Lifestyle | 7 tips hoe je een vrouw kunt verrassen met Valentijnsdag!

Lifestyle 7 tips hoe je een vrouw kunt verrassen met Valentijnsdag

Op 14 februari staan we even stil bij het feest van de ♥ LIEFDE ♥ Valentijnsdag is eigenlijk bedoeld om anoniem een kaartje of berichtje te sturen naar de persoon van wie je houdt, maar rond 1847 is de traditie vanuit Amerika ook overgewaaid voor al bestaande stelletjes. Ik heb aan meerdere mannen in mijn directe omgeving gevraagd wat zij nou graag zouden willen lezen rond Valentijnsdag en de meerderheid gaf aan te willen weten hóe ze nou het beste een vrouw kunnen verrassen. Na flink wat research te hebben gedaan zijn dit mijn 7 tips! Dus mannen, go get her! En dames, heeft je vent geen idee hoe hij je dit jaar moet verrassen? Laat hem dan dit blog lezen!

Verras jouw lief met Valentijnsdag, maar net even met dat beetje extra!

Tip 1: Romantisch diner met kaarslicht thuis

Vaak nemen stelletjes elkaar mee uit eten, maar wanneer de liefde nog pril is vinden dames het toch wel fijn om mee uit eten gevraagd te worden door de man. Wat een vrouw ook heel erg kan waarderen is wanneer ze aan tafel zit, een lekker drankje voorgeschoteld krijgt en de man voor haar ziet koken. Wanneer je er dan ook nog een gezellig praatje bij houdt en echt met haar in contact bent, kan jullie avond niet meer stuk! Het thuis-element zorgt ervoor dat het minder op een standaard-date-buiten-de-deur lijkt en je iets meer jezelf kunt zijn. Natuurlijk is het eng voor beiden om al zo snel bij hem thuis te zitten, maar op deze manier kan het heel romantisch zijn.

Tip 2: Samen naar een schaatsbaan

Google even of je een schaatsbaan in de buurt kunt vinden en neem haar daar mee naartoe. Erna samen van een chocomel met slagroom genieten is super romantisch, hoe simpel dit ook klinkt. Geloof me, gaat ze leuk vinden.

Tip 3: Neem het initiatief

Dit is een algemene tip van mij die vrouwen enorm kunnen waarderen: neem het initiatief! Wij willen graag dingen zelf regelen, controle houden en zorgen dat de dingen “gewoon perfect” lopen waarbij we onszelf maar al te vaak vergeten. Wanneer jij het initiatief zo nu en dan neemt en de vrouw van je dromen even ontzorgt, scoor je punten…en echt veel! Wanneer zij zo nu en dan Zal ik dat even voor je doen?, Laat mij [dat] maar even [doen] of Zullen we daar heen gaan? hoort komt het allemaal vanzelf goed!

Tip 4: Ga samen dansen

Even wat ongemakkelijk misschien, maar probeer het gewoon! Geniet je (toekomstige) vriendin van dansen? Neem haar dan voor Valentijn mee naar een club en dans met haar tot de zon weer opkomt!

Tip 5: Rozen en chocolade…the classy & sexy way

Zoals de headerfoto al een beetje verraden heeft, heb ik hier een tip voor je die onorigineel lijkt, maar wanneer je ‘m goed aanpakt onvergetelijk wordt! Neem haar mee naar een heel classy hotspot – bel ze bijtijds even om uit te leggen wat je van plan bent/wat zij voor je kunnen regelen en reserveer een mooie rustige plek – en overlaadt haar met rode rozen, macarons, taart, chocolade, lekkere koffie of thee, champagne en aardbeien…wanneer er een ober in pak aanwezig is: even better! Geloof me: houden we van!

Tip 6: Koud & guur? Sauna, Wellness & Spa!

Wanneer je liefje in februari loopt te klappertanden van ellende en zich opgebrand, moe of lamlendig voelt, is het een goed idee om haar voor Valentijnsdag mee te nemen naar een Sauna, Wellness-Center of een luxe bungalowhuisje met eigen spabad. Er even helemaal uit zijn en haar omgeven met warmte geeft jou een extra duwtje in de richting van haar hartYesssss!

7 tips hoe je een vrouw kunt verrassen met Valentijnsdag!

Tip 7: Het perfecte aanzoek

Deze tip is bedoeld voor de man die haar op deze dag ook meteen ten huwelijk wil vragen. Hij is echt wel een beetje extremer dan de vorige tips en vergt veel voorbereiding, maar hey, het is voor de vrouw van je dromen! Zorg dat je voldoende tijd hebt voor de voorbereiding – dus dat de zweetdruppels niet op je voorhoofd staan als ze binnenkomt, nót sexy – en dat ze ook echt een flinke tijd weg is en niet ineens voor je neus staat. Ze moet echt gewoon helemaal weg zijn. Verzin maar iets. Natuurlijk heb ik niet hét antwoord op het perfecte aanzoek, want dat hangt van enorm veel factoren tussen jullie beiden af. Dingen die jullie samen hebben meegemaakt. Dingen die jullie dichter tot elkaar hebben gebracht. Wat jullie tot zielsverwanten heeft gemaakt. Waardoor jullie elkaars beste maatje zijn.

En dan…

Díe dingen tot 1 moment maken, het haar laten zien of vertellen en haar dán vragen. Yep. Ze zal smelten. Dit kun je doen door haar naar een plek te brengen die veel voor jullie betekent. Laat haar daar naar een mooi filmpje kijken met videobeelden van al jullie prachtige momenten samen…en alsjeblieft niet op je iPhone, maar pak een beetje uit…Laat berichtjes voorbij komen die jullie elkaar hebben gestuurd met foto’s erbij. Zorg voor mooie (live) romantische muziek op de achtergrond voor de sfeer en breng de dingen die je tegen haar wilt zeggen met tekst in beeld…of zeg het na het bekijken van het filmpje persoonlijk tegen haar. Die details van rozenblaadjes, champagne, op je knieën gaan op het strand, leuk allemaal: maar waar het echt om gaat is wát je tegen haar zegt. Maak het speciaal. Go get her Tiger!

p.s.: Ik heb dit blog geschreven in de vorm van man-vrouw, maar kan uiteraard zo gelezen worden hoe JIJ wilt: vrouw-vrouw, man-man, transgender, maakt niet uit! #Lovewins

HAPPY VALENTINE!

Wat vind jij
van deze
Valentijnsdag tips?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

2 Reacties

  1. 7 februari 2017 / 16:49

    Inderdaad de simpele manier! Rozen! Werkt bij mij in ieder geval altijd.

  2. 1 oktober 2018 / 13:27

    Deze tips zijn natuurlijk altijd zinvol! Mijn vriendin is rond Valentijnsdag jarig en ik wil iets groots plannen. Daarom ben ik op zoek naar leuke ideeën. Tip 6 vind ik erg goed, want mijn vriendin heeft het inderdaad erg snel koud. Verder houd ik ook wel van wellness. Ik ga eens kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *