We weten eindelijk wie de mol 2018 is!

We weten eindelijk wie de mol 2018 is!

Ik ben heel lang fan van Wie is de Mol? Vanaf seizoen 5 om precies te zijn…met onder andere Yvon Jaspers en Marc-Marie Huijbregts als kandidaten in het eerste seizoen dat ik volgde. En ik was he-le-maal verkocht. Angela Groothuizen presenteerde het toen nog…en wat vond ik het geweldig. En wat zat het goed in elkaar…fast forward naar 13 jaar later: seizoen 18! Yesssss! En we weten nu wie het is! De uitslag! Hier is het antwoord op dé vraag van afgelopen winter: WÍE IS DE MOL?

Uitslag FINALE WIE IS DE MOL 2018!

We weten eindelijk wie de mol 2018 is!

Ik ga het er gewoon meteen ingooien: JAN VERSTEEGH IS DE MOL 2018!

WIDM18 Jan Versteegh

What the F!!!!!

Ja…ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Jan is de mol! Ik heb hier thuis zitten gillen toen hij naar voren stapte. Nadat ik uit mijn Stine-tunnel kwam nadat zij eruit lag, was ik een paar afleveringen lost. Maar Jan begon me vanaf de zevende aflevering op te vallen. En in de achtste aflevering wist ik het echt zeker. Toen ben ik ook mijn punten vól gaan inzetten in de Wie is de Mol-app. Dus dat ik het weer eens een keertje goed heb in tien jaar tijd heb ik even met een flinke gil gevierd!

Maar even…die beelden dat hij gewoon bij iedereen LANGSLOOPT!!!??? What the F gewoon toch?!! Tijdens de Je-kunt-nu-een-ticket-naar-de-finale-winnen“-opdracht. GENIAAL! Zó knap gedaan. En wat een risico neem je dan als mol zeg. Epic gewoon.

Lef

Jan was een mol met lef. Die aardig wat risico’s heeft genomen. Gewoon letterlijk in een portofoon tegen Stine zeggen dat je de mol bent. Whahahaha! Hi-la-risch!

Volgend jaar weer recappen?

Volgend jaar ga ik zéker weer kijken! Of ik volgend jaar ook weer iedere aflevering ga recappen op mijn blog? Ehm…dat weet ik nog niet. Ik vond het nogal een dingetje om rustig en relaxed naar WIDM te kunnen blijven kijken. Dat deed ik niet echt meer. Omdat ik wist dat ik het zou gaan samenvatten, was ik tijdens de uitzending al bezig hoe ik dat vorm zou gaan geven in een artikel. En dan kijk je toch heel anders. Minder ontspannen. En ik weet niet of ik dat volgend jaar weer wil. Wat ik wel kan doen is misschien een korte recap maken in mijn Insta-stories op Instagram? Lekker daar in korte filmpjes erover babbelen…Wat denk jij?

 

 

HAPPY WEEK!

Heb jij
een serie
waar je
helemaal verliefd
op bent?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Bron foto’s: AVROTROS/fotograaf: Michel Schnater

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *