Woontrend | Een wereldkaart op plexiglas in je interieur

Woontrend Een wereldkaart op plexiglas in je interieur

Op woongebied is wanddecoratie in de vorm van een wereld-, land- of stadskaart nu echt een trend. Ik ben echt gek op globes en wereldkaarten in mijn interieur. Van CanvasCompany mocht ik een wereldkaart op glas uitkiezen! Ik laat je zien hoe je dit mooi onderdeel kunt laten uitmaken van je interieur en hoe ik de bestelling, levering en het ophangen van de wereldkaart bij CanvasCompany ervaren heb. Enjoy!

Woontrend | Een wereldkaart op plexiglas in je interieur

Een wereldkaart op glas kun je op meerdere manieren mooi laten shinen in je huis. Bijvoorbeeld:

 • neerzetten op een kast, dressoir of commode;
 • ophangen aan de muur.

Het mooie is dat het een tijdloos stuk is, dat ontzettend lang meegaat en waar mooie gesprekken uit kunnen voortkomen. Zo begonnen vrienden die hier vorige week waren en de kaart zagen spontaan over de landen en steden te praten waar zij zijn geweest, dat was zó gezellig. Dus ben je een avonturier of gewoon een liefhebber van mooie dingen in je huis? Kijk dan eens of een wereldkaart op plexiglas iets voor jou is, je hebt dan altijd iets bijzonders aan je muur hangen!

Wat is plexiglas?

Polymethylmethacrylaat is een polymeer van methylmethacrylaat. Deze transparante thermoplastische kunststof staat beter bekend als plexiglas.

Plexiglas kwaliteit

Galaxy wereldkaart

Ik koos voor een mooie kant en klare Galaxy wereldkaart op plexiglas van 90×60 cm. De continenten zijn mooi blauw-paars van kleur en het lettertype op de kaart is gezellig speels. Het volledige aardoppervlak is op deze wereldkaart bedekt met een prachtige sterrenhemel. Op deze manier haal je heel tof het heelal naar je interieur. Bij CanvasCompany kun je ook terecht voor een mooie aluminium foto of een foto in glas. Ik heb ‘m voor nu even op onze nieuwe bank gefotografeerd, want hij krijgt snel een mooi plekje in de gamekamer van de boyfriend. Die vindt ‘m prachtig!

Wereldkaart op plexiglas

Bestellen bij Wereldkaarten.nl

Bestellen gaat heel eenvoudig. Je kiest het formaat en vinkt aan of je een ophangsysteem erbij wilt hebben of niet. Deze wereldkaart kost € 118,90 incl. BTW en ophangsysteem. Met de verzendkosten erbij kom je dan op € 124,85. Na het invullen van je gegevens en de betaling wordt de bestelling voor je in orde gemaakt.

Verzending & levering

Ik ontving mijn wereldkaart binnen 5 werkdagen. Voor formaten groter dan 150×150 en 180×100 cm is de levertijd 5-10 werkdagen. De kaart was heel goed verpakt in dik karton en bubbeltjesplastic om beschadiging te voorkomen. Let op: er zit ook een plastic beschermlaagje om de kaart heen. Als je die eraf haalt zie je pas echt hoe mooi het is!

Detail wereldkaart op plexiglas

Kwaliteit en prijs

De kwaliteit vind ik super. Het is gemaakt van heel sterk en duurzaam materiaal waar je dus lang mee kunt doen. Het ophangmateriaal dat je erbij kunt bestellen vind ik zeer stijlvol. De prijs is bij een groot formaat zoals deze een investering, maar dan heb je ook iets!

Ophangsysteem Wereldkaarten.nl

Mooie wanddecoratie

Ik hoop dat ik je met dit artikel weer heb weten te inspireren op woon-gebied! Wie weet bekijk jij binnenkort onze mooie wereld inclusief sterrenhemel ook vanaf de bank. Enjoy!

 

Wat vind jij
van deze
wereldkaart
op plexiglas?

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

 

 

 

* Deze wereldkaart op
plexiglas heb ik gekregen

van CanvasCompany.nl.

Delen:

10 Reacties

 1. 7 juli 2019 / 18:01

  Supergaaf! Ik heb momenteel al een oud Nederlandse kaart op stof in de keuken hangen, past iets meer bij onze landelijke stijl, maar ik houd van kaarten in een inrichting!

 2. 7 juli 2019 / 18:03

  Ziet er erg leuk uit. Heb zelf een oude wereldschoolkaart hangen

 3. 9 juli 2019 / 09:44

  Ik vind het er heel mooi uitzien. En ideaal dat tegen een stootje kan. Mijn enige vraag is: is het zwaar?

  • Amina
   Auteur
   9 juli 2019 / 11:39

   Hi Nicole, ik vind het reuze meevallen. Het exacte gewicht weet ik niet, maar ik kon het met mijn huidige rugklachten vrij makkelijk optillen en verplaatsen om het te fotograferen.

 4. Jouvence
  9 juli 2019 / 12:30

  Wauw, wat een mooie wereldkaart heb je gekozen! Apart ook op plexiglas, ken het wel op hout.

 5. 9 juli 2019 / 14:31

  Mooi is deze. Ik heb zelf een stadskaart van Amsterdam aan de muur hangen.

 6. 9 juli 2019 / 19:26

  Mooi en stylish! Destijds heb ik er wel over nagedacht. Maar ons huis is al best gevuld met kunst en schilderijen, dus ik zou niet weten waar ik zo’n mooie wereldkaart zou moeten hangen (het mooist is het wel op een ruime muur vind ik).

 7. Mandy
  10 juli 2019 / 06:55

  Wauw! Vind deze kaart echt prachtig

 8. 11 juli 2019 / 06:38

  Wereldkaarten, landkaarten, ik hou ervan. Mooi om het op deze manier als wanddecoratie te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *