Accessoires | Specsavers x Kylie Minogue Eyewear Collectie

Specsavers x Kylie Minogue - Kylie 5

Kylie Minogue introduceert haar eerste brillencollectie bij Specsavers, die nu online te bekijken en ook nu in de winkels verkrijgbaar is! De internationale popster heeft haar jarenlange ervaring in de mode ingezet om haar eerste brillencollectie voor Specsavers te ontwerpen. De Kylie Minogue Eyewear Collectie is geïnspireerd op haar eigen dagelijkse leven, en vooral waar en hoe ze haar brillen draagt. Het resultaat: een collectie die de persoonlijkheid van Kylie perfect weerspiegelt!

Specsavers x Kylie Minogue
NU IN DE WINKEL || GET THE KYLIE LOOK

Kylie Minogue eyewear SpecsaversSpecsavers x Kylie Minogue – Kylie 6

Kylie Minogue lanceert haar eerste brillencollectie exclusief bij Specsavers

Kylie heeft zich vastgehouden aan haar eigen stijl. “Ik houd ervan karakters en stijlen af te wisselen, dus gelukkig heb ik een behoorlijk brede collectie mogen ontwerpen. Mijn stijl heeft twee kanten: je hebt de showkant, die doorgaans behoorlijk over de top en vol glitter and glamour is, en mijn ‘echte leven’, waarin ik een meer klassieke stijl heb.”

Specsavers x Kylie Minogue - Kylie 6Specsavers x Kylie Minogue – Kylie 6

MODERN CLASSICS, SUBTLE BLING & REINVENTED VINTAGE

De collectie is samengesteld rondom drie hoofdthema’s: modern classics, subtle bling en reinvented vintage. De modern classics lijn bestaat uit klassieke monturen met een twist die veel mensen goed staan. Subtle bling is het tweede thema. Omdat glitters altijd aanwezig zijn in haar leven kan deze glamorous touch niet ontbreken in de collectie. In het laatste thema reinvented vintage heeft Kylie zich laten inspireren door klassieke designers en Hollywoodsterren uit de ‘Golden Age’.

Specsavers x Kylie Minogue - Kylie 9Specsavers x Kylie Minogue – Kylie 9

Op basis van het idee om brillen te ontwerpen voor elke gelegenheid, groeide de collectie uit tot maar liefst 18 monturen en 5 zonnebrillen, die allemaal zijn voorzien van de opvallende gouden “K”-logo van Kylie op de oortip. Op verzoek van Kylie zijn meerdere modellen verkrijgbaar in een kleinere maat. Hoewel de collectie voornamelijk voor vrouwen is ontworpen, kan een aantal modellen ook door mannen worden gedragen! Nice! Wat ook heel handig is, is dat de monturen geen ingewikkelde namen of nummers hebben, maar gewoon “Kylie 6” of “Kylie 9” heten. Ideaal!

Specsavers x Kylie Minogue - Kylie 16Specsavers x Kylie Minogue – Kylie 16

FUNCTIONEEL & MOOI

Ik heb echt geprobeerd mijn persoonlijkheid in de collectie te laten zien. Voor mij betekent dat een functionele maar ook prachtige bril voor overdag, die ik ook ’s avonds naar een etentje of voorstelling kan dragen.”, aldus Kylie.

Specsavers x Kylie Minogue - Kylie Sun RX 05 Specsavers x Kylie Minogue – Kylie Sun RX 05

Van sommige persberichten word ik echt heel blij, zoals deze! Sinds het nummer “I Just Can’t Get You Out of My Head” vind ik deze vrouw fantastisch en heeft ze voor mij een heel groot Style-gehalte. Classy, heel veel gevoel voor trends en fashion en ze lijkt me daarnaast – wat ik eigenlijk het meest belangrijke in een mens vind – ook gewoon zo aardig! In dit filmpje laat ze haar 3 favoriete monturen zien:

Ik vind deze brillencollectie van Kylie helemaal geweldig en ik ben zelf heel erg geïnteresseerd in de derde favoriet van Kylie uit het filmpje, de klassieke zwarte, of zoals Kylie ‘m noemt: de “Sexy Secretary“. Hahaha! Heel mooi voor kantoor. Het is dat ik kort geleden al een leesbril bij Specsavers heb gekocht (Gant 4065-1, montuur gekregen van Specsavers), anders had ik deze zeker in de winkel gepast!

Specsavers x Kylie Minogue - Kylie Sun RX 04Specsavers x Kylie Minogue – Kylie Sun RX 04

De Kylie Minogue Eyewear Collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij Specsavers voor € 139,- en kun je hier bekijken: www.specsavers.nl/kylie

HAPPY SHOPPING!

Wat vind jij
van deze collectie?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

|| Header foto: Specsavers x Kylie Minogue – Kylie 5 ||

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *