Wat is Bloglovin’?

Wat is Bloglovin'?

Bloglovin’ is een hele handige en mooie verzamelplek op het internet waar je jouw favoriete blogs kan volgen en je eigen blogs kunt delen. Bloglovin’ is een RSS feedeen web format – dat gebruikt wordt om blog posts op een efficiënte en eenvoudige manier te vinden. Ook wanneer je als blogger meer lezers nodig hebt is dit een superhandige tool!!!

Bloglovin’

Wat is Bloglovin’?

Bloglovin is een platform dat jou je favoriete blogs en websites op 1 centrale plek laat volgen. Het lijkt erg op Facebook of Twitter. Je volgt er echter niet echt personen, maar blogs en websites.

Wat zijn de voordelen van Bloglovin’ voor bloggers?

De mensen die ingeschreven staan bij Bloglovin’ hebben een ding gemeen: ze houden van blogs! Jouw blogs worden daar dus opgemerkt! Door jouw blog te claimen komen jouw blogs ook in de feed. Maak dus een account aan, volg je favo blogs en claim jouw blog om voor meer lezers te zorgen! Jouw website komt er binnen het Bloglovin’ frame ook nog eens supermooi uit te zien.

Is Bloglovin’ nog steeds relevant?

Alhoewel de site van Bloglovin’ plotseling een lange tijd niet werkte en zelfs af en toe niet meer te vinden was, zijn ze de laatste tijd best steady aanwezig. Je kunt er nog steeds je blog delen en nog steeds je favoriete bloggers volgen. Ik gebruik het zelf ook nog steeds en vind het erg leuk om er bloggers te volgen die net als ik ook sinds 2015 bezig zijn (of langer)!

 

Foto: Meghan Mosser via Unsplash

 

Liefs, Amina

 

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *