Unboxing | StyleTone Box oktober 2016

styletone-box-october-2016

StyleTone blijft me maar verrassen! Ik heb deze maand ook weer een box van ze mogen ontvangen en ik ben ontzettend benieuwd! Het thema van deze maand Discoveries, staat geheel in het teken van het ontdekken van nieuwe kleuren en trends voor de herfst! Ik maak de box nieuwsgierig open…5 fullsize producten…en een prachtig klein magazine die er deze maand weer waanzinnig mooi uitziet in zwart en wit…met deze maand de quote op de achterkant “TV taught me how to feel…Now real life has no appeal”…maar dan nu, natuurlijk dé grote vraag: ben ik deze maand weer net zo enthousiast over de inhoud? Is deze editie beter dan de september box?

Unboxing | StyleTone Box oktober 2016

Concept van Styletone

StyleTone is een merk dat als doel heeft om nieuwe, populaire en coole merken naar Nederland en België te halen zodat wij ermee kennis kunnen maken. Is er aan de andere kant van de wereld een product waar iedereen razend enthousiast over is? StyleTone gaat er achteraan! Móeten wij die populaire blush in NL en BE ook hebben? StyleTone zorgt ervoor! Zoveel mogelijk must haves in die box krijgen staat stip op nummer 1 op StyleTone’s prioriteitenlijstje! Elke maand zitten er 5 fullsize producten in, voorzien van een mooi klein magazine. Elke maand ook weer een nieuwe mooie omslag om de doos én een nieuw thema. En de producten worden nooit op dieren getest, “omdat daar gewoon geen goed excuus voor is.” Dat is toch FANTASTISCH?!!!

 

“De producten zijn voorzien van
een mooi boekje, waarin veel
informatie staat. Informatie die
ik bij andere boxen vaak mis!”


De inhoud

Ik schuif de mooie omslag met het mooie design erop van de doos en maak ‘m open. Er is deze maand dus veel aandacht voor het herfstseizoen. Vaak betekent dat meer donkere kleuren. Eens zien of dat ook zo is! Een mooie stevige papieren verpakking houdt de 5 items ook dit keer weer goed bij elkaar. De producten zijn voorzien van een mooi magazine, waarin veel beauty en fashion informatie staat. Informatie die ik bij andere boxen vaak mis! Er staan in dit magazine namelijk websites bij van de merken die in de doos zitten en hun Social Media kanalen. Dat maakt voor mij het verschil, een stukje informatie-voorziening dat ik heel belangrijk vind. Stel dat ik de Hikari blush die deze maand in de box zit zo te gek vind dat ik die weer móet hebben? Dan weet ik waar ik moet zijn en hoef ik dat niet eerst zelf uit te pluizen op internet. Gewoon een klein dingetje, dat echt veel verschil maakt. Thank you StyleTone! Maar nu door naar de producten!

 

styletone-october-2016

Herfst op je lippen!

Wat me meteen opvalt is dat er voor een mooie donkerpaarse liptint is gekozen deze maand. De blush blijft bescheiden licht en ik denk dat dat ook goed is, anders wordt het geheel te donker. Ook is er gekozen voor een multifunctioneel potlood, een wenkbrauw gel en een brush cleaner. Like it so far!

De producten

CHELLA – EYEBROW DEFINING GEL: € 18-,
Het draait deze herfst weer allemaal om de wenkbrauwen! Wij make up addicts willen ze nou eenmaal on fleek hebben en daar zijn mooie tools voor. Zo ook deze transparante wenkbrauw gel. Dit Amerikaanse merk wordt geroemd om hun wenkbrauw- en oogproducten, dus wil je dat je wenkbrauw met of zonder poeder goed blijft zitten: Chella it is! Niet getest op dieren!

 

chella-eyebrow-defining-gel-styletone-2016

 

 

 

Weer amper weg
te krijen met
water en zeep (…)”

 

jelly-pong-pong-lighten-up-styletone-2016

 

JELLY PONG PONG – LIGHTEN UP: € 20-,
In juli heb ik al kennis kunnen maken met een mascara van dit merk. Ik was daar uiteindelijk niet heel erg tevreden over, maar er is geen enkel merk waar ik alle producten fantastisch van vind, dus ik geef ze graag weer een kans! Dit vrolijke multifunctionele potlood is mat en geweldig in multitasken: je kunt ‘m gebruiken voor op je waterlijn, onder je wenkbrauw, over de lengte van je neus, de cupid’s bow boven je lip of als lipprimer. Ideaal! Ik kijk er echt naar uit om dit te gaan gebruiken! Niet getest op dieren!

STARLOOKS – LIP CRAYON in MAUVETOPIA: € 19-,
Deze lipstick in potloodvorm is een gloednieuw product van dit merk en mooi donkerpaars van kleur! Ik heb ‘m geswatched op mijn pols en de pigmentatie is echt awesome! Weer amper weg te krijgen met water en zeep…wanneer leer ik nou eens tijdens het bloggen en foto’s maken van die producten dat ik die swatches het snelst wegkrijg met make up remover…zucht…when you’re in the flow, you’re in the flow! StyleTone spreekt over een high end verpakking met kliksysteem. Die vind ik dus wel meevallen…er klikt niks en daarbij komt dat mijn verpakking er sowieso anders uitziet dan in het boekje…de mooie sierlijke letters staan bij mij onderaan het potlood in plaats van op de dop. Ik heb wel een mooi draaimechanisme onderin zitten…dat dan weer wel! Een andere tint in je box kan de kleur Majesty zijn, die echt popping purple is! Niet getest op dieren!

starlooks-lip-crayon-lc2-mauvetopia-styletone-2016

 

hikari-blush-styletone-2016


HIKARI – BLUSH in CAMEO: € 15-,

Dit vind ik het mooiste product in de box van deze maand: de Hikari blush in de kleur Cameo! Deze mat oudroze kleur staat iedere huidskleur goed en is een mooie lichte tegenhanger voor de donkere lipstick uit deze box! Je kunt deze maand Cameo of Bikini in je box vinden. De laatste heeft een zachte perzikroze kleur. Zoals mijn trouwe volgers weten heb ik een enorm zwak voor vierkante verpakkingen. Daarom nóg een extra foto van deze knapperd hieronder…Wat een classy uitstraling! En die naam! Love it! Hikari betekent ‘licht’ in het Japans! Bij het swatchen had ik 3 laagjes op elkaar nodig op de rug van mijn hand om de kleur goed uit te laten komen, maar op mijn gezicht maar eentje! Ik vind ‘m heel pretty staan bij me. Niet getest op dieren!

 

hikari-cameo-blush-styletone-2016

 

blush-cleaner-styletone-2016


BRUSH CLEANER: € 4,95

Het reinigen van je make up kwasten: ontzettend belangrijk! Ik heb daar vorig jaar al een uitgebreid artikel over geschreven. Deze handige tool helpt je om super snel je make up kwasten te reinigen! Je kunt heel handig je wijs- en middelvinger in de cleaner steken en op die manier goeie grip krijgen op het schoonmaken van je kwasten met wat babyshampoo of brush cleaner van de HEMA. Haal je kwasten over beide structuren van de cleaner (ribbels en puntjes) en je kwasten zijn weer schoon in no time! Ik ben hier heel blij mee, want ik maakte mijn kwasten schoon met zeepproducten en mijn handen, maar dit is een stuk makkelijker natuurlijk. Niet getest op dieren!

Swatches

Wil je swatches zien van deze producten? Houd dan mijn Instagram in de gaten! Vanaf morgen zul je daar foto’s zien met swathes van producten uit deze oktober box!

Zachte producten
Cameo blush van Hikari

Mooie kleuren
Cameo blush van Hikari
Mauvetopia lipstick van Starlooks

Super handig
Lighten Up van Jelly Pong Pong
– Eyebrow Defining Gel van Chella
– Brush Cleaner

Mijn indruk

Ik vind dit opnieuw een hele fijne box! Wéér gaat StyleTone dik over je maandelijke box-kosten (inclusief verzending!) van € 12,50 heen, maar belangrijker vind ik nog de verscheidenheid in merken, make up en tools deze maand. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar StyleTone, bezoek dan even het overzicht van alle voorgaande boxen, via deze link: The box.

Alle min- en pluspunten

Nog even alle min- en pluspunten op een rijtje:

StyleTone – Oktober 2016 Box

Eentje: de lipstick van Starlooks schijnt een high end verpakking te hebben met kliksysteem, maar ik zie ‘m niet…Ook heb ik een andere uitvoering van deze lipstick gekregen…
++++ de blush van Hikari is ontzettend mooi en zacht van kleur
+++ alle producten zijn NIET op dieren getest! B I G  L O V E voor StyleTone!
+++ deze box kost € 12,50 (inclusief verzendkosten!!!) maar heeft deze maand een totaalwaarde van maar liefst € 76,95 ! OMG OMG OMG!
+++ de verpakkingen van de producten zijn echt mooi en merendeels van goede kwaliteit!
++ er zit een mooi boekje bij, die als een kleine magazine aanvoelt. Daarin deze maand uitleg over het thema, hoe je je wenkbrauwen kunt shapen, productinformatie én (en daarom geef ik daar ook twee + voor) de verschillende prijzen, de website van het merk én de Social Media kanalen van het merk. Handig wanneer je het product zo fijn vindt dat je het wilt nabestellen en het leuk vindt om het merk via Social Media te volgen. Dit zijn details waar ik heel erg blij van word! LOVE IT!
++ je hoeft niet thuis te blijven om je pakketje te ontvangen, want hij past door de brievenbus! Elke maand weer! Yasssssss!
+ de vormgeving is MOOI, zowel aan de buitenkant (omslag) als de binnenkant (verpakking die de producten bij elkaar houdt in de doos).

 

styletone-box-october-2016

 

Bestellen

Wil jij ook een mooie Styletone Beautybox? Google ze dan even en maak een keuze uit de verschillende abonnementen die er zijn!

Wat? StyleTone Box september 2016
Waar? Styletone website

Prijs? Per box was de prijs voor Nederlandse leden € 12,50
en voor Belgische leden € 15,00 (dit blog is geschreven in 2015. Wellicht inmiddels anders)
Op ons I’m Feeling Good-lijstje?
  Yesssss! Weer een pareltje!

 

 

 Wat vind jij van de inhoud
van de box deze maand?


|| Dit artikel is in samenwerking met Styletone ||
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

 

Liefs, Amina

 

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

4 Reacties

 1. 16 oktober 2016 / 20:04

  Volgens mij ben ik de enige blogger die het wel een mooie box vond, maar zo ontevreden is met de substantie van de blush. Zo korrelig bij het swatchen, waardoor ik er een zooitje van maakte. Zou het dan toch aan mij of mijn kwast liggen? Met het potlood en de lipstick ben ik wel heel erg blij.

  • Amina
   Auteur
   16 oktober 2016 / 20:18

   Hi Tamara! Hij is inderdaad nogal korrelig met het swatchen, maar op mijn gezicht is hij echt heel pretty! Bij het swatchen moest ik 3 laagjes op elkaar aanbrengen om de kleur goed te zien, maar op mijn gezicht was 1 laag weer genoeg. Iedere huid is weer anders meid, als jij ‘m niks vindt, vindt jij ‘m gewoon niks! Hoeft echt niet aan jou of je kwast te liggen! Ik swatch wel altijd met mijn vingers, kan ik beter drukken op mijn huid, misschien een tip in plaats van met de kwast? xoxo

 2. 17 oktober 2016 / 18:27

  Ik vond de box deze maand niet heel denderend. De blush is bij mij juist zo gepigmenteerd dat ik wel een clown lijk. Haha.
  Mijn starlooks heeft overigens wel een kliksysteem en ziet eruit als op het plaatje. Gek!!

  • Amina
   Auteur
   18 oktober 2016 / 12:15

   Ja, gek hè! Meerdere uitvoeringen waarschijnlijk…Ik ben lid geweest van Beautybox en ik ben echt veel happier met deze brand :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *