Wonen | Hoezo herfst? Houd de zomer in huis met IKEA!

IKEA herfstcollectie 2016

Weer een fijne collectie update gekregen van mijn favoriete woonstore! Het belooft de zonnigste herfst ooit te worden! Deze maand lanceert IKEA namelijk een heleboel vrolijke, nieuwe designproducten. Geef de herfst kleur met stralende tapijten, swingende stoffen en bloemrijk servies! Het ultieme recept tegen een herfstdip! De nieuwe producten zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij IKEA. Ik roep het al vaker, maar OMG: die collectie-foto’s die IKEA maakt…zo prachtig. Geniet even mee!

 

“Last van de
herfstblues?”

Goed gevoel

Van de RAVNSÖ en HALVED vloerkleden krijg je gegarandeerd een goed gevoel! Niet alleen omdat deze vrolijke tapijten zelfs de meest druilerige herfstdag kleur geven, maar ook omdat IKEA de wevers uit India een betere toekomst geeft met eerlijke lonen, een goede werkomgeving en veilige hulpmiddelen. Win-Win!!!

Ravnsö rug IKEA 2016

Ravnsö vloerkleed € 149-,

Halved rug IKEA 2016

Halved vloerkleed € 149-,

Moeiteloos van bank naar bed

Het TARVA DAY BED is overdag een bank en transformeert ‘s avonds moeiteloos in een tweepersoonsbed. Handig voor kleine ruimtes dus! De designers gingen terug naar hun Zweedse roots door massief onbewerkt grenen te gebruiken. Zo al heel mooi, maar ook eenvoudig te schilderen in een vrolijke kleur naar keuze of voor andere DIY-ideeën! 

Tarva Day Bed IKEA

Tarva Day Bed € 119-,

Swingende stoffen

Last van de herfstblues? Met de swingende stoffen van IKEA gaat de zon weer schijnen. DAGGSKÅL, DVÄRGBJÖRK, NATTGLIM, ORANGELILJA en PIPDÅN bieden meters mogelijkheden. Wat dacht je van gordijnen, een kussenhoes of voor de Fashionista’s: een nieuwe jurk?

daggskal-dvargbjork-nattglim-orangelilja-and-pipdan-fabrics-ikea-2016ORANGELILJA stof € 4,99/m
Oranje/wit/zwart
DAGGSKÅL stof € 4,99/m
Wit/geel/grijs
NATTGLIM stof € 4,99/m
Donkergrijs-zwart
PIPDÅN stof € 4,99/m
Zwart/wit


IKEA-icoon in beweging

Het IVAR opbergsysteem is een IKEA icoon! Sinds 1970 is het systeem voortdurend in beweging om te voldoen aan wat mensen thuis nodig hebben. Zo bleek dat mensen behoefte hadden aan een afsluitbare kast. IKEA heeft naar de adviezen geluisterd en dit is het resultaat: een stijlvolle, industriële IVAR lockerkast, die doet denken aan de lockers op scholen en kleedkamers!

IVAR CABINET IKEA 2016

Ivar Opbergsysteem met deuren € 79,95

 

Finstilt Dinnerware IKEA 2016

Folklore servies

Op het nieuwe FINSTILT servies raak je nooit uitgekeken. Elk stuk heeft een ander patroon, geïnspireerd door folklore en klassieke Zweedse Kurbit schilderijen uit de 18e eeuw. Met de bloemrijke borden, schalen en kopjes geef je de eettafel deze herfst een zomerse touch!

05_ph138573_a

Finstilt Servies vanaf € 2,49

Natuurlijk mooi

De DOMPEN opbergmand biedt niet alleen ruimte aan al je spullen, maar frist ook nog eens je interieur op met zijn warme, natuurlijke uitstraling. De buitenkant is gemaakt van kokospalmbladeren, een hernieuwbaar materiaal. De opbergmand past trouwens precies in de KALLAX kast. Handig! Wat is die foto hieronder trouwens prachtig hè…OEF!!!!

DOMPEN BASKET IKEA 2016

DOMPEN opbergmand € 8,99 p/stuk

DOMPEN BASKETS IKEA 2016

 

 

“Benut de ruimte
onder je bed!”

 

Nog een keer omdraaien

Is het buiten koud en guur? Blijf nog even lekker liggen onder het ROSENRIPS beddengoed! Designer Eva Lundgren haalde de inspiratie voor het patroon uit een lokaal museum met Zweeds textiel uit de 16e eeuw. Het romantische beddengoed is gemaakt van 100 procent katoen van meer duurzame bronnen*.

ROSENRIPS QUILT COVER + PILLOWCASESIKEA 2016

ROSENRIPS QUILT COVER IKEA 2016

Rosenrips Dekbedovertrek 2 pp. en
2 kussenslopen € 49,95

Onder het bed

Extra opbergruimte nodig in de slaapkamer? Benut de ruimte onder je bed! Met de knappe RÖMSKOG bedopberger van rotan en katoen zijn al je spullen uit de weg, en toch in de buurt. Dankzij de handige rits blijven je spullen bovendien stofvrij. Ideaal voor je kleding!

RÖMSKOG BED STORAGE BOX IKEA 2016

RÖMSKOG BED STORAGE BOX IKEA 2016

RÖMSKOG bedopberger € 40-,

* Onder 100 procent katoen van meer duurzame bronnen verstaat IKEA katoen van planten die geteeld zijn volgens de richtlijnen van Better Cotton, door katoenboeren die werken volgens Better Cotton en duurzamer geproduceerd katoen uit de Verenigde Staten volgens bijvoorbeeld het e3 Cotton Program.

 

Check voor meer inspiratie IKEA.nl!

 

 

 Wat vinden jullie
van IKEA’s
herfstcollectie?

 

Tills nästa gång!
(Tot de volgende keer!)

XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube

Delen:

1 Reactie

  1. 7 februari 2017 / 17:16

    Vind artikel van de Ikea persoonlijk erg leuk staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *