURSUS VOOR BLOGGERS

Gefeliciteerd! Je wilt beginnen met bloggen!

Wat een goed besluit heb je genomen: je wilt beginnen met bloggen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen en hoe je het meteen vanaf het begin goed aan kunt pakken. Daar ga ik je bij helpen! Met deze cursus “Bloggen (in WordPress) voor beginners” heb jij de eerste stap genomen naar het neerzetten van jouw passie, hobby of brand.

Bloggen (in WordPress) voor beginners foto webshop zomer

Het genoemde bedrag is inclusief btw en geldt voor het jaar 2019.

Ik deel al mijn waardevolle tips & tricks met je. Ik ben eigenaar van dit Lifestyle Blog en heb ook, net als jij, op het punt gestaan om te beginnen met bloggen. Ik blog wekelijks, schrijf voor klanten prettig leesbare en catchy content, deel dagelijks verhalen op mijn social media kanalen en heb de marketing van mijn bedrijf zelf in handen. Ik weet nog heel goed waar ik tegenaan liep. Er was wel informatie te vinden over het beginnen met bloggen, maar ik was altijd een beetje teleurgesteld als ik de bestelling binnen kreeg. Ik vond dat er te weinig praktische WordPress informatie in stond.

Ik wil beginnende bloggers ook daarom zo graag helpen, omdat ik achteraf nog te veel aanpassingen heb moeten maken. Wanneer ik dat meteen vanaf het begin goed voor elkaar had gehad, had me dat veel tijd en geld gescheeld.

Wat krijg je:

– Een cursus van 7 hoofdstukken door mij geschreven, waarin we samen aan de slag gaan om jouw WP blog op te zetten
– Tools om je eerste blog te schrijven
– Handig en makkelijk geschreven: hoe maak je categorieën aan en hoe plaats je pagina’s, een menu en een sidebar op je blog?
– En nog veel meer!

Prijs cursus:

Voor slechts € 19,95 (inclusief BTW) heb jij alle tools & basics in handen om je blog in WordPress te starten!

Mail mij op info[at]imfeelinggood.nl en ik stuur je de betalingsinformatie toe. Na ontvangst van betaling stuur ik je de cursus in een pdf bestand toe!

Inkijkexemplaar

Hieronder enkele voorbeelden van onderwerpen uit de cursus, waar iedere blogger mee te maken krijgt. Alle onderwerpen uit de inhoudsopgave worden uitgebreid en waar nodig met duidelijke afbeeldingen uitgelegd.

Hoe embed je een video in je blogpost?

Hoe embed je een video in je blogpost


Hoe voeg je een afbeelding toe aan je blogpost?

Media invoegen

Good to know

De algemene voorwaarden van I’m Feeling Good Bloggers kun je hier lezen.

Copyright © 2019
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: