Fashion | Wat zijn gold plated sieraden?

Wat zijn gold plated sieraden

Toen I’m Feeling Good 2 jaar bestond, besloot ik er een webshop bij te nemen. Na ongeveer driekwart jaar stopte ik er weer mee. Ik verkocht bijna niks en ik moest wel allerlei administratie bijhouden en geld investeren door in te kopen. Dat zag ik niet zitten. Nu, ruim 3 jaar na de eerste poging, ben ik opnieuw met een webshop begonnen, met een andere mindset en met onder andere gold plated sieraden. In deze blog leg ik je graag uit wat gold plated sieraden nou eigenlijk zijn en vertel ik ook waarom ik weer een online shop begonnen ben.

Fashion | Wat zijn gold plated sieraden?

Good things take time

De reden waarom ik nu voor de tweede keer aan het avontuur ben begonnen, is omdat ik nu goed heb ondervonden dat iets moois creëren gewoon veel tijd kost. Dat is eigenlijk met alles waar je aan begint. Ook met online content maken en dus ook met een webshop. Snelle resultaten behalen of in één klap booming zijn en viraal gaan is leuk, maar gebeurt maar weinig. En de vraag die dan volgt is: wil ik dat ook? Nee, stap voor stap groeien vind ik veel fijner!

Dus good things take time. Het gezegde is er niet voor niets. Ik zal geduld moeten hebben met mijn shop. Want er zijn er nu zoveel! Ik onderscheid me wel met een aantal dingen, maar het gaat toch gewoon weer even duren. En dat is voor mij ok en zal ik dit keer ook accepteren.

Gold plated sieraden uit de Feel Good Store

Feel Good Store

In de Feel Good Store (zo heet mijn winkel die je op https://imfeelinggood.nl bovenin ziet) kun je selfcare, woondecoratie en sieraden shoppen. Binnenkort komt daar ook nog stationery bij. Want dat blijft me gewoon ook trekken. De producten kies ik allemaal zelf uit en ik ben gek op Aziatische en Arabische stijlen, vintage, natuurlijke materialen & boho. Dat zie je vooral goed terugkomen in de selfcare producten, de woondecor items en de sieraden, die over het algemeen gold plated zijn.

Wat zijn gold plated sieraden?

Gouden sieraden zijn tijdloos en chic maar hebben een duur prijskaartje. Om het een beetje betaalbaar te houden kun je daarom voor gold plated kiezen. Hierbij wordt er over een metalen basis (meestal koper, sterling zilver of roestvrij staal) een laagje echt goud gegoten. Op die manier hoef je niet de volle mep te betalen, maar heb je wel die luxe en chique look. Het is op het oog zelfs bijna onmogelijk om gold plated van echt goud te onderscheiden.

Hoe lang doe je ermee?

Ik doe zelf altijd heel lang met mijn gold plated sieraden. Dat komt omdat ik er nooit mee douche, slaap of sport. Hier dé drie tips:

 • doe eerst parfum en/of deodorant op en doe erna pas je sieraden om
 • doe de sieraden af voordat je gaat douchen, badderen of sporten
 • zorg ervoor dat de gold plated sieraden niet beschadigen of tegen elkaar aan kunnen krassen. Ik heb zelf een mooi sieraden doosje van H&M Home waar ik de sieraden in leg.

Gold plated sieraden

Waar koop je mooie gold plated sieraden?

In de Feel Good Store onder sieraden. Lees de ‘beschrijving’ goed, want daar zet ik alle informatie bij. Het is een collectie die persoonlijk door mij is samengesteld. Ik heb een aantal vaste leveranciers waar ik bij inkoop en dat proces is altijd een feestje voor mij: met een grote kop cappuccino (en een paar bonbons in de buurt) ga ik online of persoonlijk bij ze op zoek naar de mooiste en meest chique sieraden.

Feel Good Store op social media

De Feel Good Store is onderdeel van mijn website I’m Feeling Good. Dus op de I’m Feeling Good pagina vind je vanzelf posts die vanaf Instagram automatisch doorgedeeld worden.

Op Instagram komt de Feel Good Store ook vaak langs in de stories van I’m Feeling Good. En af en toe met een mooie post. Behalve foto’s van de producten in de feed en giveaways, laat ik ook zien wat ik heb ingekocht en wat binnenkort in de shop komt te staan. Ook geef ik daar soms een kijkje achter de schermen via de stories.

 

 

Wat vind jij het leukste sieraad in mijn shop?

 

Liefs, Amina

Logo I'm Feeling Good DM Sans Serif

 

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

Delen:

7 Reacties

 1. 7 november 2020 / 17:15

  Wat een mooie sierden, zelf draag ik voornamelijk zilveren sieraden

 2. Corrina
  29 november 2020 / 18:05

  Goh wat mooi ik ga eens kijken op je site
  Ik draag graag sieraden

 3. 30 november 2020 / 11:47

  Wat goed dat je toch weer bent begonnen met je shop! Ik herken het wel…. Maar soms duurt het gewoon even voor iets bekendheid heeft en er mensen op afkomen. Ik ben nu wel heel benieuwd naar je shop en ga zo eens grasduinen tussen al je spullen. Ik wens je succes met het uitbreiden en de verkoop. Hopelijk gaat het straks lekker lopen en is het het wachten waard geweest.

 4. 30 november 2020 / 12:09

  Mooi! Ik vind de oorbellen ook zo leuk. Alleen ben ik allergisch en kan ik alleen puur goud of zilver in mijn oren doen. Jammer. Van de kettingen vind ik de ‘sacred’ erg mooi en oe, die set van armbandjes vind ik ook heel tof.

 5. 8 december 2020 / 19:19

  Wauw wat zijn ze mooi. Ik ben zelf ook helemaal weg van dit soort sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *