Review | HEMA Longlasting Nailpolish 2 x Swatches

Longlasting Nailpolish HEMA

Ik hou heel erg van high end beauty producten, maar als ik een winkel uit loop met 2 nagellakjes voor € 5-, kan ik net zo goed ontzettend happy het winkelcentrum uitzweven! Niets zo heerlijk als wanneer ik budget shop en erachter kom dat de kwaliteit net zo goed is als dat van een high end product…of misschien zelfs nog beter…maar geldt dat ook voor de HEMA Longlasting Nailpolish?

 

 

Wat kun je verwachten
van een lakje
van € 2,50?

 

VERPAKKING, INHOUD + GEWICHT

De lakjes zitten in mooie vierkante potjes. Er zit 11 ml lak in per potje en het gewicht is bijna 50 gram per potje.

HEMA Longlasting Nailpolish Crimson and Old Pink

HOE VOELT HET PRODUCT AAN

Voor ‘een potje van € 2,50’ voelt het goed aan. Het doet qua feel echt niet onder voor een duurder merk.

INGREDIËNTEN

Hmmm…een minpuntje…er zijn geen ingrediënten te vinden op het potje…en ook niet op de website!

HEMA Longlasting Nailpolish Old Pink Nr. 806

Nr. 806: Old Pink

HEMA Longlasting Nailpolish Crimson Nr. 804

Nr. 804: Crimson


SWATCHES

Na 2 lagen Basecoat, 2 lagen Longlasting Nailpolish en 1 laagje Topcoat, is dit het resultaat:

Old Pink

Swatch HEMA Longlasting nailpolish Old Pink


Crimson

Swatch HEMA Longlasting nailpolish Crimson

 

KLEUR OMSCHRIJVINGEN

Nr. 806 Old Pink: ik vind dit echt een heel mooie roze kleur. Niet te licht, maar een roze kleur die ‘er gewoon lekker is’. Precies goede ‘pinkish’ kleur!

Nr. 804 Crimson: ik ben al jaren weg van de koraalkleur die nog steeds hip & happening is in de beauty- en fashionwereld! Hij oogt echt heel gaaf!

Wanneer ik de potjes openmaak, zien de lakjes zelf er ook goed uit. Niet te dun en niet te dik.

HEMA Longlasting Nailpolish Nrs. 804 and 806

WAT ZEGT HEMA OVER DIT PRODUCT?

Koraal lak Nr. 804: Lang houdende nagellak ‘crimson’.
Roze lak Nr. 806: Lang houdende nagellak ‘old pink’.

Sterke lak die dankzij een krachtige formule minder gevoelig is voor beschadigingen of afbladderen.

 • blijft lang goed zitten
 • minder gevoelig voor beschadigingen
 • gebruik 2 lagen voor optimaal resultaat

WAT IS MIJN ERVARING MET DE LAKJES

HEMA Longlasting Nailpolish

 

 

Ik vind deze nagellak echt
helemaal GEWELDIG!

 

MIJN ERVARING MET DE LAKJES

Ik gooi ‘m er gelijk in: ik vind deze nagellak echt helemaal GEWELDIG!

Kleur: ik vind de kleurtjes supermooi. Crimson komt krachtig over, fluoriserend bijna. Soms heb je lakjes waarbij je al vrij snel zo’n WAUW-gevoel krijgt bij het opdoen…had ik bij Crimson. Zo mooi! Ga eens kijken bij de HEMA naar deze lakjes want er is ontzettend veel keus. Als je de display in de winkel ziet…lakjes everywhere!!! Heul fijn!!!

Dekking: goed!

Kwastjes: goed!

Kwaliteit: de lakjes harden goed en snel uit. Na een half uur kon ik er gewoon mijn dagelijkse dingen mee doen zonder dat het afbladderde. YESSSSSS! Dat heb ik niet vaak hoor met nagellak! De lak zelf is niet te dun en ook niet te dik.

Pigmenten: de kleurpigmenten zijn fantastisch, zeker als je 2 lagen nagellak aanhoudt, zoals HEMA ook adviseert op de website. Verder komen de kleuren nog beter tot hun recht met een base- en topcoat.

Hoe Longlasting is dit: met een base- en topcoat blijft deze nagellak bij mij 3-4 dagen zitten en dat is een stuk langer dan sommige andere (duurdere) merken nagellak die ik draag :-) Maar het ligt er ook aan wat ik doe…wanneer ik intensief mijn handen gebruik bij het schoonmaken in huis bijvoorbeeld, blijft dit lakje 2 dagen goed zitten.

Nog even alle min- en pluspunten op een rijtje:

HEMA Longlasting Nailpolish
– lakjes hebben leuke namen die helaas niet op de potjes staan. Ik zag de namen toevallig op de website staan en voor een deel (“crim” en “old”) op mijn kassabon. Je moet nu een nummer onthouden in plaats van een naam bij je favoriete kleurtje(s)
– er staan geen ingrediënten vermeld op de potjes en ook niet op de website
+ tientallen kleuren in deze serie
+ nagellakjes zitten in mooie vierkante potjes wat heel chic oogt vind ik
+ dekking is top, mogen sommige high end merken echt wel een voorbeeld aan nemen!
+ kleurpigmentatie is na 2 laagjes erg mooi
+ blijft enkele dagen heel goed zitten

 

 

Wat? Longlasting Nailpolish
Waar? HEMA <- directe link naar de lakjes!
Prijs: € 2,50 per stuk
Op ons I’m Feeling Good-lijstje? JAAAAAAA!

 

Deze producten gebruikte ik ook voor mijn totale Nail look:

2 laagjes Basecoat & 1 laagje Topcoat — Essie all in one 3-way glaze (review)

Nagelriem verzorging — Essie apricot cuticle oil (review)

Na het knippen van de nagels – scherpe randjes vijl ik weg met een nagelvijl van Ici Paris XL. Ik vijl alleen de nagelranden, niet het oppervlak van de nagels! We willen geen verkleurde nagels!

 

WINACTIE ALERT! WIN DEZE FIJNE LAKJES EN NOG MEER MOOIS! LEES HIER HOE! DEZE ACTIE IS GESLOTEN.

XOXO Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

7 Reacties

 1. 31 maart 2016 / 08:40

  Waar ik wel benieuwd naar ben is hoe lang ‘long lasting’ in dat geval is. Hoeveel dagen bleef de nagellak mooi? Fijne uitgebreide review!

  • Amina
   Auteur
   31 maart 2016 / 12:42

   Hi Anne-Marie, leuk dat je mijn blog weer gelezen hebt! Met een base- en topcoat blijft deze nagellak bij mij 3-4 dagen zitten en dat is een stuk langer dan sommige andere merken nagellak die ik draag :-) Maar het ligt er ook aan wat ik doe…wanneer ik intensief met mijn handen bezig ben blijft het 2 dagen goed zitten. xxx

  • Amina
   Auteur
   2 oktober 2016 / 15:51

   Dank je wel Miss B! Lief van je! xoxo

 2. 5 april 2020 / 06:53

  Mooie kleuren! Goed om te weten. Ik gebruik eigenlijk alleen nagellak van Essence. Niet met een reden. Meer toeval. Ik sta zeker open voor andere merken. Ik kan er ook altijd zo blij van worden als ik iets low-budget heb gekocht :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *