Wonen | Foto op Canvas: review BesteCanvas.nl & kortingscode

Wonen Foto op Canvas review BesteCanvas.nl & kortingscode

Je woning is nooit af! Het is altijd veranderen, aanpassen en mooier maken tot het écht helemaal bij jou past. Dat betekent ook dat dingen wel eens aan vervanging toe zijn, zoals home accessoires. Ik was mijn schilderij op canvas met klaprozen een beetje zat in de woonkamer en wilde dat graag vervangen door een echte foto. Ik kwam online uit bij BesteCanvas.nl en bestelde daar mijn foto op canvas. Benieuwd naar het resultaat? En wil jij een mooie kortingscode? Lees dan gauw verder!

Wonen | Foto op Canvas: review BesteCanvas.nl & kortingscode

Foto op Canvas

Wij zijn niet zo van de portretten of vakantiefoto’s in de woonkamer. Die hebben we op de slaapkamer staan. Ik vind het zelf mooier om in de woonkamer mooie sfeerfoto’s en andere sfeervolle elementen neer te zetten en op te hangen. Daarom kozen wij voor een mooie sfeerfoto van Turkse thee in een mooi theeglas op een dienblad. Hoe leuk is is de achtergrond met die prachtige theepot, theelepel en zoete hapjes! De foto is van Shutterstock (fotograaf: Africa Studio) waar ik een abonnement op heb voor mijn blog.

Foto op canvas BesteCanvas.nl

Bestellen bij BesteCanvas.nl

BesteCanvas.nl is een website waar je je mooiste foto’s kunt laten afdrukken, op allerlei producten. Ik heb voor een foto op canvas de maat 90×60 cm gekozen, lekker groot voor boven de tv. Er is trouwens veel meer keuze in home en wanddecoratie. Stel je even voor: jouw mooiste foto op een tapijt! Ja echt, dat kan ook!!

Bestelpagina BesteCanvas.nl

Je kunt heel gemakkelijk bestellen:

 1. Door je foto te uploaden laat de configurator goed zien welke maten mogelijk zijn voor het scherpste resultaat, hoeveel dat kost en wat er van de foto rondom het frame gespannen zal worden. Je kunt dus heel easy een keuze maken. Super duidelijk. Hou ik van. Als je naar beneden scrollt zie je nog verschillende mogelijkheden voor framedikte, randeffect, beeldeffect en een premium optie.
 2. In je winkelwagentje zie je nogmaals het resultaat en kun je voor weinig geld een ophangsetje toevoegen. Op dit moment zit overal korting op wanneer je je foto op canvas besteld, óók op het ophangsetje.
 3. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld en betaald wordt je foto gemaakt. De productietijd is 1 werkdag en de totale levertijd is tot 6 werkdagen.

Kwaliteit & prijs

Zoals je kunt zien op de foto’s is het canvas supermooi geworden en van goede kwaliteit. Ik vind de zijkanten en achterkant ook netjes afgewerkt. De foto is mooi op canvas uitgestrekt om het perfect passend te maken.

BesteCanvasnl aan muur

Canvas is lekker licht en heeft een mooi, enigszins ruw effect, waardoor je foto echt tot leven komt. En de prijs is heel goed te doen door de korting die er nu op zit. En met de kortingscode die ik hieronder geef, krijg je nóg meer korting!

BesteCanvas.nl foto op canvas details

Voor jou: kortingscode voor een foto op canvas

Ik heb na mijn bestelling en levering contact opgenomen met BesteCanvas.nl en gevraagd of ik een kortingscode voor jullie kon krijgen. En dat is gelukt! Bestel snel jouw prachtige
foto op canvas met mijn kortingscode FEELGOODCANVA15. Met deze code krijgen al mijn lezers bovenop de kortingen die er nu al zijn in de webshop, nog eens 15% extra korting bij. Yassssss! Deze code kun je inzetten in je winkelwagentje. Let op: de code is geldig tot 18 augustus 2019! Tip: wil jij ook graag een mooie foto op canvas? De ‘normale’ kortingen die nu bij BesteCanvas.nl lopen, kunnen in de loop der tijd veranderen, dus wacht niet te lang met deze ‘dubbelop’ korting!

Mooier wonen

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb kunnen inspireren! Creëer je eigen stijl en prettige sfeer om je heen met een mooie foto op canvas. Die kun je mooi aan de muur hangen of ergens neerzetten, bijvoorbeeld op je dressoir. Enjoy!

 

 

Ga jij ook
een foto
op canvas
bestellen?

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

 

* Dit is een inspirerende samenwerking
met BesteCanvas.nl.
Door samen te werken met merken
kan I’m Feeling Good blijven bestaan.
Thanks voor de support.

Delen:

12 Reacties

 1. 25 juni 2019 / 06:36

  Het resultaat mag er wezen! Ik heb zelf eigenlijk helemaal geen foto’s (van mensen) in huis, maar vind het wel erg leuk om foto’s van bijvoorbeeld een vakantie of andere sfeerfoto’s in huis te halen om het toch een persoonlijk tintje te geven. Heb ik nu nog niet eigenlijk hoor, maar zou ik in de toekomst wel willen doen!

 2. 25 juni 2019 / 08:39

  Ik heb een canvas laten maken van een streetview foto die ik in New York heb gemaakt. Iedere keer als ik het canvas zie komen er fijne herinneringen terug. Ik ben voorstander van het verzamelen van fijne herinneringen om je heen.

 3. 25 juni 2019 / 09:31

  Wat is deze foto leuk om op canvas te laten zetten, wat een goed idee. Hier alleen maar foto’s op Canvas, de meeste van onze reis door Amerika en canada. Ik ben dol op foto’s in huis.

 4. 25 juni 2019 / 09:44

  Op dit moment niet, maar ik vind het wel een hele mooie methode om een foto te vereeuwigen!

 5. 25 juni 2019 / 10:26

  Canvas is leuk en mooie foto ook. Heb zelf ook n camvas hangen maar dan van de wereldkaart.

 6. 25 juni 2019 / 16:19

  Wat een prachtige foto. Snap wel dat je hem uitgekozen heb. Maar je huis is indd nooit af.

 7. 25 juni 2019 / 16:33

  Gave keuze zeg! Je ziet de laatste tijd steeds meer foto’s op canvas. Een mooie manier om momenten extra aandacht te geven, vind ik :-)

 8. 25 juni 2019 / 18:30

  Een foto op canvas vind ik heel top! Heb het zelf ook al een aantal keer besteld! Leuke foto heb je uitgekozen!
  Liefs,
  Elles

 9. 27 juni 2019 / 06:14

  Ik heb links en rechts ook een canvas ophangen, het geeft altijd een bepaalde knusse sfeer!

 10. 29 juni 2019 / 19:24

  Prachtige foto! Wij hebben zelf een groot canvasdoek hangen van een eigen foto van Londen, in de woonkamer. Ik hou wel van die persoonlijke foto’s met persoonlijke verhalen.

 11. 29 juni 2019 / 22:25

  een persoonlijk geschenkje is altijd leuk dus als ik nog is naar een verjaardag ga maak ik een canvas :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *