Lifestyle | 5 x de leukste planners en agenda’s voor 2023

5 x de leukste planner en agenda's voor 2023

Jaaaaaa, het is me weer gelukt: ik heb weer een beauty van een agenda voor het nieuwe jaar kunnen vinden! En ik kan je vertellen dat het niet makkelijk was. Uren heb ik online naar mijn favoriete gezocht en ondertussen heel veel getwijfeld, gewikt en gewogen. Maar ik heb ‘m! Ook vond ik nog 4 andere leuke exemplaren die echt in het rijtje thuishoren van 5 x de leukste planners en agenda’s voor 2023!

Planner en agenda’s 2023

Ik heb nogal een wensenlijstje waar mijn agenda ieder jaar aan moet voldoen. Hoe mooier de agenda’s worden, hoe langer mijn lijstje elke keer voor het volgende jaar wordt:

 1. Zo moet ‘ie een ringband hebben, zodat ‘ie mooi open kan blijven liggen
 2. De week moet overzichtelijk verdeeld zijn over 2 pagina’s
 3. De dagen moeten genoeg ruimte hebben om er fatsoenlijk dingen bij te kunnen schrijven. Hekel aan te kleine vakjes!
 4. Een harde cover, want hij moet een jaar lang meegaan
 5. Mooie print aan de voorkant, want ik moet er een jaar lang naar kijken, hahaha!

5 x de leukste planners en agenda’s voor 2023

1. Mijn fave: de Hobbit agenda ringband medium

Nou, ik begin gelijk met mijn favoriet! Ik heb ‘m net online gekocht en ben er helemaal verliefd op. Deze voldoet aan mijn 5 wensen die ik heb opgenoemd. En check die print! Al mijn nude lievelings kleurtjes bij elkaar! Love it!

Omschrijving: prachtige spiraalagenda die gemakkelijk in je tas past, met harde cover voorzien van een mooie botanische print op een zachtroze achtergrond en goudfolie letters. De agenda wordt dichtgehouden door een elastiek en heeft een verplaatsbare bladwijzer om snel bij de juiste datum te zijn. De indeling van de agenda is één week over twee pagina’s en heeft 5 hele mooie transparante insteekhoesjes met tien chique giftcards. Goede kwaliteit. Deze agenda loopt van november 2022 t/m december 2023. Dus ik kan ‘m met 2 weken al gebruiken, woohooooooo! Deze agenda ga je vaak terugzien op mijn Instagram.

 • Afmetingen: 17,5 x 12,5 cm
 • Ringband
 • Hardcover met goudfoliedruk
 • 160 pagina’s
 • Weekoverzicht
 • 5 pvc insteekhoesjes
 • 10 giftcards
 • Met elastiek
 • Bladwijzer.

2. Lekker retro: Lannoo Flowers Bureau agenda 2023

Speciaal voor de hippie retro lovers! Een heerlijk vrolijke agenda met superschattige boho illustraties. Met een linnen hardcover. Dat is altijd zo stijlvol hè. En die vrolijke kleurtjes zijn heel fijn straks in de donkere wintermaanden.

 • Met flexibele wire-o binding
 • 7 dagen verdeeld over 2 pagina’s
 • Talen: Nederlands, Duits, Frans & Engels
 • Afmetingen: 17 x 23 cm.

3. De beauty van het stel: Davida planner + pen en stickervel

Wauwwwww, deze is zo mooi! En had ik bíjnaaaa gekocht! Het is dat je zelf alle data in moet vullen, anders was ik hiervoor gegaan, want wát een beauty van een planner is dit zeg.

Omschrijving: de Davida Planner is een planner om je leven structuur en houvast te geven. Met de wheel of life kun je jouw doelen in kaart brengen. Daarnaast is er ruimte voor reflectie, wat je weer kan koppelen aan je goals. Met de schema’s hou je makkelijk overzicht. In de weekplanner vind je extra een handige habit tracker. De Davida Planner kan je naar eigen behoefte invullen en gebruiken, en heeft een dubbele pocket aan de voorkant van de planner. Inclusief gratis pen en stickervel.

Meer I’m Feeling Good shopping artikelen lezen

4. Trendy: Melli Mello DIY agenda 2023

Oh, deze is ook echt prachtig. De cover is heerlijk botanisch/eclectisch en gewoon kunst!

Omschrijving: de Melli Mello DIY jaaragenda 2023 ziet er fantastisch uit! Het botanische tafereel met bloemen, vogels en bladeren op de cover brengt je direct in een vrolijke stemming. De gouden details maken het geheel trendy en helemaal van nu. De kaft heeft niet alleen een prachtig design, ook de binnenkant is helemaal gemaakt in Melli Mello stijl en bevat leuke extra’s zoals ansichtkaarten en stickers. Daar hou ik van! De agenda is ideaal voor de echte knutselaar, want naast elke weekpagina kun je extra notities, to-do’s of andere herinneringen kwijt. De ringband is ideaal in gebruik en superstevig! Met de handige liniaal die je kunt gebruiken als bladwijzer hoef je nooit meer naar de juiste pagina te zoeken!

Afmetingen: 19 x 17 cm

5. Slowliving: A-Journal A-Planner agenda 2023

Als liefhebber van #slowliving en #simpleliving vind ik deze mooie en minimalistische agenda ook echt in dit rijtje van de leukste 5 thuis horen. De beige kleur, de illustraties en de linnen hardcover zijn ook prachtig.

Omschrijving: de A-planner is de luxe linnen planner van A-journal. Een mooie linnen jaaragenda voor 2023 met volop ruimte voor plannen, lijstjes en overzichten. Elke maand begint met een mooie handgeschilderde illustratie, een maandoverzicht en een maandplanner met ruimte voor welzijn, je sociale leven, werk en gezondheid. Je kunt met deze planner ook reflecteren op de afgelopen maand en je intenties opschrijven voor de nieuwe. Deze agenda is bedoeld voor rust, structuur en balans.

Afmetingen: 18 x 23 cm

5 x de leukste planners en agenda’s voor 2023

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb mogen inspireren. Misschien ben je een beetje op weg geholpen in het doolhof van online agenda’s en planners voor het nieuwe jaar. Het was voor mij wel de eerste keer dat ik uren en uren naar the one & only heb gezocht. Dat is ergens misschien ook een goed teken? Dat ze steeds mooier en beter worden? Wat vind jij? En ben jij #teampapierenagenda of #teamdigitaleagenda?

 

Welke van deze agenda’s/planners 2023 is jouw favoriet?

Afbeelding 5 x de leukste planners en agenda's 2023

Photo by Alexa Williams – Unsplash

Delen:

11 Reacties

 1. 28 oktober 2022 / 09:48

  Oh heerlijk, ik ben dol op agenda’s en planners! Ik wilde dit jaar eens wat anders maar ben toch weer uitgekomen bij de vertrouwde Moleskine XL…

 2. Linda schrijft ' t op
  28 oktober 2022 / 18:53

  Ik heb altijd een agenda aan de muur voor het gezin. Voor mijn werk het bloggen gebruik ik geen agenda of planner.

 3. 31 oktober 2022 / 13:24

  Ik had al jaren dezelfde agenda, maar ik ga nu voor het derde jaar achtereen voor een bureau-agenda van de Hema. Hij is groot, fijn, veel ruimte per dag en ook niet al te dik en zwaar. Geen ringband trouwens, gewoon gebonden. But still, it works for me (en ik doe wat zuiniger aan, deze is ook nog vrij budget 😅)

 4. 1 november 2022 / 16:48

  Leuke agenda’s. Ik heb een simple met bloemen van de action. Naast mijn agenda heb ik ook een bullet journal

 5. Cynthia
  1 november 2022 / 17:10

  Ik gebruik zelf een planner van Structuurjunkie. Die methode werkt voor mij heel fijn om structuur en overzicht te houden. Echt een ideale planner!

 6. Jouvence
  1 november 2022 / 17:22

  De Davida planner ziet er mooi uit! Ik moet eerlijk bekennen dat ik meestal een simpele heb van de HEMA en dit jaar zelfs een van een paar euro van de Action voor 2023.

 7. Claire
  1 november 2022 / 21:21

  Wat een geweldig overzicht en hoe toevallig! Ik heb mezelf een paar weken geleden getrakteerd op de Hobbit agenda en ik ben er ook super enthousiast over! Heerlijk papier, mooi duidelijk en overzichtelijk, genoeg schrijfuimte; echt super!

 8. 4 november 2022 / 09:36

  Ook al doe ik veel online, ik heb nog steeds een agenda, waar ik alles in noteer. Handig

 9. 4 november 2022 / 11:38

  Ohh wat leuk! Ik houd van planners en dergelijke. Vooral de Davida planner ziet er goed uit. Ik schaf altijd planners aan, maar gebruik ze vervolgens niet consistent haha, blijft toch leuk om ze te hebben.

 10. 6 november 2022 / 16:02

  Ik vind planners en agenda’s altijd zo mooi! En elke keer koop ik er een en denk ik Yes nu ga ik alles netjes bijhouden! Tja en dan schakelt mijn ADD brein in en vergeet ik het weer. Dus ik denk dat ik er dit jaar maar geen meer koop want ze belanden helaas toch achter in de kast.

 11. 15 november 2022 / 09:32

  hier maken wij alleen gebruik van een filofax waar wij er meerdere van hebben in verschillende maten :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *