Wonen | Mooie herfst woondecoratie

herfst woondecoratie

Jaaaaa, eindelijk! De hete zomer is voorbij en de temperatuur zakt snel naar beneden. Soms regent het irritant lang en waait het keihard. Maar die mooie zachte herfstdagen, met dat zonnetje…die mooie bladeren in allerlei kleuren…een fijne koelere gevoelstemperatuur…de Pumpkin Spice Lattes bij Starbucks…de dagen die korter worden…de kaarsjes die weer aan kunnen…I love it! Samen met de lente is dit mijn fave jaargetijde. En dan is het natuurlijk ook meteen tijd voor mooie herfst woondecoratie! In deze blog vind je alle inspiratie die ook lekker betaalbaar is.

Leuke betaalbare herfst woondecoratie

De fijnste inspiratiebron voor mij is de app Pinterest. Dus ook voor deze herfst. Ik vind het fijn om een sfeer te creëren met decoratie in combinatie met natuurlijke materialen. Zo krijg je een cozy vibe die gezellig, warm en tegelijkertijd chic is.

1. Boomschijf

Mijn boomschijf/houtplank/houtschijf heeft een diameter van 28 cm. Ik gebruik ‘m als plateau om de decoratie op te zetten. De schors die er omheen zit komt daar nog eens bovenop en is 0,5 cm dik. De dikte van de schijf is 3 cm. Ik vind het zo mooi om de jaarringen er ook in te zien.

2. Witte pompoenen als herfst woondecoratie

De 12 witte pompoenen zijn heel erg schattig en krijg je in verschillende maatjes binnen. Ik heb een middelgrote en een kleintje gekozen om op deze eyecatcher te zetten. De anderen staan verspreid door het huis en buiten voor de deur. Zo cute!

herfst woondecoratie witte pompoenen

3. Wit vaasje

Het witte vaasje heb ik ooit eens bij Blokker gekocht en is van keramiek. Hij is 15,5 cm hoog.

herfst woondecoratie wit vaasje

4. Gipskruid

De boomschijf en het gipskruid zijn de natuurlijke materialen in deze woondecoratie voor de herfst. Je kunt kiezen voor fake, zodat het jaren meegaat. Ik heb gekozen voor echt gipskruid en dat makkelijk online besteld. De kwaliteit van deze gipskruid takken is echt geweldig, aanrader!

herfst woondecoratie gipskruid

5. Geurkaars in glas

Tot slot heb ik een mooie geurkaars in glas toegevoegd aan deze herfst tafeldecoratie. De kaars is in de kleur Vreugdevuur/Grijs en brandt maar liefst 20 uur! Het is echt een mooie kaars in minimalistische stijl. Love it! De geur is aards en rokerig, gemengd met zoete noten. Dat geeft een fijne kalme en rustige sfeer. Perfect voor de herfst.

herfst woondecoratie kaars

Wonen | Mooie herfst woondecoratie

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren, door je te laten zien hoe je zelf mooie herfst woondecoratie kunt creëren. Dat ook nog leuk geprijsd is. Het is alleen even goed zoeken. Ik hou van mooie neutrale nude kleuren in huis. Als jij juist van veel kleur houdt, kun je oranje pompoenen nemen. En bloemen in een vrolijke kleur voor in de vaas. Maak het gezellig in huis. Een hele fijne herfst!

 

 

Wat vind jij van deze eyecatcher?

 

 

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Als je via deze linkjes iets koopt, kost het je niets meer.
Maar krijg ik een heel klein % van de prijs. Zo kan I’m Feeling Good blijven bestaan.
Dank je wel voor je support!

 

Liefs, Amina

Logo I'm Feeling Good

 

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

Delen:

9 Reacties

 1. 7 oktober 2023 / 12:18

  Ik vind het heel mooi! En ook leuk om te zien dat herfstdecoratie ook wit kan zijn. Ik denk anders automatisch aan oranje en geel namelijk.

 2. 7 oktober 2023 / 16:12

  Veel witte accessoires zie ik! Ik heb ook een plaatschijven en kalebassen zitten in een mandje met eikeltjes en kastanjes. Herfst is begonnen!

 3. Kijkje in huis en tuin
  8 oktober 2023 / 09:29

  Ik had de boomschijf, maar deze heb ik voor de afwisseling, even weggezet en de kaarsjes gepakt.

 4. 8 oktober 2023 / 16:25

  Wat staat dat ontzettend mooi dat gipskruid! Van de week eens kijken bij de bloemenwinkel hier in het dorp.

 5. 17 oktober 2023 / 06:54

  Heel mooi, ook de kleuren, daar houd ik van! Ik heb ook gezellige herfstdecoratie in huis. Veel kaarsen en een paar paddenstoelen van hout. Staat heel gezellig en knus! Ben altijd wel graag bezig met seizoensdecoratie.

 6. Uniek overnachten
  17 oktober 2023 / 07:15

  Waw wat mooi, ik ben fan! Dit past helemaal in mijn interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *