Personal | 9x mijn meest gelikete Instagram-foto’s 2016/begin 2017 (2)

9 x Instagram

In 2016 ben ik begonnen met I’m Feeling Good op Instagram en ik moet zeggen: I LOVE IT! Het is voor mij een enorme inspiratiebron en ik vind het leuk om mijn “Instafeed” op een bepaalde manier te bewerken zodat het een mooi geheel wordt. Ik kan echt wel een uur per dag naar mooie Insta-accounts kijken en ik merk dat ik vooral gek ben van “witte feeds”. Een witte feed betekent dat op alle foto’s de kleur wit goed naar voren komt. Ik doe dit zelf sinds kort ook zoveel mogelijk want ik vind dit toch het mooist! Het jaar is voorbij dus tijd voor een overzicht van mijn 9 meest gelikete Instagram-foto’s van 2016 tot nu. Vandaag het laatste deel met de top 4!


9x mijn meest gelikete Instagram-foto’s
2016/begin 2017

 

Nummer 4

Ik had nooit verwacht dat deze foto in mijn top 4 zou staan en dat over een heel jaar genomen! Deze foto met een pannenkoek vind ik echt zo simpel! Ik had hier totaal niet nagedacht over kleur, hoe alles erbij lag of wat dan ook, ik maakte ‘m gewoon! En check mijn bord, de rand is totaal niet food-pic-ready zeg maar. Dus een tip: food foto’s doen het vaak heel goed op Insta!


Nummer 3

Een bordje met zomerfruit! Ik verlangde er zo naar begin oktober! Vaak moet ik echt even wennen bij de overgang naar een nieuw seizoen en daarom plaatste ik deze throwback die ik maakte op ons balkon. Ervaren jullie dat ook, dat licht eten veeeel makkelijker in de zomer gaat dan in de winter? Voor de mensen die zich afvragen waar een nieuwe “Yay, ik word slank!” blijft: die komt eraan, maar ik moest me dus echt weer even herpakken!


Nummer 2

Deze foto heeft erg lang op de eerste plek gestaan en is sinds kort “verstoten” naar plek nummer 2…maar ik vind ‘m zoveel mooier dan de nummer 1! Ten eerste: ik vind ‘m prachtig omdat er een dier opstaat en dieren zijn niet altijd makkelijk vast te leggen. Ze doen wat ze willen en deze knapperd was erg beweeglijk! En zo lief! Wij hebben in ons dorpje zo’n buurtsupermarkt en wanneer ik daar wel eens boodschappen haal en we elkaar zien komt hij/zij altijd hard miauwend op me afgelopen en mag ik hem/haar aaien. Heerlijk. Heel indrukwekkend beestje om te zien ook, prachtig echt! Ik denk dat het een boskat is. Kijk die vacht eens! Daarnaast betekent deze foto veel voor mij omdat ik er een boodschap aan wilde meegeven in deze harde tijd:

I so love it when I’m walking somewhere, in a street, and suddenly a sweet little creature comes along…talks a bit with you, sharing a few “miows”…and there he goes again…back doing his thing… It always surprises me how animals put trust in humans without even knowing them…when all we do nowadays is judging one another…let’s learn from our little friends! Walk up to somebody you don’t know at all, that looks completely different from how you look, has another background, another language, another religion…look at the other person and really see him/her…and spread kindness! Xoxo! ?❤️•

 

Nummer 1!


Begin 2017 gepost en Instagram stond toen vol van mensen met goede voornemens. Ik haalde daar enorm veel inspiratie uit om ook weer flink te gaan sporten en maakte deze vlak voordat ik de zaal instapte. Links zie je mijn gele 4kg kettlebell in mijn hand. Het verbaast me wel dat deze op 1 staat, dus nog een Instagram tip: sport foto’s doen het blijkbaar ook heel goed!

Je kunt me op Instagram volgen voor nog meer gezelligs:
@imfeelinggood.nl!

 

 

Header foto: Pexels
Instagram foto’s: I’m Feeling Good

HAPPY WEEK!

Welke foto uit
de top 4
vind jij het leukst?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

6 Reacties

 1. 13 februari 2017 / 07:24

  Weer een leuke blog met mooie plaatjes!

 2. 13 februari 2017 / 07:33

  Nummer 2 en 3 vind ik de mooiste plaatjes! Ik hou van zomerfruit en die kat is gewoon heel lief!

 3. 13 februari 2017 / 07:34

  Leuk weer. Ik vind de foto op nummer 1 eerlijk gezegd typisch zo’n instagram foto waarvan er al 10 miljoen online staan. Maar het is blijkbaar wat mensen leuk vinden!

  • Amina
   Auteur
   13 februari 2017 / 12:20

   Hahahaha, ja echt hè! Die met de “buurtsuperkat” blijft echt mijn nummer 1 :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *