Personal | 9x mijn meest gelikete Instagram-foto’s 2016/begin 2017 (1)

Instagram foto's

In 2016 ben ik begonnen met I’m Feeling Good op Instagram en ik moet zeggen: I LOVE IT! Het is voor mij een enorme inspiratiebron en ik vind het leuk om mijn “Instafeed” op een bepaalde manier te bewerken zodat het een mooi geheel wordt. Ik kan echt wel een uur per dag naar mooie Insta-accounts kijken en ik merk dat ik vooral gek ben van “witte feeds”. Een witte feed betekent dat op alle foto’s de kleur wit goed naar voren komt. Ik doe dit zelf sinds kort ook zoveel mogelijk want ik vind dit toch het mooist! Het jaar is voorbij dus tijd voor een overzicht van mijn 9 meest gelikete Instagram-foto’s van 2016 tot nu. Vandaag de eerste 5!


9x mijn meest gelikete Instagram-foto’s
2016/begin 2017

 

Nummer 10

A photo posted by Amina (@imfeelinggood.nl) on

Een foto van een gezellige DIY kerst-slinger die ik online gekocht heb bij MIEKinvorm. Heel erg leuk om zelf in elkaar te zetten en het idee om ook met kerst een slinger in huis op te hangen vind ik super!

 

Nummer 9

A photo posted by Amina (@imfeelinggood.nl) on

Ik probeer altijd iets persoonlijks te vertellen bij de foto’s die ik plaats. Onze kat Lilly lag hier echt zó ontzettend lief te slapen op de bank. Ik was die dag vrij en wilde eigenlijk nog een paar dingen buiten de deur doen…maar het was koud en nat en ik besloot haar gezellig gezelschap te houden op de bank met een deken, heel veel thee en Netflix! Genieten!


Nummer 8

Weekend! ??•

A photo posted by Amina (@imfeelinggood.nl) on

Een foto van een heerlijke kop muntthee. Ik kan alleen al van de geur zo ontzettend genieten en vrolijk worden! En ik gebruik ook geen lepeltje meer; daar hebben we die steeltjes voor, haha! #uitvindingvandeeeuw


Nummer 7

A photo posted by Amina (@imfeelinggood.nl) on

Ik ben heel blij dat deze foto de top 10 heeft gehaald, want ik ben echt wel een beetje trots op het resultaat! Ik vind een flat lay – een foto van bovenaf genomen, meestal van spullen die in een bepaalde compositie neergelegd zijn- nou niet echt makkelijk te maken. Het lijkt erop alsof ik heel ontspannen op bed een cappuccinootje vasthoud en de boel onder controle heb, maar achter de schermen probeer ik op een instabiele ondergrond (matras) van bovenaf met mijn iPhone exact de goede hoek te vinden in combinatie met de juiste lichtinval om zo het perfecte plaatje te schieten! De koffie, het laken, de vrolijke tekst, de bloem en het magazine…ik vind dit persoonlijk een echte I’m Feeling Good-foto! #goedgelukt


Nummer 6

A photo posted by Amina (@imfeelinggood.nl) on

En alweer de laatste foto in dit eerste deel van mijn meest gelikete Instagram-foto’s 2016/begin 2017. Deze foto is afgelopen oktober gemaakt! In de haven van Leiden. Je kunt het je nu misschien niet meer voorstellen, maar het echte herfstweer begon echt heel laat dit jaar. Het leek een tijdje gewoon lente!!! Geweldig was dat!

Binnenkort deel 2 van mijn 9 meest gelikete Instagram-foto’s! Je kunt me op Instagram volgen voor nog meer gezelligs: @imfeelinggood.nl!

 

Foto’s Instagram door I’m Feeling Good.
Header foto: Pexels

 

 

HAPPY WEEK!

Welke foto uit
dit eerste deel
vind jij het leukst?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

3 Reacties

  1. 8 januari 2017 / 22:37

    Wat een plaatjes zeg! Leuke foto’s, ben benieuwd naar deel 2 :)

  2. 9 januari 2017 / 14:57

    Wat een mooie foto’s! Ik vind de foto met de kat ? Het leukste! Ik ben een katten fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *